Kılıçdaroğlu’ndan başörtüsü itirafı: En büyük sorun yaptık!

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Kocaeli’nde muhtarlara seslenirken özeleştiri de yaptı. Kılıçdaroğlu, “Bizim bir sürü kabahatimiz var. Kendimizle de hesaplaşıyoruz. Bir dönem başörtüsünü Türkiye’nin en büyük sorunu haline getirdik." dedi.

Kılıçdaroğlu’ndan başörtüsü itirafı: En büyük sorun yaptık!
Kılıçdaroğlu’ndan başörtüsü itirafı: En büyük sorun yaptık!
GİRİŞ 25.06.2021 16:27 GÜNCELLEME 25.06.2021 16:27
Bu Habere 73 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu dün Kocaeli’de temaslarda bulunurken sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve muhtarlarla bir araya geldi.

Kılıçdaroğlu burada yaptığı konuşmada, CHP’nin yaptığı hatalarla yüzleştiğini ve başörtüsünün de bunlardan bir tanesi olduğunu belirterek özetle şöyle konuştu:

"KENDİMİZLE HESAPLAŞIYORUZ"

“Sizin hiç kabahatiniz yok mu diye soru da gelebilir. Biz kendimizle hesaplaşıyoruz, yanlış yaptığımıza yanlış yaptık diyoruz. Başörtüsünü Türkiye’nin bir numaralı sorunu haline getirdik. Sana ne kardeşim başörtüsünden, sana ne? Başörtülü mü başörtüsüz mü, ona bakmayacağız. Sana ne kardeşim, o kadın huzur içinde yaşıyor mu sen ona bakacaksın. Sen o kadının karnı doyuyor mu, evladı üniversiteyi bitirdi mi, iş buldu mu ona bakacaksın. Türkiye badireyi aşmak zorundadır." 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 73
  • Hasan 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne olacak Kemal senin seçmeninde bu "zulüm 1453 te başladı diyen, başörtülülerden tiksinen adi mahluklar hepsi. En iyisi sen komedi yapma Kemal sana yakışmıyor.
    Cevapla
  • Hasan 2 yıl önce Şikayet Et
    Olay Bodrumda geçti,aynen yaşadık: Gece akrabalarımzla şehrin uzak sahilinde yürüyorduk önden giden iki başörtülü yakınım sahilde bankta oturdular . Biz uzakta idik baktım cadenin karşısındaki evin bahçesinden iki bayan koşar adımla akrabaların bulunduğu banka doğru geldiler. uzaktan bakınca tartıştıklarını anladım ,hemen koştum (o sıralar gencim) yanlarınca varınca bayan şöyle diyordu " burası bizim burada oturamazsınız " ben gayri ihtiyari bağırarak ,Neeeyyyy " dediğimi hatırlıyorum gerisi filim koptu baktım akrabam beni zor tutuyor. Kadınlar tırıs tırıs kaçtılar. O gün sinirimden uyuyamadım. Bu vatan için canlarını veren şühedadan utandım.
    Cevapla
  • abdullah bir 2 yıl önce Şikayet Et
    Az bi fırsat bulsalar kırmızı görmüş boğa gibi saldırırlar yine...
    Cevapla
  • aga 2 yıl önce Şikayet Et
    MÜDDESSİR 18. Çünkü o, düşündü taşındı, ölçtü biçti. 19. Kahrolası, ne biçim ölçtü biçti! 20. Sonra yine kahrolası ne biçim ölçtü biçti! 21. Sonra baktı. 22. Sonra kaşlarını çattı, suratını astı. 23. En sonunda sırtını dönüp gitti, gururuna mağlup oldu.
    Cevapla
  • osmanli 2 yıl önce Şikayet Et
    Vallahi bunlar karsisindakileri keriz zannediyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
EURO 2024'te görev yapacak hakemler belli oldu! Türkiye'den tek hakem...
Hasan Öztürk yazdı: Türkiye terörle mücadelede Amerikan eksenine girer mi?