Ümit Özdağ şaşırtmadı! Faşist başkanı destekledi

Faşist söylemleriyle tepki çeken Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın yabancı uyrukluların faydalandığı bazı belediye hizmetlerine zam yapılacağına yönelik açıklamalarına Ümit Özdağ'dan destek geldi.

Ümit Özdağ şaşırtmadı! Faşist başkanı destekledi
Ümit Özdağ şaşırtmadı! Faşist başkanı destekledi
GİRİŞ 28.07.2021 14:29 GÜNCELLEME 28.07.2021 14:31
Bu Habere 50 Yorum Yapılmış

Bağımsız İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ, yabancı uyrukluların faydalandığı bazı belediye hizmetlerine zam yapılacağına yönelik açıklamalarıyla gündeme gelen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'a destek verdi.

Bağımsız Adana Milletvekili İsmail Koncuk ile "Ayyıldız Hareketi" çalışmaları kapsamında Niğde'de çeşitli temaslarda bulunan Özdağ, bir otelde düzenlediği basın toplantısında, Suriyelilerin Türkiye'nin dostları olarak muhakkak ülkelerine dönmeleri gerektiğini savundu.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın açıklamasına değinen Özdağ, şunları kaydetti:

"Yerel yönetimlerin çığlığı anlamında olan bu açıklama da Tanju Başkan'ı infaz etmek için gerekçe olarak kullanılamaz. Net ve açık bir şekilde ifade etmek isterim ki Bolu Belediye Başkanı'mızın, böyle bir soruşturma başlatılması durumunda 'Ayyıldız Hareketi' olarak arkasındayız. Kendisine arkadaşlarımızla birlikte önümüzdeki hafta ziyaret ederek destek vereceğim. Tanju Başkan yıllardan beri bu konuya dikkati çeken nadir politikacılardan bir tanesidir. Türkiye için nasıl tehlike oluşturduğunu görmüştür, ifade etmiştir ve seçim kampanyası süresinde de Bolu'da bu konuyu etkili bir şekilde gündeme getirmiştir. Kendi partisi tarafından da eleştirildiğini üzüntüyle görüyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi bu konuda ne yapar, bu bizi çok ilgilendirmiyor ama bunu milli ve partiler üstü mesele olarak gördüğüm için bu konuda milli tavır alan ve sığınmacıların ülkesine dönmelerini isteyen bütün siyasi duruşları, kurumları, kişileri, sivil toplum örgütlerini, aydınları, 'Ayyıldız Hareketi' olarak kucaklarız ve sonuna kadar destekleriz. Tanju Başkan'ı bu konuyu cesur bir şekilde gündeme getirdiği için içeriğine katılmamakla birlikte tebrik ediyoruz, destekliyoruz."

Ümit Özdağ, "Ayyıldız Hareketi" olarak Türkiye'nin önüne büyük bir ekonomik kalkınma projesi koyduklarını belirtti. Neoliberal politikaları tarihin çöplüğüne attıklarını aktaran Özdağ, "Sürdürülebilir kalkınma ekonomisi projemizle Devlet Planlama Teşkilatını kurarak, 12 yıllık kalkınma planları yaparak ve devletin tekrar fabrikalar inşa ettiği, istihdam yarattığı bir ekonomik modele geçeceğiz. Devlet, bütün gücünü halkının istihdamı için kullanacak." ifadelerini kullandı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 50
  • Reis C* 2 yıl önce Şikayet Et
    AKP liler Mülteci kardeşlerine yardım sandıkları kursun kendileri Baksın MİLLET MÜLTECİLERİ İSTEMİYOR 1 yıldır HERŞEYE ZAM GELİYOR ZAM YAĞMURU DESEK DAHA DOĞRU Sebebi Mülteciler Değilse NEDİR ???
    Cevapla
  • Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    bu chp resmen provokatör. Vallah aldanmayin bosteneke bunlar
    Cevapla
  • Saadettin PEKER 2 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar ben hayret ediyorum. Bu nasıl milletvekili olmuş. Bu adamı milletvekili gösteren başkana yazıklar olsun. 10 yıldan fazladır takip ediyorum, insan aynada kendine bakar, kendini hiç eleştirmiyor. Ülkemde adam mı kalmadı.
    Cevapla
  • EFE 2 yıl önce Şikayet Et
    Insanlikdan nasibine almamis.Fasist, ler kuklaci da ipler oynayin
    Cevapla
  • cengiz beşir 2 yıl önce Şikayet Et
    biz de sayın başkanı sonuna kadar destekliyoruz. ülkesindeki savaştan cihattan kaçanlar hakkında Allah'ın ayetlerine bakın bakalım ne diyor!? suriyeliler mülteci değildir, cihattan, vatan savunmasından kaçan hainlerdir. Allah'ın böylelerine vaadi ise cehennemdir. suriyeli yayılmacılara kucak açan siz sayın yorumcular bir de olaya bu açıdan bakın.
    Cevapla
  • Yorumsuz 2 yıl önce Şikayet Et
    Mekkeden medineye hicret edenleri nasıl degerlendiriyorsunuz Cengiz bey merak ediyorum
    Cevapla
  • nuri özen 2 yıl önce Şikayet Et
    cengiz beşir cihat kafire karşı verilen savaşa denir suriye hangi kafirle savaşıyor her iki gurupta kendince müslümanım diyor BEN MÜSLÜMANIM diyen birine sen hayır değilsin kafirsin demenin karşılığı nedir. ha sizin şuan yaptığınız ırkçılıktır kuranda haram hadislerdede lanetlenmiş bir haslettir demekki sende lanet edilenlerdensin çok istemiyorsan mülteci görmek defolup gidersin avrupada onları görmek istemeyen dostlarınla yaşarsın olur biter
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ebediyete uğurlanmak üzere memleketine gönderildi: Anadolu irfanının temsilcisiydi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Hollanda Başbakanı ortak basın toplantısı düzenledi