CHP'den istifa eden Çiçek'ten Kılıçdaroğlu'na: 650 milyonun hesabını verin

CHP'de Kılıçdaroğlu'nun avukatlığını yapan Çiçek, parti üyeliği ve görevlerinden istifa etti. Yönetime tepki gösteren Çiçek, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

CHP'den istifa eden Çiçek'ten Kılıçdaroğlu'na: 650 milyonun hesabını verin
CHP'den istifa eden Çiçek'ten Kılıçdaroğlu'na: 650 milyonun hesabını verin
GİRİŞ 06.05.2021 16:21 GÜNCELLEME 06.05.2021 16:21
Bu Habere 49 Yorum Yapılmış

CHP tüzel kişiliğinin ve Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun avukatlığını yapan Mustafa Kemal Çiçek, parti üyeliği ve görevlerinden istifa etti.

Çiçek, CHP'ye sert eleştirilerde bulundu. Çıkara dayalı bir yapı kurulduğunu belirten Çiçek şunları söyledi:

"Sayın Muharrem İnce, Cumhurbaşkanlığı kampanyasında, yurttaşlarımızın kısıtlı bütçelerinden bağışları ile toplanan ve kampanyanın neticelenmesi sonrasında, YSK'ya tüm harcamaların, kuruşu kuruşuna hesabının verilmesine rağmen, ahlaksızca ve mesnetsizce servis edilmek sureti ile menfaat sağladığı yönünde el altından fısıltılar çıkarılırken, son 3 yılda sorumsuzca harcanan 650 milyonun önemli bir kısmının kimlere, hangi yayın organlarına, anket-araştırma şirketlerine verildiğini soramamak siyasi ahlaksızlığın ve vicdansızlığın tam da kendisidir.

İmtiyazlı birilerinin yüksek maaşlar ile danışmanlıklara getirilmesi; yüksek maaşlı personel transferi yapılması; sadece sosyal medya belediyeciliği yapanlardan fayda gelmesi mümkün değildir."

KAYNAK: AKŞAM
YORUMLAR 49
  • Ovacık 2 yıl önce Şikayet Et
    RABBİM bunları iktidara getirmesin.Vallahi bir sene içinde devleti talan ederler.
    Cevapla
  • qqqq 2 yıl önce Şikayet Et
    CHP zaten iktidara gelirse hazineden çalınan 200 milyar dolar ve 40 ton altını kaçıranlardan bu paralar kesinlikle geri alınacak mera ah etmen
    Cevapla
  • Hakikat 2 yıl önce Şikayet Et
    İşte Hırsızlıkları ve Çevirdikleri dolaplar bir zamanlar beraber oldukları kişilerin ağzından dökülerek ortaya çıkarılıyor.CeHaletPerest gürüh bu Hırsızlık Dolandırıcılık Hainlik ve Rezaletlerin ortağıdır ya nedamet getirir bunlara verdikleri destekten dönerler ya da bu Hırsızlarla aynı şekilde HIRSIZ olarak adlandırılırlar. 98 senedir hem sözde partilerini hem Devleti soyuyorlar. CHaramiP Soygunda son nokta Hırsızlıkta Zirvedir!!!
    Cevapla
  • sebo 2 yıl önce Şikayet Et
    ulan gidin kalan gidinde yeni insanlar gelsin bu halkbu seçimde hepinizi sanda kömecekadana büyük şehir başkanına söylede biraz
    Cevapla
  • erdal 2 yıl önce Şikayet Et
    Daha muhalefetteyken üstelik millete devlete kurumlara yurt dışı oluşumlara içeride deliklere vs vs. para da harcanmazken kılıçdaroğlu 650 milyonu nasıl yedin ?? yuhhh...bu chp zihniyeti böyledir kendisi yapar bu etik olur başkası yapar tü kaka...
    Cevapla
  • misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    nerde lan kk 650 milyar hesap ver hesap
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sırrı Sakık TBMM bahçesinde PKK terörünü kutsadı! Önder Aksakal'dan efsane yanıt
Korhan Berzeg hakkında sıcak gelişme: Köy muhtarı konuştu