CHP'li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'dan Kılıçdaroğlu'na hodri meydan

Mültecilerin Bolu'dan ayrılması için yabancıların su faturalarına 10 kat zam yapmayı teklif eden CHP'li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, parti içinden kendisine yöneltilen tepkilere yanıt verdi. Daha önce CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun mültecileri evine gönderme vaadini eleştiren Özcan, "Benim partim beni nasıl durduracak? Doğru söyledim diye benim partim beni durduracak mı? Durdurabilecek mi?" dedi.

GİRİŞ 07.08.2021 11:02 GÜNCELLEME 07.08.2021 11:02
Bu Habere 177 Yorum Yapılmış

CHP'li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın, kentte yaşayan yabancı uyrukluların faydalandığı belediye hizmetlerine zam yapılmasına ilişkin Belediye Meclisinde CHP ve İYİ Partili meclis üyelerinin oylarıyla kabul edilerek komisyona gönderilen önergesi oylanamadı.

Özcan, toplantıda yaptığı konuşmada, konuyla ilgili komisyonun karar verebileceğini belirterek "Ben bu konuyu neden gündeme getirdim? Türkiye tartışsın diye. Bana batan bir şey mi vardı? Sorumlu bir vatandaş olarak söyledim bunları. Bunları söylerken halkın tercümanlığını yaptım." diye konuştu.

‘BENİM PARTİM BENİ NASIL DURDURACAK?'

Parti içinden kendisine yönelik eleştirilere tepki gösteren Özcan, şunları kaydetti:

"Gücümü halktan, cesaretimi de Allah'tan alıyorum. Benim partim beni nasıl durduracak? Doğru söyledim diye benim partim beni durduracak mı? Durdurabilecek mi? İl başkanım beni kınamış. 'Belediye bize kapalı.' demiş, yani Cumhuriyet Halk Partisine kapalı... Ben yemin ettim Kur'an-ı Kerim üzerine tarafsız bir şekilde, tüyü bitmemiş yetimin hakkını koruyarak, ayrım yapmadan Bolu'yu yöneteceğim diye. Ben partili belediye başkanı değilim. Ben rozetimi çıkardım."

KILIÇDAROĞLU'NU ELEŞTİRMİŞTİ

Özcan, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada partisinin mültecilerle ilgili bir politikasının olmadığını söyleyerek “Benim partimin de bir politikası yok. Bizim genel başkan da çıkıyor ‘2 yıl içinde geri göndereceğiz’ diyor. Nasıl göndereceksin altını doldurdun mu? Şu an da herhangi bir şey yok” diyerek CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun sözlerini eleştirmişti.

KAYNAK: AA, YENİ ŞAFAK
YORUMLAR 177
  • Bahadır 2 yıl önce Şikayet Et
    Allahtan korkmayan Allahin adina yemin ediyor Su canabi Allahin insanlara bahşettiği bi nimettir sen onu insanlar arasında ayırım yapmadan dagitmakla mukellefsin Allah seni öyle bi helak edecek ki susuz gideceksin. İhtiyarlayacagini ve birgùn öleceğini hesap verecegini düşünmüyorsun dimi ...
    Cevapla
  • Yılmaz alp 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu nasıl eşitlik o zaman söyledikleri ile yaptıkları birbiriyle çelişiyor
    Cevapla
  • M isik 2 yıl önce Şikayet Et
    Cesaretini aAllahtan alsan utanirdin neyse sana birşey demek lafa yaziya yazik L
    Cevapla
  • Zuhal Aydın 2 yıl önce Şikayet Et
    Kuran üzerine yemin etmişmiş,Kul hakkıymış(!)...Bunları layıkıyla bilen biri nasıl olur da böylesi icraatlere imza atar? Üzerine yemin ettiği Kuran, bunlara cevaz veriyor mu? Süslü, içi boş laflar etmek kolay,;hakkı gözetmek zor... Mazluma, düşene Avrupa'daki gazeteci gibi tekme atmak Kuran'da YOK...
    Cevapla
  • AYNEN 2 yıl önce Şikayet Et
    Nedense kurandan haktan yetimden bahsetmeyi hic birakmiyorlar sorsaniz cuma kiliyormusun diye hergun kiliyorum der hz omer kendi isini yaparken kendine ait o zamanki yazi aletlerini kullanirmis neredeyse bunlar bizde aynisini yapiyoruz diyecekler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son Dakika: ABD’li heyetten Ankara’ya F-16 ziyareti!
Özgür Özel, 15 Temmuz direnişçilerine alçak sözler: Kot üstüne kefen çeken zibidiler...