T24 özür diledi, Kılıçdaroğlu hala suskun!

T24, Katarlı gençlerin Türkiye'de sınavsız okuyabileceğini iddia etti. Yalan haberi ilk paylaşan isimlerden biri CHP lideri Kılıçdaroğlu oldu. Sınavdan hemen önce paylaşılan haberden dolayı T24 özür diledi, Kılıçdaroğlu ise halen suskun.

T24 özür diledi, Kılıçdaroğlu hala suskun!
T24 özür diledi, Kılıçdaroğlu hala suskun!
GİRİŞ 26.06.2021 15:08 GÜNCELLEME 26.06.2021 18:04
Bu Habere 190 Yorum Yapılmış

Haber sitesi T24, Katarlı gençlerin Türkiye'de sınavsız tıp okuyabileceğine dair protokolün imzalandığını iddia etmişti. Haber, yalan olmasına rağmen sosyal medyada hızla yayıldı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da haberi, "Kendi gencine bu kadar sevgisiz bu kadar saygısız bir iktidar işte. Hiç mi utanmıyorsunuz bunları yaparken ey Ak Parti? Aranızda biriniz çıkıp da bu adaletsizdir diyemedi mi? Bizim çocuklar o okullara girebilmek için bütün gençliklerini heba ediyorlar" ifadeleriyle paylaştı. 

Akbaşoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'na 'Katar' tepkisi: Yalancıdan devlet adamı olmazAkbaşoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'na 'Katar' tepkisi: Yalancıdan devlet adamı olmaz

Son dakika haberi: 'Katarlı öğrencilere sınavsız eğitim' iddiası sonrası MSB'den açıklama!Son dakika haberi: 'Katarlı öğrencilere sınavsız eğitim' iddiası sonrası MSB'den açıklama!

Ancak, haberin gerçeği yansıtmadığı kısa sürede ortaya çıkınca T24 özür dilemek zorunda kaldı. Sosyal medyadan yapılan paylaşımda, "T24'teki ilk yayınında "Protokol onaylandı, Katarlı gençler Türkiye'de sınavsız tıp okuyabilecek" başlığıyla verilen haberi düzeltir; T24'e güvenerek referans veren okurlarımızdan ve haberin muhataplarından  özür dileriz" ifadeleri kullanıldı. 

T24'ün haberi, üniversite sınavlarından hemen önce yayınlaması da dikkati çekti. Sınav heyecanı yaşayan yüz binlerce öğrenciyi etkilemek için bu konunun gündeme getirildiği belirtildi. 

T24'ten sonra Kılıçdaroğlu'nun özür dileyip dilemeyeceği merak konusu oldu. 

ALTUN: KAFALARINI KUMA GÖMECEKLER, GENÇLERİMİZE HAVALE EDİYORUZ

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, T24'ün özür dilemesinden sonra yaptığı açıklamada, "Peki ya şimdi bu yalanın peşinden gidip de sınav öncesi gençlerimizi provoke etmeye çalışan muhalefet mensupları ne yapacak" ifadelerini kullandı. 

Cumhurbaşkanı Danışmanı İsmail Cesur, "Bu yalan haberi Kılıçdaroğlu paylaşmasaydı özür dilemeyeceklerdi. Kılıçdaroğlu'ndan özür diliyorlar" dedi. 

Gazeteci Ersoy Dede ise, "Hadi T24’ün sınav bittikten sonra geri adım atmasını görmezden gelelim.. de Sayın Kılıçdaroğlu’nun T24’ün bu haberiyle yaptığı paylaşım ne olacak" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 190
  • Yaşamak güzel 2 yıl önce Şikayet Et
    Ya bu vatan haini özür dilese ne olur dilemese ne olur
    Cevapla
  • NuR76 2 yıl önce Şikayet Et
    Savcılar harekete gecmeli şikayet etmeli. Almanyada yalan haber tweet attiginda ceza yiyorsun eee madem demokrasi bagiriyor cezayada katilmali bay KeMal
    Cevapla
  • Korkmaz 2 yıl önce Şikayet Et
    Yalanda israr edenlere cezai mueyide uygulanmalı her önüne gelen bir yalan atıyor ortya
    Cevapla
  • Manisalı 2 yıl önce Şikayet Et
    Özür dilemek te bir erdemdir.
    Cevapla
  • Hakk 2 yıl önce Şikayet Et
    Ke-mal da yüz yokki kızarsın. Adam yüzsüz hala anlamadınız mı. Bütün bu iftiraları bile bile yapıyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Adli tıp raporları ortaya çıktı! Katilleri başıboş köpekler
İspanya, 4 ülke ile aynı anda Filistin devletini tanımayı planlıyor