Kılıçdaroğlu yalanda ısrar etti, CHP'ye yakın isimler tepki gösterdi

T24'ün özür dilemesine rağmen 'Katarlı gençlere sınavsız tıp' haberi üzerinden hükümeti eleştiren CHP yönetimi geri adım atmadı. CHP'ye yakın isimler Kılıçdaroğlu yönetimine tepki gösterdi.

Kılıçdaroğlu yalanda ısrar etti, CHP'ye yakın isimler tepki gösterdi
Kılıçdaroğlu yalanda ısrar etti, CHP'ye yakın isimler tepki gösterdi
GİRİŞ 29.06.2021 20:28 GÜNCELLEME 29.06.2021 20:36
Bu Habere 134 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz hafta sonu düzenlenen ve 2 milyondan fazla gencin ter döktüğü YKS öncesi T24 adlı internet sitesi, Katarlı gençlerin Türkiye'de sınavsız tıp okuyabileceğini iddia etmişti. İnfiale neden olan haberin yalan olduğu kısa sürede ortaya çıkmasına rağmen, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hükümeti eleştirmişti. T24 özür diledi, Kılıçdaroğlu hala suskun!

T24, haberden dolayı özür dilemiş, Kılıçdaroğlu ise paylaşımını kaldırmamıştı. Kılıçdaroğlu, bugün partisinin grup toplantısında yaptığı açıklamada, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 'üniversite sınavları kaldırılsın' çağrısına yanıt olarak, "Sınav zaten kaldırıldı ama Katarlı öğrencilere" yanıtını verdi. 

Kılıçdaroğlu'ndan Kanal İstanbul tehdidi: Fitil fitil burunlarından getireceğimKılıçdaroğlu'ndan Kanal İstanbul tehdidi: Fitil fitil burunlarından getireceğim

Eski CHP'li Öztürk Yılmaz'dan Kılıçdaroğlu'na çok sert sözler: Yürüyen yalan makinesiEski CHP'li Öztürk Yılmaz'dan Kılıçdaroğlu'na çok sert sözler: Yürüyen yalan makinesi

CHP Sözcüsü Faik Öztrak da yaptığı açıklamada, "YKS soruları duyduğumuza göre zordu. Acaba kontenjanları boş bırakarak Katarlılara yer mi açmaya çalışılıyor?" diye konuştu.

T24 özür dilemesine rağmen CHP yönetiminin yalan haberde ısrar etmesi, CHP'ye yakın isimlerden tepki çekti. 

Sözcü Gazetesi'nden Alişer Delek, "Katarlı öğrenciler hakkındaki bir yanlışta bu ısrarın ne anlamı var" dedi. Akademisyen Deniz Ülke Arıboğan ise, "Ne saçma argümanlar ve ne gereksiz bir "yalan bilgide ısrar" tutumu… Kötü muhalefet nedir'e örnek olabilecek bir açıklama" ifadelerini kullandı. 

YORUMLAR 134
  • Battal 2 yıl önce Şikayet Et
    Chp Atatürkün partisi değildir şu anki chp yalan plana darbelere ve terör örgütlerine dayalı bir partidir chp zarardan başka birşey değildir.
    Cevapla
  • Tarık 2 yıl önce Şikayet Et
    CHp bu ülkenin en büyük düşmanı partinin içerisinde bir tane dürüst insan yok alayının kanı bozuk
    Cevapla
  • konuk 2 yıl önce Şikayet Et
    Kendisini sürekli yalancı durumuna düşürüyor.
    Cevapla
  • Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Devlet, başka devletler ile anlaşma yaparak öğrenci alabilir, onlar için ek kontenjan açılır mevcut kontenjandan hak verilmez, bizim ülkemizden de başka ülkelere öğrenci gidiyor, hangi ülkeden böyle kirli bir siyaset duydunuz, bunu bilmelerine rağmen ne gariptir ki siyasi rant için bu ülkenin gençliğini kasten zehirlemek.....
    Cevapla
  • Asım 2 yıl önce Şikayet Et
    Siyasette Muhalefet iktidar kadar önemlidir, ama bu muhalefet değil artık devlet düşmanlığına döndü
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Jakuzi yalanı çürüdü: Fonlu medyanın 'Sancaktepe' yayınına Nevşin Mengü bile inanmadı
YSK kararını verdi: 3 ilçe ve 4 beldede yeniden seçim yapılacak