AK Gençlik'ten CHP Gençlik Kolları'na: "Neden sessizsiniz?"

AK Parti Gençlik Kolları, 24 Nisan’a atfen sözde “soykırım” iftirası atan Biden ve HDP’ye sessiz kalan CHP Gençlik Kolları’na yazılı açıklama ile çağrı yaptı.

AK Gençlik'ten CHP Gençlik Kolları'na: "Neden sessizsiniz?"
AK Gençlik'ten CHP Gençlik Kolları'na: "Neden sessizsiniz?"
GİRİŞ 28.04.2021 14:59 GÜNCELLEME 28.04.2021 15:02
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan’ın imzasıyla “Türkiye’nin Geleceği Adına Soruyoruz” başlıklı yazılı bir açıklama yapıldı.

CHP Gençlik Kolları’na hitaben yapılan açıklamada, sözde “soykırım” iftirasıyla tarihimize kara leke çalmaya çalışan ABD Başkanı Joe Biden ve terör örgütü PKK’nın siyasi uzantısı HDP’ye karşı “Neden sessizsiniz?” denildi.

Söz konusu resmi açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“MİLLİ DURUŞ SERGİLEMEMİZ ELZEMDİR”

“ABD Başkanı Joe Biden, yaptığı yazılı açıklama ile 24 Nisan’ı uluslararası ölçekte sembolik bir yas günü haline getirmek istemektedir. Biden’in açıklaması, siyasi bir nitelemeden ibaret olup hukuki bir karşılığı yoktur. Buna rağmen Biden’ın mesnetsiz ve birtakım lobilere hizmet eden açıklamasına ve buna destek verenlere karşı, bu ülkenin gençleri olarak milli duruş sergilememiz elzemdir. Joe Biden’ın, “Türkiye’de muhalefeti destekleyeceğiz” sözünden aldıkları cesaretle, Millet İttifakı’nı, Biden’ın İttifakı’na evirenlerin, yaşananlar karşısında sessiz kalmasına ya da ikili tavır sergilemesine şaşırmıyoruz. İktidar olma hırsıyla, Türkiye’nin şanlı geçmişini ve umut dolu yarınlarını çiğneme cüreti göstermelerine şaşırmıyoruz. Bu hevesle, ABD’nin Türkiye’deki eli-kolu olmak için can atışlarına, ABD’ye kucak açtıkları kadar, milletimize kucak açmayışlarına şaşırıyoruz.”

“TÜRKİYE DÜŞMANLARINA KARŞI SUSMAYACAĞIZ”

“AK GENÇLİK olarak 24 Nisan 2021 tarihinde, ABD Başkanı Biden’ın terör örgütü PKK’nın halkla ilişkiler birimi HDP’nin, milletimize karşı yöneltmiş olduğu ‘soykırım’ iftirasını şiddetle kınıyoruz. Terör örgütü PKK’nın sözcülüğünü yapmaktan öteye geçemeyen HDP’nin, bulduğu her fırsatta milli birliğimize ve vatanımızın bölünmez bütünlüğüne yönelik atmış olduğu adımlara sessiz kalmayacağız. Sözde “soykırımı” pazarlama yarışındaki Türkiye düşmanlarına karşı susan dilsiz şeytanlardan olmayacağız. Tek ortak paydası Türkiye ve Recep Tayyip Erdoğan karşıtlığı olan samimiyetsiz, kirli, riyakâr ittifaklara ve ortaklıklara boyun eğmeyeceğiz.”

“ABİLERİNİZE SES ÇIKARMAKTAN NEDEN KORKUYORSUNUZ?”

“Türkiye’nin geleceği adına soruyoruz! ‘Sözde’ muhalif CHP Gençlik Kolları, ülke çıkarlarımıza ters hareket eden ‘abilerine’ ses çıkarmaktan neden korkmaktadır? Bugün, milletimize karşı yöneltilen bu iftiraya sessiz kalan CHP Gençlik Kolları, yarın milletimize karşı atılacak iftiralara, siyasi hamlelere ve saldırılara karşı nasıl bir tavır takınabilir? Buldukları her fırsatta, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucu partisi olmakla övünen CHP’nin gençlik kolları; bugün tarihimize kara leke çalmaya çalışanlara, milletimize iftira atanlara, devletimizi tüm dünyanın gözünde küçük düşürmeye çalışanlara karşı nasıl sessiz kalabilmektedir?”

“İKTİDAR HIRSI, KURUCU DEĞERLERİMİZDEN DAHA MI ÖNEMLİDİR?”

“CHP Gençlik Kolları, Asala Terör Örgütü’nün şehit ettiği diplomatlarımıza rahmet dilemekten neden acizdir? CHP Gençlik Kolları, terör örgütü PKK’nın siyasi kanadı HDP ile ittifak ve ortaklık kuran ve yalnızca iktidara gelme uğruna Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucu değerlerini ayaklar altına almaya kalkan ‘abilerine’ nasıl dur diyemez? Sorduğumuz soruların cevabı herkesçe malum olsa da Türkiye’nin geleceği adına, bu soruları sormak boynumuzun borcudur.”

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 8
  • Yusufeli 2 yıl önce Şikayet Et
    bence siz de daha sık ve daha gür ses çıkarın
    Cevapla
  • C.Türk 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu Yazıyı Okuyup Anlayacak Beyin Varmı cehap,li Gençlerde :)
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    İşlerine gelmez, bunu da duymazlar. Sahi bunlar hep beraber (Allah korusun) iktidara gelse HDP ye hangi bakanlık verirler acaba? HDP nin bu tarz açıklamalarına o zaman cevap verebilirler mi? Gerçi o zaman HDP açıklama ile yetinmez, zira iktidar ellerinde oynatabilecekleri kuklalar olacağı için. Dikkat ediyorum da bu millet ittifaki senaryosu başladığından beri HDP çizgisini hiç bozmadı. Yine HDP liğini gösterdi. Fakat CHP ve İP o kadar kendilerinden taviz verdiler ki bu senaryoyu bozmamak için artık onlar da kendileri değiller. Yazık, koskoca bir yazık... Vesselam
    Cevapla
  • ahmet sarmusak 2 yıl önce Şikayet Et
    Aferin sürekli takip sürekli aktif olucaksınız artık bayrak sizlerde davayı sizler sürdüreceksiniz.
    Cevapla
  • Abdullah Burak 2 yıl önce Şikayet Et
    chpnin yaşlısıda gencide haindir. vatan millet islam düşmanlarıdır. amerika vatanı işgal etse herşeylerini verirler. onlarda bir güzel alır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeniden Refah Partisi’nde aklın yolu bir: “Büyükşehirlerde destek Cumhur’a!”
Kuantum çağı başlıyor: İnternetin devri kapanacak... Brainet ile iletişim kuracağız!