CHP'li Sezgin Tanrıkulu'ndan LGBT'lilere müdahale eden polise tehdit

Beyoğlu'nda izinsiz yürüyüş düzenleyen LGBT'li bir grup PKK lehine sloganlar attı. CHP'li Tanrıkulu ise, polisleri hedef alarak, "Kolluk kuvvetini uyarıyorum, bugünler geçtikten sonra size kimse sahip çıkmaz" dedi.

CHP'li Sezgin Tanrıkulu'ndan LGBT'lilere müdahale eden polise tehdit
CHP'li Sezgin Tanrıkulu'ndan LGBT'lilere müdahale eden polise tehdit
GİRİŞ 26.06.2021 20:35 GÜNCELLEME 26.06.2021 21:47
Bu Habere 396 Yorum Yapılmış

İstanbul'da LGBT savunucuları gösteri yürüyüşü düzenlemek istedi. İstanbul Valiliğinin aldığı karar nedeniyle polis, Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde toplanan gruba müdahale etti. 

LGBT'Lİ GRUPTAN PKK SLOGANLARI

LGBT'li sapkın grup Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde izinsiz yürüyüş yaptı. Yürüyüşe katılanların PKK sloganları attığı görüldü.

CHP'Lİ TANRIKULU POLİSLERİ HEDEF ALDI

CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, müdahaleler sonrasında polisi hedef alan açıklamalar yaptı. İstanbul Valiliğinin koronavirüs nedeniyle aldığı toplantı ve gösteriş yasağını hiçe sayan Tanrıkulu polisleri, "Bugünler geçtikten sonra kimse size sahip çıkmaz, soruşturmalar ve davalar açılır. Bu nedenle yürüyüşlere engel olmayın ve düzen içerisinde yapılmasını sağlayın" sözleriyle tehdit etti.

YORUMLAR 396
  • Boğaçhan 2 yıl önce Şikayet Et
    Ey CHP'liler: 100 yıldır İslam düşmanlarını sevdiniz, Türk düşmanlarını sevdiniz, Türk kasabı Venizelos ve Makaryos'u sevdiniz, kafir/zalim Batılıları sevdiniz, PKK'yı sevdiniz, FETÖ'yü sevdiniz, GAY'leri sevdiniz, ib*eleri sevdiniz. Ama bu müslüman milleti bir türlü sevmediniz!
    Cevapla
  • Polat 2 yıl önce Şikayet Et
    Bugünler gectiginde....Daglarda bile saklanacak yer bulamayacaksin...Terörist seni.
    Cevapla
  • Ziya 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne diyor bu PKK li
    Cevapla
  • konyalı 2 yıl önce Şikayet Et
    herkesin hayatına kimse karışamaz insanlar özgürdür düsüncede tercihte Kuran bile söyler dinde zorlama yoktur sizin ne haddinize ?
    Cevapla
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Dinde zorlama yok evet ama Kuran-i kerimde bu çarpık ilişki sebebiyle lanetlenen ve helak olan kavimde var onu neden görmüyorsunuz. herşeyi kendi kafaniza göre anlayın zaten!
    Cevapla
  • misafire 2 yıl önce Şikayet Et
    düşünce diyorsun,dikkat et. bu adamlar fiil yapiyor
    Cevapla
  • Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Polisi herkes tehdit eder oldu polisin tüm yetkisini alıp savcıya verirsen polisin elini kolunu bağlarsın 2004 deki değişiklikle polisin caydırıcılığı bitmiştir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'den AB'ye rest: Hiçbir zaman kabul görmeyecek
İnsan ömründen tam altı yıl çalıyor! İşte havası en kirli ülkeler...