AK Partili Dağ'dan Buğra Kavuncu'ya saldırıyı fırsatçılığa çeviren Kılıçdaroğlu'na tepki

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu'ya yapılan saldırıyı kınayarak, bunu siyasi malzemeye çeviren CHP Lideri Kılıçdaroğlu'na tepki gösterdi.

AK Partili Dağ'dan Buğra Kavuncu'ya saldırıyı fırsatçılığa çeviren Kılıçdaroğlu'na tepki
AK Partili Dağ'dan Buğra Kavuncu'ya saldırıyı fırsatçılığa çeviren Kılıçdaroğlu'na tepki
GİRİŞ 20.08.2021 18:15 GÜNCELLEME 20.08.2021 21:38
Bu Habere 131 Yorum Yapılmış

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, Bakırköy'de katıldığı bir televizyon programının ardından çıkışta bir kişinin yumruklu saldırısına uğradı.

İYİ Partili Kavuncu yumruklu saldırıya uğradıİYİ Partili Kavuncu yumruklu saldırıya uğradı

AK PARTİLİ DAĞ SALDIRIYI KINADI

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ sosyal medyadan yaptığı paylaşımda "İYİ Parti İstanbul İl Başkanına yapılan saldırıyı kınıyor, geçmiş olsun diliyorum." ifadelerini kullandı.

KILIÇDAROĞLU: MAALESEF SARAY ARTIK BUDUR

Saldırıyı siyasi malzemeye çevirerek AK Parti'ye saldıran Kılıçdaroğlu sosyal medyadan "Sevgili Buğra Kavuncu yumruklu saldırıya uğradı. Maalesef Saray artık budur. Trol, küfür, iftira, yalan ve saldırılar. Erdoğan anketleri gördükçe gerginliği artırıyor. Ülke bunu gördü geçmişte, seni tanıdı Erdoğan. Sökmez artık bunlar, yutmayız! Biz seni hep beraber göndereceğiz." ifadelerini kullandı.

"KILIÇDAROĞLU'NUN YAPTIĞININ SALDIRIDAN FARKI YOK"

AK Partili Hamza Dağ nefret diliyle Başkan Erdoğan'ı hedef alan sözlere sert tepki göstererek "Böylesine bir meselede dahi nefret diliyle fırsatçılık yapan Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'nun ayrıştırıcı dilinin de yapılan saldırıdan farkının olmadığı ortadadır." dedi.

AK PARTİLİ KABAKTEPE: AMİGO LİDERİ GİBİ DAVRANIYORSUNUZ

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe Kılıçdaroğlu'na manipülasyon dilinden vazgeçme çağrısı yaparak şu sözlerle tepki gösterdi; Biz sizi ana muhalefet lideri zannediyorduk, halbuki siz saldırganları motive eden amigo lideri gibi davranıyorsunuz. Bu zehirli siyasi dil, er geç sahibine zarar verir. Sizi yalan söyleyerek, manipülasyon yaparak toplumu zehirlemekten vazgeçmeye davet ediyorum.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 131
  • Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    İktidarda olan, girdiği bütün seçmleri kazanan , muhalefetin işine gelecek niye böyle bir provokasyona gerek duysun, bunu yapan muhalefete çalışan biri olduğu belli
    Cevapla
  • endi 2 yıl önce Şikayet Et
    kemal pinokyo olsan yalandan burnun güneşe yaklaşırdı yalanın bitmez uzayan burnunu güneş yakardı
    Cevapla
  • EBRAR 2 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH aşkına bu yalanlarla nereye varacaksın ,senin hayatın yalan bakın ben duyurayım bir bir oyundur. Bunda iyi partini son günlerde her gittiği yerde halk tepki gösteriyor Meral hanıma bunları atlatmak için böyle bir senaryo hazırladılar. En kısa zamanda açıklanacak bu belki iyi partili de olabilir.
    Cevapla
  • Burhan 2 yıl önce Şikayet Et
    Partinin başında kalabilmek için söylemediği yalan, atmadığı iftira kalmadı. İnşallah bir gün seçmenlerin uyanır.
    Cevapla
  • turgut gazi 2 yıl önce Şikayet Et
    bu zihniyete oy verenleri anlayan varmı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ankara’daki Aleviler Turgut Altınok’u destekleme kararı aldı!
Murat Kurum'dan BAYKAR'a sürpriz ziyaret: Bugün yeni çok şey öğrendim...