Cumhurbaşkanı Erdoğan, Diyarbakır annelerini ziyaret etti

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Diyarbakır'da evlat nöbeti tutan anneleri ziyaret etti. Erdoğan, "Biz bu işi asla bırakmadık, bırakmayacağız. Bizim de evlatlarımız var, torunlarımız var. Sizlerin acısı bizim acımızdır" dedi.

GİRİŞ 09.07.2021 15:57 GÜNCELLEME 09.07.2021 16:51
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Diyarbakır'da evlat nöbeti tutan anneleri ziyaret etti. Erdoğan, "Biz bu işi asla bırakmadık, bırakmayacağız. Bizim de evlatlarımız var, torunlarımız var. Sizlerin acısı bizim acımızdır" dedi. Erdoğan, şu açıklamayı yaptı: 

“Hacire Akar ile başlayan bu süreç bugüne kadar çoğalıp devam etti. Daha da artacağına inanıyoruz. Diyarbakır anneleri ile Şırnak anneleri bütünleşti, Van anneleri bütünleşti. Bütün bunlar artarak devam ediyor. Bu PKK’nın, HDP’nin evlat diye bir derdi yok. Diyarbakır annelerinin bedduası onları vuracaktır. Hiç endişeniz olmasın. Biz bu işin takibindeyiz. Hiçbir zaman takibi bırakmayacağız.”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ziyaretten önce Genişletilmiş İl Danışma Toplantısında yaptığı açıklamada, "Diyarbakır anneleri, açtıkları bayrakla hem korku duvarlarını yıktılar hem de bölücü örgüt ve siyasi uzantılarının kalleş yüzünü deşifre ettiler" ifadelerini kullanmıştı.

674 GÜNDÜR NÖBETTELER

Evlatları, terör örgütü PKK'ya katılmaları için HDP tarafından kaçırılan aileler, Diyarbakır HDP İl Binası önünde başlattıkları eyleme 674 gündür devam ediyor. 

YORUMLAR 30
  • Sinan Şahin 2 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim korusun reisimizi .mazlumun gür sesi o
    Cevapla
  • Sait 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah başkanımızı başımızdan eksik etmesin CHP yi ve zihniyetini kahır eylesin
    Cevapla
  • Dadaş Buroş 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu vatan hepimizin bizim bizden başka dostumuz yok bir Azerbaycan pakistan dostumuz başka dost varmı
    Cevapla
  • Mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Teröristbaşı aponun teslimi olayını hatırlayalım. İçeride güzel zaferler elde ediyoruz Allah yöneticilerimize ve güvenlik güçlerimize güç kuvvet versin lakin ipteki canbaza bakmamız isteniyor. Güneyde ilerde başımıza daha çok bela olabilecek devletleşme planları var. İnşallah devletim bununla ilgili gerekli önlemleri alıyordur. Bu hainlere Allah fırsat vermesin.
    Cevapla
  • hamza 2 yıl önce Şikayet Et
    sayın c.başkanım hazır ordayken sor bakalım bu doğulular neden aşıdan kaçıyor.bi uyanık onlar mı.batıda herkez aşı oluyor.bu aşı olmayanlar yüzünden maskeleri atamıyoruz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İzmir'de Yeniden Refah adayı AK Parti lehine yarıştan çekildi!
Bir ülkeden daha Filistin kararı! Resmen harekete geçildi