CHP'de Tanju Özcan ile Bekaroğlu arasında 'mülteci' çatlağı

Bolu Belediye Başkanı CHP'li Tanju Özcan'ın, mülteciler ile ilgili yaptığı yaptığı açıklamasına CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, "parti politikaları" üzerinden tepki gösterdi.

CHP'de Tanju Özcan ile Bekaroğlu arasında 'mülteci' çatlağı
CHP'de Tanju Özcan ile Bekaroğlu arasında 'mülteci' çatlağı
GİRİŞ 27.07.2021 06:26 GÜNCELLEME 27.07.2021 06:27
Bu Habere 89 Yorum Yapılmış

Bolu Belediye Başkanı CHP'li Tanju Özcan, yaptığı açıklamada, şehirde yaşayan yabancı uyruklu kişilerin su faturası ve katı atık vergisi ücretlerine 10 kat zam yapacaklarını söyledi.

CHP'li belediyeden Suriyelilerin suyuna 10 kat zamCHP'li belediyeden Suriyelilerin suyuna 10 kat zam

Özcan, yardımı kesmelerine rağmen yabancı uyrukluların Bolu'dan gitmediğini ifade ederek, "Arkadaş, yardımı kesiyorsun gitmiyorlar. 'İş yeri ruhsatı vermiyorum' diyorsun gitmiyorlar. Biz yeni önlemler almaya karar verdik. Önümüzdeki hafta belediye meclisi var. Yabancı uyruklu kim varsa abonemiz olan, su fiyatlarına, katı atık ücretlerine başta olmak üzere bazı ücretlerde 10 kat zam yapacağız. Türk vatandaşıyla yabancı uyruklu vatandaş aynı fiyattan suyu kullanamayacak. 10 kat suya, 10 kat katı atık vergisi ücretine zam yapacağız" dedi.

Söz konusu açıklamaların ardından CHP'de mülteci çatlağı yaşandı.

CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla Özcan'ı eleştirdi.

CHP'nin sosyal demokrat bir parti olduğunu ifade eden Bekaroğlu, "Parti programında yabancı düşmanlığı yoktur, böyle nefret söylemi kokan bir girişimi asla kabul etmez" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 89
  • Martli 2 yıl önce Şikayet Et
    ayni seyi avrupa da bir belediye baskani söylese bu adamin tepkisi ne okurdu acaba merak ettim. herkez sonucta rızık pesinfe. bir yerden bir yere isyemeyerekte olsa gic ediyor. saygo diymak gerek
    Cevapla
  • ibrahim 2 yıl önce Şikayet Et
    evet kampanya başlatsın istanbul da ne kadar yabancı uyruklu insan varsa hepsini gönderelim memleketlerine hadi yanlış bir aile suriyeli bir aile ingiliz bir aile ermeni bir aile alman bir aile ıraklı bir ailede chp li hadin bakalım
    Cevapla
  • TÜRK 2 yıl önce Şikayet Et
    bu tuncayda göcmen..ozaman bütün göcmenleri gönderelim..Kim kalir? artistlik baska birsey degil..
    Cevapla
  • TÜRK 2 yıl önce Şikayet Et
    bunlarin atalari azeri kardeslerimizi yabanci diye rusa teslim etmisti..bu neyi gösteriyor? hersey ve herkez özüne döner..bunlarin atasida böyleydi,degisen yok..
    Cevapla
  • İSTANBUL...34 2 yıl önce Şikayet Et
    Boludaki chp belediyesinin alıdığı karadan şunu anlıyorum...chp 2023 de hükümete gelirse vay türkiyenin haline vay..Bunlar her şey yapacak ALLAH Esirgesin...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mehmet Büyükekşi olaylı sezonda yaşananlar için kulüpleri suçladı!
KDV hilesiyle büyük soygun