MHP lideri Bahçeli'den son dakika açıklamalar

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu.

MHP lideri Bahçeli'den son dakika açıklamalar
MHP lideri Bahçeli'den son dakika açıklamalar
GİRİŞ 13.04.2021 10:47 GÜNCELLEME 13.04.2021 12:08
Bu Habere 77 Yorum Yapılmış

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli'nin açıklamalarından öne çıkanlar şöyle: 

Hamza Adıyaman'ın PKK kampına kaçırıldığı ortaya çıktı. HDP ile ittifak kuranlar çocuklarımızın düşmanıdır.

EMEKLİ AMİRALLERİN DARBE İMALI BİLDİRİSİ

104 emekli amiralin servis ettiği darbe bildirisini haklı çıkarmaya, ifade özgürlüğü kisvesiyle maskelemeye çalışanlar milli iradeye içten içe tahammülsüz olan vesayetçi çevrelerdir. 

Kılıçdaroğlu'nun akli ve zihni melekeleri iyice laçkalaştı. İleri derecede su kaynatmaktadır. Katıldığı bir televizyon programında yolda İP Başkanı'nı ters köşeye yatırıp ortak görüş olursa cumhurbaşkanı adayı olurum sözleriyle niyetini açık etmesi, kazanacağından şüphe duyulmaması gerektiğini söylemesi zamanlama itibariyle üzerinde durulması gereken bir beyanattır. 

Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanlığı seçimini kazanacağından bu kadar eminse, kendisine çok güveniyorsa, buyursun aday olsun, korkakça değil mertçe milletimizin huzuruna çıksın 'ben de varım' desin. MHP'nin ve Cumhur İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı çoktan bellidir.

(Kılıçdaroğlu'nun LBGT açıklaması) Ne milliyetçi diye ortada gezmeye ne de adamım demeye hakkı vardır.

104 emekli amirale önce zevzek diyen, sonra durumu kurtarmaya çalışan iplikçi başı, mahalle aralarında dedikodu yapar gibi konuşmaktadır. 

(Akşener'in 'küçük ortak' sözlerine tepki) Biz küçük ortaklıktan gocunmuyoruz. Kaldı ki milletvekili sayımızın 48 olduğunun da bilincindeyiz. Küçük diye hafife aldığı partimizi FETÖ kumandasıyla ele geçirmeye çalıştığını da unutmuş değiliz. Biz küçük olmasına küçüğüz ancak Rabbim hiçbir partiyi zilletin küsuratı yapmasın. Böylesi bir alçalmayı kimseye nasip etmesin. 

YORUMLAR 77
  • HIDIR BUDUR 2 yıl önce Şikayet Et
    DOSTLARIMM diye Kılıçdaroğlu ABD İPİNE sıkı sıkı sarılıyor ama yakından bir örnek.... 15 Temmuz 1 numarası Akın ÖZTÜRK de ilk gün " ABD/İsrail bizi sattı" demiş. O nedenle Kılıçdaroğlu dostlarım diye "dış rüzgara değil de MİLLETE GÜVENİP" millet için siyaset yapmasının daha uygun olduğu görüşündeyim..
    Cevapla
  • doğan 2 yıl önce Şikayet Et
    anayasanın değiştirilmesine destek vermeyen #chp'nin ülkeyi biz mi yönetiyoruz da bize kızıyorsunuz demeleri hakikaten çok komik
    Cevapla
  • doğan 2 yıl önce Şikayet Et
    devleti değersizleştirmek için kurdukları devlet görevlilerini değersizleştirilme, onlara hakaret etme, iftira atma terör örgütü, müslümanların itibarını yok etmek için kurdukları yobazlık gericilik ve irtica terör örgütü, dinî yok etmek için kurdukları fetö terör örgütü, kardeşliği yok etmek için kurdukları pkk, düşünceleri yok etmek için kurdukları sağcılık ve solculuk terör örgütü 20 senedir ülkeyi siz yönetiyorsunuz neyi istediniz de yapamadınız diyenlere #akparti hükümetlerinin neden istedikleri şeyleri kolay kolay yapamadıklarının tam da ispatıdır
    Cevapla
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Sen yalnız başına bile yetersin Devlet Bahçeli. Biz 15 temmuzda nasıl yüreğin olduğunu gördük. 500 milletvekiline bedelsin vesselam. Allah uzun ömür versin
    Cevapla
  • Nazım KARAMEHMET 2 yıl önce Şikayet Et
    Fetö ve PKK ,LBGT destekçilerinin şerrinden milletimizi rabbim korusun.
    Cevapla
  • Hoca 2 yıl önce Şikayet Et
    Amin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Turgut Altınok, Antalya'da 600 dairesi olduğu iddialarına resmi belgelerle cevap verdi
Kuantum çağı başlıyor: İnternetin devri kapanacak... Brainet ile iletişim kuracağız!