Son Dakika: Bolu Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan Tanju Özcan duyurusu

Son dakika haberi... Bolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Bolu Belediye Başkanı Özcan'a ‘Nefret ve ayrımcılık ile görevi kötüye kullanma’ suçlarından soruşturma başlattı.

Son Dakika: Bolu Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan Tanju Özcan duyurusu
Son Dakika: Bolu Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan Tanju Özcan duyurusu
GİRİŞ 12.08.2021 17:54 GÜNCELLEME 12.08.2021 19:38
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

SON DAKİKA HABERİ: Bolu Cumhuriyet Başsavcılığı, yabancı uyruklulara 10 kat zamlı su açıklaması sonrası hakkında soruşturma başlatılan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın soruşturmasının devam ettiğini duyurdu.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın geçtiğimiz günlerde kentte yaşayan yabancı uyruklulara suyu 10 kat zamlı vereceğini açıklamasının ardından çok sayıda vatandaş Özcan hakkında Bolu Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu. Dilekçeleri işleme alan savcılık Başkan Özcan hakkında ‘Nefret ve ayrımcılık ile görevi kötüye kullanma’ suçlarından soruşturma başlattı.

SOSYAL MEDYADA YANLIŞ BİLGİ YAYILDI 

Sosyal medya hesaplarından Başkan Özcan’ın hakkında açılan soruşturmaya takipsizlik verildiğine dair paylaşımlar yapıldı. Sosyal medyada yayılan bilginin üzerine Bolu Cumhuriyet Başsavcılığı açıklama yaptı.

Yapılan açıklamada yayılan bilginin gerçeği yansıtmadığı ve soruşturmanın devam ettiği belirtilerek, “Son günlerde bazı basın yayın organları ve sosyal medya hesaplarında Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan hakkında ‘Nefret ve Ayrımcılık’ suçundan yürütülen soruşturma dosyası hakkında kovuşturmaya yer olmadığına dair karar verildiği yönünde kamuoyunu yanlış bilgilendirmeye yönelik haber ve paylaşımlar yapıldığı tespit edilmiştir. Kamuoyunu doğru bilgilendirme adına; Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın basına yansıyan söylemleri ve Cumhuriyet Başsavcılığımıza yapılan şikayetler üzerine, Cumhuriyet Başsavcılığımızca 5237 sayılı TCK'nın 122. ve 257. maddelerinde düzenlen ‘Nefret ve ayrımcılık ile görevi kötüye kullanma’ suçlarından soruşturma işlemlerine başlanılmış olup soruşturma tüm yönleriyle değerlendirilmekte ve yasal çerçevede devam etmektedir” denildi.

Tanju Özcan kimdir? Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan aslen nerelidir, mesleği nedir? Tanju Özcan kimdir? Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan aslen nerelidir, mesleği nedir?

Savcı Sayan'dan Tanju Özcan'a tepki: Bu zihniyetin derdi MüslümanlarlaSavcı Sayan'dan Tanju Özcan'a tepki: Bu zihniyetin derdi Müslümanlarla

CHP'li siyasetçilere araba çekilişi kıyağı! Belediye başkanının eşine çıktıCHP'li siyasetçilere araba çekilişi kıyağı! Belediye başkanının eşine çıktı

CHP'li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'dan Kılıçdaroğlu'na hodri meydanCHP'li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'dan Kılıçdaroğlu'na hodri meydan

YORUMLAR 21
  • Salahattin Adana 2 yıl önce Şikayet Et
    Altındağ olaylarının baş yapımcısı ; kininizle kahrolsun.
    Cevapla
  • A. Gönültaş 2 yıl önce Şikayet Et
    AK Partili bir Kayyum atanmalı acilen
    Cevapla
  • Vanli 2 yıl önce Şikayet Et
    Hadi inşallah buna cezalar yağarken, benden selam olsun Bolu beyine diye ritim tutarız bizde. Yaptığın şey düpedüz zulümdür başkan.
    Cevapla
  • Sivasspor 2 yıl önce Şikayet Et
    Göçmen karşıtı olmanız gayet doğal.bende karşıyımda.ama insanları tahrik edip ayrımcılık yapmak insanlık dışıdır.bir Türke Almanya'da veya başka bir ülkede bu muameleleri yapılsa kıyameti koparırız.
    Cevapla
  • Tuğrul Bey 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam hırsızlıklarını yaygara yaparak örtmeye çalışıyor atın gitsin bunu seçenleride Allah bildiği gibi yapsın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Murat Kurum'dan BAYKAR'a sürpriz ziyaret: Bugün yeni çok şey öğrendim...
Mansur Yavaş'ın seçim şarkısı ile PKK marşı arasında şoke eden benzerlik!