AK Parti Altındağ Belediye Meclis Üyesi Burhan: Hedefleri kaos çıkarmak!

AK Parti Altındağ Belediye Meclis Üyesi Sinan Burhan, "Türkiye’de bir etnik çatışma çıkmasını, insanların ölmesini, dükkânların yağmalanmasını mı istiyorsunuz? Bu kabul edilemez. Bu zihniyeti kınıyorum” dedi.

GİRİŞ 12.08.2021 12:52 GÜNCELLEME 12.08.2021 12:53
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Altındağ'da dün akşam yaşanan protestolara ilişkin konuşan AK Parti Altındağ Belediye Meclis Üyesi Sinan Burhan, konuya ilişkin şu değerlendirmelerde bulundu:

“Altındağ’da yaşanan elim olayda hayatını kaybeden Emirhan evladımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Elbette bu cinayet sonuna kadar araştırılmalıdır. Bu cinayetin araştırılması neden önemlidir?  Çünkü Türkiye’ye mülteciler üzerinden bir operasyon çekilmek isteniyor. ABD, Rusya, Suriye ve Esad istihbaratı işin içinde olabilir. Amaçları Türkiye’de kaos üretmek ve istikrarsız hale getirmektir. Bir nevi Esad sözde Suriye’de yaşananların intikamını almak istiyor olabilir. İçeride ise bazı ana muhalefet partileri, mültecilere karşı oluşan toplumsal tepkiyi oya dönüştürebilmek için büyük bir çaba harcıyor."

Burhan, "Amaçları oy devşirmek ve siyaset yapmak. Ama daha fazla oy almak için Türkiye’de bir etnik çatışma çıkmasını, insanların ölmesini, dükkânların yağmalanmasını mı istiyorsunuz? Bu kabul edilemez. Bu zihniyeti kınıyorum” dedi.

“BU OYUNA GELMEYELİM"

Sağduyu çağrısında bulunan Burhan, “Biz büyük bir milletiz. Hem dinimiz hem de insanlık değerleri mültecilere yardımı gerektirir. Altındağ’da bazı provokatörlerin evleri ve dükkânları taşlamasını, küçük çocukları hedef almasını kınıyorum. Altındağ halkının meşru tepkisini de saygıyla karşılıyorum. Bu acı olaya tabi ki tepki gösterilebilir. Ayrıca bu olaylarda tüm Altındağ’lıları hedef göstermek doğru değildir. Altındağ Ankara’nın gözbebeğidir. Altındağlılar sağduyuludur ve provokasyona gelmemelidir. Türkiye bu tür provokasyon girişimlerinden çok çekti. Türk-Kürt kavgası çıkarmak isteyenler şimdi de Türk-Arap çatışması çıkarmak istiyor. Bu ülkemize zarar verir. Bu oyuna gelmeyelim. Bir arada devletimizin yanında yer alalım ve kardeşliğimize sahip çıkalım” ifadelerini kullandı.

Altındağ'daki olaylar sonrası dikkat çeken 'Bakanlık' teklifiAltındağ'daki olaylar sonrası dikkat çeken 'Bakanlık' teklifi

Altındağ'daki provokasyonla ilgili AK Parti'den açıklamaAltındağ'daki provokasyonla ilgili AK Parti'den açıklama

Altındağ'da çirkin tahrik! Halk sokağa döküldüAltındağ'da çirkin tahrik! Halk sokağa döküldü

Altındağ'daki kavgada 2 kişi tutuklandıAltındağ'daki kavgada 2 kişi tutuklandı

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 7
  • vaybe 2 yıl önce Şikayet Et
    istemiyoruzun neyini anlamıyorsunuz
    Cevapla
  • Zafer 2 yıl önce Şikayet Et
    İdam yasası çıksın diye kimse miting düzenlemez. Öcalan ve diğer teröristler hapiste yan gelip yatmaya devam eder. Konuyla alakası olamayan göçmenlerin işyelerine, evlerine saldırıyorlar.
    Cevapla
  • Emrah Cihan 2 yıl önce Şikayet Et
    Bir kere zalim olmaktansa bin kere mazlum olmayı yeğlerim! Rabbim zalim olmayı da zalimlerle karşılaşmayı da uzak tutsun.
    Cevapla
  • poyrazi 2 yıl önce Şikayet Et
    siz açın sınırı kapıları gelsinler içlerinde kimin kime hizmet ettiği belli olmayan milyonlar geldi bu bizim iyi günümüz 10 yıl sonrasını düşünmek bile istemiyorum
    Cevapla
  • Murat 2 yıl önce Şikayet Et
    10 yıl sonrasını düşünmene gerek yok, sen Amerika'ya gidersin vatanın orası olur.
    Cevapla
  • Hakki 2 yıl önce Şikayet Et
    Ozaman şunu anlıyorum Suriyeki afganli bize vatandaşa öldürebilir bizde şükürmu diyecez kardeş mi diyecez.
    Cevapla
  • Murat 2 yıl önce Şikayet Et
    Yazdığını kontrol etmeden gönderecek kadar zekisin, en azından.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar
Seçime günler kala 3 parti, AK Parti ve Murat Kurum'a desteğini açıkladı