Tanju Özcan kaldırımları mültecilere yaptırmış

Mültecileri hedef alan CHP'li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın, kentteki kaldırım taşlarını döşeyen işçileri mültecilerden seçtiği ortaya çıktı. Özcan, ucuza çalıştırdığı mülteci işçilere suyu 10 kat pahalı satmaya çalışıyor.

Tanju Özcan kaldırımları mültecilere yaptırmış
Tanju Özcan kaldırımları mültecilere yaptırmış
GİRİŞ 14.08.2021 06:22 GÜNCELLEME 14.08.2021 06:22
Bu Habere 58 Yorum Yapılmış

"Bolu'da Suriyeli görmek istemiyoruz" diyen ve mültecilerin şehri terk etmesi için kentte yaşayan yabancı uyrukluların su faturası ve katı atık vergisine 10 kat zam yapacağını açıklayan CHP'li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın, kentteki kaldırım taşlarını döşeyen işçileri mültecilerden seçmesi dikkat çekti.

31 Mart yerel seçimlerinden önce açıkça mülteci ve özellikle de Suriyeli düşmanlığı yapan, aşevini kapatarak belediye tarafından mültecilere verilen ayni ve nakdi yardımı kesen Özcan'ın kendi evinde sigortasız mülteci çalıştırdığı da gündeme gelmişti.

Aralarında Iraklı mültecilerin de bulunduğu işçilerin geçtiğimiz bir ay içinde Özcan'ın mültecilere kin ve nefret kustuğu günlerde de kent merkezindeki kaldırımları döşediği öğrenildi.

KAYNAK: YENİ ŞAFAK GAZETESİ / ŞAHİN ŞEN
YORUMLAR 58
  • Salim 2 yıl önce Şikayet Et
    Başkan ya herro ya merro ,Sömürmeye gelince Suriyeli işçi ama kazıklamaya gelince yine sığınmacılar öyle mi. Olmadı işte ,madem öyle hiç bir işte çalıştırma da delikanlılığını görelim.
    Cevapla
  • Fatih torunu 2 yıl önce Şikayet Et
    MAHMUT ÖZTÜRK adlı yorumcuya cevaptır; başta Almanya olmak üzere batı ülkeleri PKK lı,DHKPC ve diğer terör örgütü üyesi mültecileri evlerine mi alıyor,kaldıki Suriyeli mülteci kardeşlermiz çocuklarını CHPKK lıların dostları zalim İslam düşmanı esat alçağından kurtarmak için ülkemize sığındılar.
    Cevapla
  • sou 2 yıl önce Şikayet Et
    bu kaldırımları özel şirket yapmıyormu
    Cevapla
  • VATANSEVER 2 yıl önce Şikayet Et
    Tanju efendi memlekete on kuruşluk faydanız yok; inşaallah cehenneme kaldırım taşını sen ve senin gibi düşünenler döşer
    Cevapla
  • Deli Dumrul 2 yıl önce Şikayet Et
    Lütfen biri çıkıp açıklasın. Chp biz Atatürkçü düşünceye sahibiz diyor. Atatürkçü düşünce bu ise bence yanlış bir lideri takip ediyoruz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İzmir'de deprem!
“AK Parti’ye ders vermek” iyi bir fikir miydi?