Başkan Erdoğan'dan gençlere önemli mesajlar

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beştepe'de Türkiye Gençlik Zirvesi'nde konuştu. Erdoğan, "Lütfen ne kendine ne de milletine faydası olan muhterislerin hayallerinizi çalmasına, cesaretinizi kırmasına, enerjinizi heba etmesine izin vermeyin." dedi.

GİRİŞ 12.07.2021 15:24 GÜNCELLEME 12.07.2021 16:58
Bu Habere 44 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde Türkiye Gençlik Zirvesi'nde konuştu. 

Başkan Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkan başlıklar şöyle:

"Srebrenitsa Katliamı için andığımız Boşnak kardeşlerimize de rahmet diliyorum. Avrupa'sından Kanada'sına her fırsatta bize insan hakları, demokrasi, özgürlük nasihati verenlerin tarihindeki utanç lekeleri, birer birer ortaya dökülüyor.

ALGI OPERASYONLARINA KARŞI 'BİRLİK' MESAJI

Siyasette sivil hayatta başarının anahtarı birlikteliktedir. Algı operasyonlarının arttığı bir dönemde platform zemininde oluşturulan dayanışmayı çok anlamlı buluyorum.

Gençlere ulaşmak onların duygularını istismar etmekle olmaz. Nitelikli genç nitelikli toplum arasında yürütülen çalışmalar gençlerimizin gelişimine katkı sağlamaktadır. Siyasette, sivil hayatta başarının anahtarı birlikteliktedir.

Ülkemizin geleceğini hem inşa hem de ihya edeceksiniz. Gençlerle her buluşmamızda, her sohbetimizde, bu ülkenin geleceğine dair umutlarımız daha da artıyor.

SPOR TESİSİ YATIRIMLARI 2 KAT ARTTI

Türkiye'nin Gençleri 2020 araştırması 34 ilden 8 bin 200 genci kapsaması ve sonuçları itibariyle ufuk açıcı bir çalışmadır. Bu rapor yol gösterici bir mahiyettedir. Bu tablo bize gençlerin onlar adına ahkam kesenlerden çok daha doğru şekilde hayatı, ülkesi ve dünyayı okuduğuna işaret ediyor.

Ben sizlerden ümitliyim. Ülkemizin geleceğini farklı şekilde hem inşa hem de ihya edeceksiniz. Gençlerine sahip çıkan toplumlar geleceklerine de güvenle bakarlar. 

Türkiye'deki spor tesisi sayısını bin 575'ten aldık, 2 kattan fazla artırarak 3 bin 915'e çıkardık. Hangi sebeple olursa olsun, ulaşamadığımız, elinden tutamadığımız her bir gencimizin mesuliyetini yüreğimizde taşıyoruz.

"İKBAL DEVŞİRMEYE ÇALIŞANLARA..."

Gençlerin kanı üzerinden kendilerine ikbal devşirmeye çalışanlara 19 yıldır fırsat vermedik, bundan sonra da fırsat vermeyeceğiz. Tek bir gencimizin dahi heba olmasına, terörün vahşi dişlileri arasında yitip gitmesine gönlümüz razı değil.

Lütfen ne kendine ne de milletine faydası olan muhterislerin hayallerinizi çalmasına, cesaretinizi kırmasına, enerjinizi heba etmesine izin vermeyin."

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 44
  • Vatan sever 2 yıl önce Şikayet Et
    Sayın baskanim gıda grupların da çok büyük zamlar var yemin ederim akp üstüne bu zamlar konusunda çok oynuyorlar son 4 aydan bu Yana gelen zamlar %50,60 oldu bu neyin nesi hala anlayamıyoruz bu insanlara yazık günah bunları devlet olarak takip edin yada ettirin insanlar yanlış anlıyorlar rica ederim çok çok dikkate alınması gereken bi konu
    Cevapla
  • Hans 2 yıl önce Şikayet Et
    Reiss bedava hayel tamamda bedavaya uygulanmiyo bu işler hele bide çok gizli olması şart yoksa sağı solu vallahi gösterirler bu gavurlar...
    Cevapla
  • ali 2 yıl önce Şikayet Et
    hmmmmm en düşük emekli aylığı 1460 tl ne para
    Cevapla
  • TURAN ÇAKAR 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah'tan uzak nefsine tapan Haçlı siyonist maşalarından amon rariplerinden Türk milleti bir şey beblememektedir.TÜRK MİLLETİ TÜRK MİLLETİNİN GEÇNLERİ HER ŞEYİN FARKINDADIR.BU MİLLET 19 YILDIR MİLLİ VE GERÇEK LİDERİ VE SİYASETÇİÇİ GÖRMÜŞ BAGRINA BAŞMIŞTIR.TÜRK MİLLETİNİN BAŞ SÖZLERE YALANLARA SAHTELERE DOST GÖRÜNÜMLÜ VATAN HAYİNLERİNE ASLA FIRSATVERMEYECEKTİR.
    Cevapla
  • Tuna 2 yıl önce Şikayet Et
    Kimse "la yüs'el" degildir, idareciler yaptığının da, yapamadığının da hesabını necip TÜRK milletine vermek zorunda.
    Cevapla
  • samet 2 yıl önce Şikayet Et
    Siyonist görmek istiyorsan git kilise duvarına çıkıldı diye ülkeyi ağa kaldıranlara bak. aynı kişiler adana da namaz kılan kişilere job ve biber gazı ile saldırılında ağzını açmıyorlar. Lafa değil icraate bakın.
    Cevapla
  • zafer 2 yıl önce Şikayet Et
    zamlar sağanak şeklinde yağıyor. her ay açık veriyoruz. asıl kış gelince ne olacak. elektrik doğalgaz aldı başını gidiyor. 21 yıldır ilk defa bu sene kurban kesemiyorum. durum iyi değil.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bayraktar TB3'te 30. uçuş da tamamlandı
ABD hazırladı! Skandal rapora Türkiye'den tepki!