DSP Genel Başkanı Aksakal'dan '15 Temmuz' mesajı

Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkanı Önder Aksakal, 15 Temmuz hain darbe girişiminin büyük bir mücadele ve direnişle engellendiğini belirtti. Aksakal, "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü, tüm ulusumuza kutlu olsun." dedi.

DSP Genel Başkanı Aksakal'dan '15 Temmuz' mesajı
DSP Genel Başkanı Aksakal'dan '15 Temmuz' mesajı
GİRİŞ 14.07.2021 10:45 GÜNCELLEME 14.07.2021 10:45
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkanı Önder Aksakal, 15 Temmuz hain darbe girişiminin büyük bir mücadele ve direnişle engellendiğini belirterek "Bu bilinç artık 84 milyon yurttaşın beynine kazınmıştır, tekerrürü ise niyetlenenler için bir cehennemdir." ifadelerini kullandı.

Aksakal, 15 Temmuz darbe girişiminin beşinci yılı dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, Türk Silahlı Kuvvetleri başta olmak üzere devletin tüm kurumlarına sızmış vatan haini bir kısım darbecinin "küresel emperyalizmin hizmetkarlığına olan liyakatleriyle" devleti ele geçirmeye kalkıştığına dikkati çekti.

Kadim Türk devletinin engin uzgörüsü ve Türk milletinin üstün ferasetiyle bertaraf edilen ihanet senaryosunun faillerinin bağımsız Türk yargısı karşısında hesap verme sürecinin devam ettiğini anımsatan Aksakal, bunun yanında bir kısım aktörlerin de kendilerini gizlediklerini belirtti.

251 kişinin şehit, 2 bin 196 kişinin de gazi olduğu 15 Temmuz hain darbe girişiminin büyük bir mücadele ve direnişle engellendiğini vurgulayan Aksakal, şunları kaydetti:

"Bu bilinç artık 84 milyon yurttaşın beynine kazınmıştır, tekerrürü ise niyetlenenler için bir cehennemdir. Vatanın ve milletin birliğine sahip çıkarak tanklara, uçaklara, mermilere çelik göğsünü siper ederek şehadet mertebesine yükselmiş tüm kardeşlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle yad ediyorum. Gazilerimize sağlıklı ve mutlu uzun ömürler diliyorum. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü, tüm ulusumuza kutlu olsun."

KAYNAK: AA
YORUMLAR 4
  • Ülkeci 2 yıl önce Şikayet Et
    (DSP) Genel Başkanı Önder Aksakal'ı takdir ve tebrik ediyorum. Vatanı bölenlerle kolkola girmemiş ülkesi için dimdik durmuştur.
    Cevapla
  • CEM CENGİZ 2 yıl önce Şikayet Et
    seninde bayramın kutlu olsun
    Cevapla
  • coskun 2 yıl önce Şikayet Et
    cumhur ittifakı, BBP-DSP-YENİDEN REFAH-HÜDA-PAR- VATAN PARTİSİ olarak genişlemeli...
    Cevapla
  • Zafer 2 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun bazi şeylerin mualefeti olmaz.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Galatasaray, Adana'da ikinci yarı açıldı! Son sözü Icardi söyledi
Fitch'ten Türkiye değerlendirmesi: Enflasyonda ciddi düşüş yaşanacak