Meslektaşları için 'ağrıma gidiyor' diyen Ruşen Çakır'dan 'Basın skandalı'

ABD merkezli vakıf olan Chrest Foundation’dan yüz binlerce dolarlık hibe aldığı ortaya çıkan Ruşen Çakır'ın 2005'teki Washington'dan bildirdiği 'Basın skandalı' başlıklı haberleri gündeme oturdu.

Meslektaşları için 'ağrıma gidiyor' diyen Ruşen Çakır'dan 'Basın skandalı'
Meslektaşları için 'ağrıma gidiyor' diyen Ruşen Çakır'dan 'Basın skandalı'
GİRİŞ 24.07.2021 12:59 GÜNCELLEME 24.07.2021 13:00
Bu Habere 77 Yorum Yapılmış

Türkiye’deki kritik kuruluşların, ABD merkezli vakıf olan Chrest Foundation’dan yüz binlerce dolarlık hibe aldığı ortaya çıkmıştı. Bunlardan en dikkat çekeni ise 2016’dan 2020 yılına kadar aldığı toplam destekle 476 bin 720 doları bulan gazeteci Ruşen Çakır’ın kurduğu Medyascope adlı haber sitesi oldu. 

RUŞEN ÇAKIR'DAN 'BASIN SKANDALI'

Ruşen Çakır'ın 2005 yılında Washington'dan bildirdiği "Basın skandalı", "Pentagon'un Türk gazetecileri" ve "Gazetecilere haberi nasıl yazacaklarını biz söylemedik" başlıklı haberleri gündeme oturdu.

Haberlerde Türkiye'de gazetecilik yapan yazarların ABD'den destek aldığı aktarılıyor. Çakır'ın bu haberlere yorumunu ise şöyle:

"Bazı meslektaşlarımın enerjilerini hem de çok ucuza ABD için seferber etmiş olmaları ağrıma gidiyor."

Ruşen Çakır'ın

PENTAGONUN TÜRK GAZETECİLERİ

Çakır, bir başka yazısında ise, "Beyaz Saray'ın gazetecileri maaşa bağladığına yönelik skandallar Türkiye'ye sıçradı" ifadelerini kullanıyor.

Medyascope'ın güncel kur ile aldığı destek 4 milyon lirayı aşmış durumda!

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 77
  • Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Eee Ruşen söylemiş söyleyeceğini kendince “çok ucuza “ satmamış! Demek ki vatanın değeri kendisi için bu kadarmış! Yazıklar olsun
    Cevapla
  • Gaddar 2 yıl önce Şikayet Et
    Bunları cezalandırmak bir yargı kanun ve yasamiz yok mu?
    Cevapla
  • Mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Yok
    Cevapla
  • 2023 Seçimlerii 2 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar sosyal medyada çok sinsice devlet ve İslam düşmanlığı içerikli zehir saçan kripto fondaş medya kuruluşlarıdır. Ele başları büyük ihtimal Sabetayist-Ermeni-Rum kriptoları, Müslüman Türk çocuklarını sosyal medyada avuçlarının içine almışlar sinsi içeriklerle gençlerimizi İslam karşıtı ve Devlet karşıtı yapıyorlar. Youtube ve Twitter gibi siteler sürekli bu fondaş medyanın zehirlerini trendlere ve önerilen videolara koyuyor.. Artık devletimiz bu gazeteci kılığına girmiş ajanları vatandaşlıktan çıkartıp sınır dışı etmeli ki içeride zehir saçamasınlar. Sosyal medyada resmen ülkemiz her koldan işgal altında. Youtube'da Sabır Meşhur'u takip edin arkadaşlar..
    Cevapla
  • analist 2 yıl önce Şikayet Et
    Cıa nın Türkiyede 3500 ajanı varmış eski cıa başkanı söylüyor. Delil bulmak suç üstü yakalamak imkansıza yakın. Para alanlardan fonlananlardn belki Masak bulabilir. Masak şimdiye kadar ne buldu acaba? Maaşları indra gandi yapıp uyumadıklarını umuyorum.
    Cevapla
  • Baybars 2 yıl önce Şikayet Et
    O dört gazeteciden fazlası var önce tepeye koy sonra tefe çal ah ah sizi gidi dolara tapanlar fonlukcular
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Alçakça anlaşmayı duyurdu!
Beyaz Saray'a Gazze boykotu! Biden'ın davetini reddettiler