Mahir Ünal'dan Evrensel'e sert yanıt!

AK Parti Grup Başkan Vekili Mahir Ünal, Evrensel Gazetesi'nin kendisi hakkındaki karikatürüne sert tepki göstererek, Türkiye'nin, desteklediğiniz paratoner terör devletinin kurulmasını engellemiş bölgesel bir süper güç olduğunu açıkladı.

Mahir Ünal'dan Evrensel'e sert yanıt!
Mahir Ünal'dan Evrensel'e sert yanıt!
GİRİŞ 23.07.2021 12:45 GÜNCELLEME 26.07.2021 11:06
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

AK Parti Grup Başkan Vekili Mahir Ünal'ın, "Türkiye'ye Fransa'dan, Almanya'dan bakınca süper güç görüyorsunuz" açıklamasını Evrensel Gazetesi karikatürle 'dalga geçmeye' çalıştı.

Terör örgütü propogandasıyla sık sık gündeme gelene Evrensel'e Mahir Ünal'dan sert tepki geldi. İşte Mahir Ünal'ın sosyal medya hesabından yaptığı açıklama:

"Türkiye dış güdümlü ve eşgüdümlü dört terör örgütünü alt etmeyi başarmış,küresel güçlere rağmen Libya’da tek başına oldu bittiye izin vermemiş, BMGK dört kararına rağmen 30 yılda çözülmemiş Karabağ sorununu iki ay içerisinde çözüme götürmüş, desteklediğiniz paratoner terör devletinin kurulmasını engellemiş, güçlü insan kaynağı, güçlü siyasal konsolidasyonunu, sağlık, ulaşım, eğitim, savunma sanayi ve bir çok alanda altyapısını kurmuş, biyoteknoloji ve sağlık endüstrisinde atılıma hazır, yüksek caydırıcılık kapasitesi, güçlü liderliği ile evet Türkiye bölgesel bir süper güçtür.

Almanya TOGG'u, 3.Havalimanını, Yunanistan Atmaca’yı konuşuyorsa, İngiltere İHA ve SİHA’ları oyun değiştirici olarak görüyorsa ve bunları muhalefet ve uzantıları görmüyorsa ne denir. 

Gandhi ne demişti? “Önce seni görmezden gelirler, sonra alay ederler, sonra seninle savaşırlar, sonra sen kazanırsın.” Tarihte zafere inanmayanların kazandığı tek bir mücadele yoktur. Türkiye’ye inanıyoruz ve hangi siyasi görüşten olursa olsun Türkiye’ye inananlarla beraberiz" 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 18
  • Hakan 2 yıl önce Şikayet Et
    Bizim okulda da 3-5 kişilik böyle alman hayranı memur gurubu vardı . Pandemiden sonra hepsi fıssssss oldi. Hainlik bir yere kadar, sonrası can tatlı geldi.
    Cevapla
  • zafer 2 yıl önce Şikayet Et
    O anketi nerede yaptığınıza bağlı . Ona bakarsanız sizin iktidarınızda da (70 li,90 lı yıllarda) gençlerin yüzde yüzü Avrupada yaşamak istiyordu.
    Cevapla
  • Gerçek Ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Ahmede cevap arz talep meselesi İki kere iki cevabı sen ver ve araba ev fiyatları her yıl katlanıyorsa açız açız tiyatrosunu ve akşamları neden tava tencere dövüyorsunuz ahmed neden
    Cevapla
  • Erdoğan 2 yıl önce Şikayet Et
    Evrensel ve benzeri terör desdekçisi gazeteler kapatılsın,Evrensel adeta pkk ve ypg nin sözcülüğünü yapıyor
    Cevapla
  • Ahmed 2 yıl önce Şikayet Et
    Süper güç olan ülkede ev ve araba fiyatları her yıl nasıl iki katı oluyor peki ?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
26 imza birden, petrol Türkiye'ye akacak! Terör örgütü PKK'ya kötü haber
Başkan Erdoğan'dan Kürecik iddialarına cevap: Türkiye böyle bir şeye izin vermez