Kılıçdaroğlu: Türkiye'yi 5 yılda bölgesinin yıldızı yapacağım

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Edirne'de muhtarlara seslendi. İktidara gelirse yapacaklarını anlatan Kılıçdaroğlu, "5 yıl içinde Türkiye, bölgesinin yıldızı olacak" dedi.

Kılıçdaroğlu: Türkiye'yi 5 yılda bölgesinin yıldızı yapacağım
Kılıçdaroğlu: Türkiye'yi 5 yılda bölgesinin yıldızı yapacağım
GİRİŞ 11.07.2021 12:27 GÜNCELLEME 11.07.2021 12:27
Bu Habere 87 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Edirne'de muhtarlarla bir araya geldi. Burada bir konuşma yapan Kılıçdaroğlu, Türkiye'yi 5 yıl içinde bölgesinin yıldızı yapacağını öne sürdü. Kılıçdaroğlu, şunları söyledi: 

"Sonunda bu sandık gelecek. Türkiye'nin yeni bir başlangıç yapması lazım. Zengin bir ülkeyiz, fakir değil. Her türlü imkanımız var. Hepsini çözeceğiz. Bundan kesinlikle emin olmanız lazım. Öyle 20 yılda çözeceğiz falan değil. 6 ayda bu memlekette herkes rahat bir nefes alacak. 5 yıl içinde Türkiye, bölgesinin yıldızı olacak. Doğu Akdeniz'de çıkan karbon yatakları, Türkiye üzerinden Avrupa'ya gidecek."

Kılıçdaroğlu: Kahvelerde neden kağıt oynanmıyor? Oysa çözüm basit...Kılıçdaroğlu: Kahvelerde neden kağıt oynanmıyor? Oysa çözüm basit...

YORUMLAR 87
  • BOZO K 2 yıl önce Şikayet Et
    Nasıl olacak, şeş kaza seçilirsen demokrat amcaların ! nederse ancak onu yaparsın sın.
    Cevapla
  • l@dikli @hmet @g@ 2 yıl önce Şikayet Et
    ilahi hesap uzmanı..... güldürdün ya beni...
    Cevapla
  • Belcikadan 2 yıl önce Şikayet Et
    Kk ne diyorsa tersini dusunun IMF nin artik kuklasi olur DEVLET
    Cevapla
  • IBRAHIM 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne diyor Kemal, Türkiye zengin bir ülke. Bu zenginligi bes yil icinde harcayip bitirir sonra yine cöküse geceriz. Allah size insallah iktidara gelme firsati vermez.
    Cevapla
  • Erdo 2 yıl önce Şikayet Et
    SSK yı çözdüğün gibi değil mi? 1999 da ki depremde yardım paralarını memurlara maaş olarak dağıttığınız gibi değil mi? Merkez bankasını boşaltın, devleti altından kalkamayacağı şekilde borçlandırın, sonrasında ımf nin kölesi yapın oh ne ala. Müthiş kalkınacağız insan güler de acaba neresiyle.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Muleka golle döndü! Beşiktaş 5 maç sonra nefes aldı
Abdülkadir Selvi'den ilginç iddia! Özel'in Erdoğan'a teklifi bu olacak