CHP'li siyasetçilere araba çekilişi kıyağı! Belediye başkanının eşine çıktı

Bolu'da bir AVM'nin düzenlediği araba çekilişlerini CHP'li siyasetçiler kazanıyor. 2017'de düzenlenen çekilişi, mültecilere yönelik ırkçı söylemleri ve adımlarıyla gündemde olan CHP'li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın eşi kazandı.

CHP'li siyasetçilere araba çekilişi kıyağı! Belediye başkanının eşine çıktı
CHP'li siyasetçilere araba çekilişi kıyağı! Belediye başkanının eşine çıktı
GİRİŞ 10.08.2021 13:25 GÜNCELLEME 10.08.2021 13:25
Bu Habere 54 Yorum Yapılmış

CHP'li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın eşinin ve CHP'li siyasetçi Mehtap Özcan Mısırlıoğlu'nun art arda aynı AVM'den araba kazandığı ortaya çıktı.

CHP'Lİ BAŞKAN ÖZCAN'IN EŞİ KAZANDI

Milat Gazetesi'nden Özlem Doğan'ın haberine göre, Bolu'daki ‘14 Burda Alışveriş Merkezi'nin, 2017'de alışveriş yapan müşterilerinin arasında düzenlediği otomobil çekilişini dönemin Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Milletvekili, şu an Bolu Belediye Başkanı olan Tanju Özcan'ın eşi Meral Özcan kazandı. Özcan, Audi A3 marka otomobilin sahibi oldu.Bir diğer araba çekilişini kazanan CHP'li siyasetçi ise Mehtap Özcan Mısırlıoğlu. CHP'li Mısırlıoğlu, partinin 2014 yılında yerel seçimlerde Bolu Belediye Başkan adayıydı. AVM'nin 2018’deki çekilişinde 70 bin 460 kişi arasından son model Opel Corsa marka araba kazandı.

BOLULU VATANDAŞLARDAN TEPKİ

AVM’nin düzenlediği araba çekilişlerinin talihli isimlerinin CHP’li siyasetçiler olması vatandaşı da çileden çıkarttı. ‘Neden garibanlar değil de on binlerce kişinin arasından CHP’li milletvekilleri, siyasetçiler araba kazanıyor? Meral Özcan'a çıktı, Mehtap Özcan'a da çıktı. Bir dahaki çekilişte de Tanju Özcan'a araba çıkar artık” yorumları yapılırken “Mehtap Hanım’ın yerel seçim sloganı ’14 kazanacak Mehtap kazanacak’tı, gerçekten de kazan kazan olmuş’ sözleriyle Bolulu vatandaş tepkilerini dile getirdi. 

YORUMLAR 54
  • Fatih torunu 2 yıl önce Şikayet Et
    Esas suçlu ve rüşvetçi AVM dır.
    Cevapla
  • temsil 2 yıl önce Şikayet Et
    1968 devrin başbakanı ismet iñönuye 50 bin tl büyük ikramiye isabet etmişti akla ziyan değilmi avm de araba çıkmış devede kulak
    Cevapla
  • Salahattin Adana 2 yıl önce Şikayet Et
    AVM araba çekilişlerinden önce CHPKK dan belediye başkanlığına adaylığımı koysammı acaba ya çıkarsa !!!!!
    Cevapla
  • l@dikli @hmet @g@ 2 yıl önce Şikayet Et
    bunlar böyledir işte...sorsan en çok adaletten haktan hukuktan bunlar bahseder... zamanında milli piyango biletide ismet inönüye çıkmamışmıydı
    Cevapla
  • Icabi 2 yıl önce Şikayet Et
    Chp'de ki adalet,hukuk böyle bir şey işte.Çekiliş yapılırken noter ne yapıyor du acaba? Yoksa o da mı chp'li araştırmak lazım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tokat'taki deprem kameralara böyle yansıdı
Yalan bombardımanı! Belli odaklar tarafından mı tasarlanıyor?