Mustafa Sarıgül, Adana'da partililerle buluştu!

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, Adana İl Kongresi'nde yaptığı konuşmada, "Sevgili Adanalıların bendeki yeri ayrıdır çünkü ilk siyasi eğitimimi bu güzel topraklarda aldım” dedi.

Mustafa Sarıgül, Adana'da partililerle buluştu!
Mustafa Sarıgül, Adana'da partililerle buluştu!
GİRİŞ 03.07.2021 17:38 GÜNCELLEME 03.07.2021 17:40
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Sarıgül, öğle saatlerinde partisinin il kongresine katılmak için Adana’ya geldi. Kongrenin düzenlendiği Çukurova Belediyesi Orhan Kemal Kültür Merkezi’ne geçen Sarıgül, partililerle buluştu.

Kongrenin açılış konuşmasını yapan Sarıgül, sıcak havaya rağmen salona gelen partililere ve sevenlerine teşekkür etti. Adana’yı ve Adanalıları çok sevdiğini dile getiren Sarıgül, "Sevgili Adanalılar bendeki yeriniz ayrıdır çünkü ilk siyasi eğitimimi bu güzel topraklarda aldım. Bugün geldiğimiz yeri; Çukurova’da, Adana’da, Mersin'de ve Gözne’deki siyasi eğitimime borçluyum” diye konuştu. 



Partisinin eğitim, ekonomi ve tarım alanındaki projelerinden bahseden Mustafa Sarıgül, Adana’nın sanayi, tarım ve tekstilde 1 numaralı kent olacağını söyledi.

YORUMLAR 3
  • Sadık 2 yıl önce Şikayet Et
    Bir ara tv lerde vaaz ediyordu. Simdi yüzüne bakın, yalan siyaset ne hale getirmiş mustafayı.
    Cevapla
  • F m zulkadiroglu 2 yıl önce Şikayet Et
    Yolunuz acık olsun yiğit adam.chp bitmiştir.degişim gerekliydi.
    Cevapla
  • ömer kondur 2 yıl önce Şikayet Et
    o kadar vizyonunuz düşük ki daha neye talip olduğunuzu bilmeyecek kadar cahilsiniz birde ülke yöneteceksiniz ha BAŞBAKANLIK mı kaldı yzmış BAŞBAKAN SARIGÜL DİYE YUH BEEnasıl bir ekip ekibe bak hizaya gel.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 85 milyon vatandaşa çağrı: Hepimizin namusuna emanettir!
Murat Kurum paylaştı! Uğur Işılak'tan yepyeni seçim şarkısı! Sosyal medyayı salladı