Kılıçdaroğlu'ndan büyük fırsatçılık! 'Ülke seni tanıdı Kılıçdaroğlu, yine kaybedeceksin'

İP'li Buğra Kavuncu’nun uğradığı yumruklu saldırı üzerinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı hedef gösteren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Gazeteci Emre Erciş kızının yanında silahlı saldırıya uğradığında sesini çıkarmamıştı.

Kılıçdaroğlu'ndan büyük fırsatçılık! 'Ülke seni tanıdı Kılıçdaroğlu, yine kaybedeceksin'
Kılıçdaroğlu'ndan büyük fırsatçılık! 'Ülke seni tanıdı Kılıçdaroğlu, yine kaybedeceksin'
GİRİŞ 21.08.2021 10:08 GÜNCELLEME 21.08.2021 10:19
Bu Habere 53 Yorum Yapılmış

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu’nun uğradığı yumruklu saldırıya ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, saldırıyı fırsat bilip Cumhurbaşkanı Erdoğan'a nefret kustu. Geçtiğimiz haftalarda kızının yanında silahlı saldırıya uğrayan Gazeteci Emre Erciş'le ilgili tek kelime bile yazmayan Kılıçdaroğlu'nun ikiyüzlü tavrına Erciş dahil sosyal medya üzerinden birçok tepki yükseldi.

SALDIRI ÜZERİNDEN ERDOĞAN'I HEDEF GÖSTERDİ

Kılıçdaroğlu, Buğra Kavuncu'ya yönelik yapılan saldırı hakkında “Sevgili Buğra Kavuncu yumruklu saldırıya uğradı. Maalesef Saray artık budur. Trol, küfür, iftira, yalan ve saldırılar. Erdoğan anketleri gördükçe gerginliği artırıyor. Ülke bunu gördü geçmişte, seni tanıdı Erdoğan. Sökmez artık bunlar, yutmayız! Biz seni hep beraber göndereceğiz” ifadeleri ile Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı hedef gösterdi.

"ÜLKE SENİ TANIDI KILIÇDAROĞLU, YİNE KAYBEDECEKSİN"

Buğra Kavuncu'ya sözde geçmiş olsun mesajı ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan Kılıçdaroğlu'na, geçtiğimiz haftalarda silahlı saldırıya uğrayan gazeteci Emre Erciş şu sözlerle tepki gösterdi:

AK Partili Dağ'dan Buğra Kavuncu'ya saldırıyı fırsatçılığa çeviren Kılıçdaroğlu'na tepkiAK Partili Dağ'dan Buğra Kavuncu'ya saldırıyı fırsatçılığa çeviren Kılıçdaroğlu'na tepki

12 Ağustos günü silahlı saldırıya uğradım. Belki bir ayağım kısa kalacak! Maalesef MUHALEFET artık budur. Tetikçiler, etki ajanları, nüfuz casusları ve mafya. MUHALEFET, sabotajlara dayanan iktidarı gördükçe her yolu deniyor. Ülke seni tanıdı Kılıçdaroğlu. Yine kaybedeceksin.

Gazeteci Emre Erciş, kızının yanında silahlı saldırıya uğramıştı.

Söz konusu olayla ilgili bazı vatandaşlar da Kılıçdaroğlu'na tepki gösterdi:

Seçim anketinde çarpıcı sonuçlar! Erdoğan, Kılıçdaroğlu, Akşener ve İmamoğlu...Seçim anketinde çarpıcı sonuçlar! Erdoğan, Kılıçdaroğlu, Akşener ve İmamoğlu...

Başkan Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na sert tepki: İspatlamazsan özür dile!Başkan Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na sert tepki: İspatlamazsan özür dile!

Bakan Soylu CHP'li Engin Altay'ı Kılıçdaroğlu'na şikayet ettiBakan Soylu CHP'li Engin Altay'ı Kılıçdaroğlu'na şikayet etti

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 53
  • sezayi 2 yıl önce Şikayet Et
    en büyük ak partili bay kemal kılıçdaroğlu.siyasi söylemleri hiç değişmedi.bir gün ak parti reis yokluğunda iktidar özlemi ile çalışıyor.by.kk. demedi deme imamoğlu geliyor ege yi yara yara.
    Cevapla
  • Nice 2 yıl önce Şikayet Et
    Münafıklar.
    Cevapla
  • Hakan 2 yıl önce Şikayet Et
    Kemal K. deyince akla ilk gelenler ; fetö, yalan, boş laf ve beceriksizlik.
    Cevapla
  • Cemal 2 yıl önce Şikayet Et
    Şeytan azapta gerek Erdoğan düşmanlığı bunların aklını başından almış hepsi bir reisin tırnağı olamaz
    Cevapla
  • Murat 2 yıl önce Şikayet Et
    Kemal'in amacı 1.si chp'yi fetö projesine göre dizayn etmek, onu başardı görünüyor. 2. olarak Erdoğan düşmanlığı ve yalan siyaseti ile, kaset ile geldiği o koltuktan kalkmamak, onu da halen devam ettiriyor. Kendine göre çok başarılı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
1. Lig'de play-off tarihleri açıklandı
Türkiye, Irak, Katar ve BAE'nin imzaladığı tarihi anlaşmaya ilişkin ABD'den ilk açıklama!