'Sarıgül boşandı'ya jet yalanlama!

Bugün bir gazete yer alan, 'Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, eşi Aylin hanımdan gizilce boşandı ve üniversiteli kızla aşk yaşıyor' haberine Başkan Sarıgül'den yalanlama geldi.

'Sarıgül boşandı'ya jet yalanlama!
'Sarıgül boşandı'ya jet yalanlama!
GİRİŞ 26.03.2008 12:15 GÜNCELLEME 09.11.2018 11:55
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Bugün Takvim Gazetesi’nde yer alan, ‘Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül eşi, Aylin Sarıgül’den’ boşandı haberine, başkan Sarıgül’den yalanlama geldi.

Eşinden ayrıldığı ve üniversiteli bir kızla ‘gizli aşk’ yaşadığı iddialarına sert tepki gösteren Mustafa Sarıgül, “Eşim Aylin Sarıgül ile boşanmamız söz konusu değildir” dedi.

Hakkında çıkan haberle ilgili olarak yaptığı açıklamada, haberde yer alan söz konusu ifade ve iddiaların tamamen gerçek dışı olduğunu belirten Sarıgül, bugüne kadar olduğu bugünden sonra da sansasyona yönelik spekülasyonlardan uzak duracağının altını çizdi. Basının hakkındaki haberle ilgili olarak hasiyet göstereceğine inandığını ifade eden Sarıgül’ün yalan olduğunu ifade ettiği haberle ilgili, hukuki olarak herhangi bir işlem yapıp yapmayacağı ise belirtilmedi.

Şişli Belediye Başkanı Sarıgül’ün yaptığı açıklama şöyle:

26 Mart 2008 tarihli Takvim gazetesinde, “Sarıgül ayrılık getirdi” başlıklı bir haber yer almıştır. Söz konusu haberde yer alan ifade ve iddialar tamamen gerçek dışıdır. Eşim Aylin Sarıgül ile boşanmamız söz konusu olmadığı gibi, haberde adı geçen üçüncü şahıslarla da herhangi bir ilgim bulunmamaktadır.

Bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da, sansasyona yönelik bu türden spekülasyonlardan uzak duracağımızı özellikle belirtmek isterim. Değerli basınımızın da aynı hassasiyeti göstereceğine inanıyorum.

Basına ve kamuoyuna saygıyla duyurulur.

 

 

 

 

 

 

  KONUYLA İLİŞKİLİ HABER
 

Mustafa Sarıgül gizlice boşandı mı?
Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, eşi Aylin Hanım'dan boşandı. Takvim Gazetesi Sarıgül'ün Bilgi Üniversitesi'nden bir kızla aşk yaşadığını iddia etti.


Haber 7

 

 

 

 

 

YORUMLAR 4
  • Yıldıray 24 16 yıl önce Şikayet Et
    ergenekonun işi. bu haberdede ergenekonun parmağı olabilirmi:)
    Cevapla
  • Serdar BAYSAN 16 yıl önce Şikayet Et
    sizin. işte sizlerin haber anlayışı bu, beni yada bizi ne ilgilendirir elin boşananı edeni. herkez kendi hayatından sorumludur. milletin özel yaşantısını neden büyük bir zevk içerinsinde haber yapma alışkanlığınız var.
    Cevapla
  • Sinan Yıldırım 16 yıl önce Şikayet Et
    Ateş & Duman. Ateş olmayan yerden duman çıkmazmış da diyebiliriz. CHP\'nin Şişli Belediyesini almak için bir oyunu da diyebilriz.
    Cevapla
  • tekin126 16 yıl önce Şikayet Et
    bence normal beklenırde. cehepe partı başkanlığına oynuyor adam tabii kı bukadar ucuz sıyaset oyunlarıda olacak hakkında sol seçmenlerın işi sağ kesınlıkle boyle ucuz siyaset yapmaz buda bılıne:)
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bölgeden son dakika haberi geldi! İsrail boşaltmaya başladı...
Din adamlarının toplumdaki algısı belli oldu! Diyanet'in o faaliyetine büyük destek