Akbaşoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'na tokat gibi cevap!

Kemal Kılıçdaroğlu'nun KRT TV canlı yayınında yaptığı skandal 15 Temmuz açıklamalarına AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu tepki gösterdi.

Akbaşoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'na tokat gibi cevap!
Akbaşoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'na tokat gibi cevap!
GİRİŞ 02.05.2021 14:38 GÜNCELLEME 02.05.2021 14:38
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

15 Temmuz gecesi darbecilere ait tankların arasından kolayca geçip Bakırköy Belediye Başkanının evinde olayları izleyen Kılıçdaroğlu'nun o gece yaşananlara ilişkin sözleri AK Parti cephesinden tepki çekti. Akbaşoğlu "Marifet kaçmak değil hainlere karşı durmak Sn Kemal Kılıçdaroğlu." dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 15 Temmuz darbe girişimi gecesi Yeşilköy Havalimanı'nda bulunan darbecilere ait tankların arasından geçmiş ve Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu'nun evine gitmişti.

"BEN GEÇTİM, O DA GEÇSEYDİ"

Kemal Kılıçdaroğlu, KRT TV'de 15 Temmuz 2016 tarihinde Yeşilköy Havalimanı'nda yaşananlara ilişkin konuştu.

Kılıçdaroğlu, "Sizin o zırhlı aracın yanından yürüyerek geçmeniz eleştiriliyor" şeklindeki soruya; "Ben geçtim. O da gelip geçseydi. O da oradan yürüyerek geçseydi. Niye yürüyerek geçmedi? İşin o cephesi ayrı. Onu ayrıca tartışırız" ifadelerini kullandı.

AK PARTİ'DEN TEPKİ

AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu sosyal medya hesabından Kılıçdaroğlu’nun söz konusu açıklamasını yayınlayarak tepki gösterdi.

"Marifet kaçmak değil hainlere karşı durmak" ifadelerini kullanan Akbaşoğlu şu açıklamada bulundu:

"HAİNLERİN İZNİYLE GEÇMESİ YÜZ KIZARTICI"

“15 Temmuz gecesi hainlerin arasından onların izniyle geçtiğini itiraf eden bunu da marifetmiş gibi anlatan Kılıçdaroğlu'na yaptığının demokrasi adına yüz kızartıcı utanılacak bir şey olduğunu ajans, hatırlatmadı mı?

YORUMLAR 18
  • Furkan Koca 2 yıl önce Şikayet Et
    Darbecilerle iş birliği içinde olduğu kesin.Yargılanmalı ve heabı sorulmalı bu ,zat onlarla iş birliği içinde olmasaydı onu oradan kesinlikle geçirmezlerdi.Yok mu bu,ülkede gözü pek ,savcılar bunu zatı derinlemesine sorguyacak ,gereğini yapacak bir babayiğit savcı...
    Cevapla
  • İsa 2 yıl önce Şikayet Et
    Adamın ben geçtim sen de geçseydin ya derken maksadı herhalde sen de geçseydin de seni rahatça avlasaydık olmalı
    Cevapla
  • kahrol chpkk 2 yıl önce Şikayet Et
    hainler kacar ve vatani satar...
    Cevapla
  • O.Nuri 2 yıl önce Şikayet Et
    Fetö maşası olduğunu itiraf etti.Zaten senin adamın onlar uyuz.Çok marifetmiş gibi övünüyor.Marifet bir evde oturup kahve icmek değil.Marifet partililerini darbeye karşı sokağa çağırman ve kendinde darbeye karşı gelmendi.
    Cevapla
  • mustafa 2 yıl önce Şikayet Et
    Üstüne çıkacak tank bulamamıştır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fuat Oktay duyurdu: 5 Türk devletinden ortak karar! En üst düzeye çıkartılıyor
Erdoğan sinyali vermişti! Cezası 10 katına çıkıyor