Skandalda yeni gelişme! CHP'li belediye: ilgimiz yok! ÇYDD: Birlikte düzenledik

Balıkesir’in Edremit ilçesininde kadınları aşağılayan skandalın yankıları sürüyor. Belediyeyle ilgisinin olmadığını iddia eden CHP'li Edremit Belediyesi'ni paylaşımları ele verdi. ÇYDD'den ise 'Birlikte düzenledik' açıklaması geldi.

Skandalda yeni gelişme! CHP'li belediye: ilgimiz yok! ÇYDD: Birlikte düzenledik
Skandalda yeni gelişme! CHP'li belediye: ilgimiz yok! ÇYDD: Birlikte düzenledik
GİRİŞ 11.09.2021 00:02 GÜNCELLEME 11.09.2021 13:16
Bu Habere 229 Yorum Yapılmış

Balıkesir'in Edremit ilçesinde yapılan törende, üzeri siyah örtüyle kapatılan bir genç kızın zincirle bağlanması ve ardından zinciri çözüp örtüyü açmasıyla tamamlanan skandala tepkiler çığ gibi büyüyor.



KİM YALAN SÖYLÜYOR? EDREMİT BELEDİYESİ Mİ, ÇYDD Mİ?

Balıkesir’in CHP'li Edremit Belediyesi, kurtuluş törenlerinde yaşanan zincir skandalının ardından basın açıklaması yaptı.

İLİŞKİSİNİN OLMADIĞINI İDDİA ETTİ AMA...

Yapılan açıklamada, gösteriyi icra eden ekibin belediyeyle herhangi bir ilişkisi olmadığı iddia edildi. CHP'li Edremit Belediyesi'ni hem resmi sosyal medya paylaşımları hem de ÇYDD'nin basın açıklaması yalanladı.



EDREMİT BELEDİYESİ: BELEDİYEMİZLE HERHANGİ BİR İLGİSİ YOK

Konuyla ilgili yapılan açıklamada, “9 Eylül Edremit'in Kurtuluş Günü çerçevesinde düzenlenen etkinliklerde, programda yer almamasına rağmen Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği tarafından sahnelenen gösteri tepkilere sebep olmuştur. Gösteriyi icra eden ekibin belediyemizle herhangi bir ilişkisi bulunmamaktır” denildi.

Türk kadınını esaret altında gösterecek bir mizansenin kabul edilemeyeceğinin altının çizildiği açıklamada, “Belediyemizin, Türk kadınını esaret altında gösterecek bir mizansenin içerisinde yer alacağını düşünmek dahi çok büyük bir saygısızlıktır. Kaldı ki söz konusu oyunda, Türk kadınına biçilmek istenen esaret zincirinin kırıldığı ifade edilmektir. Aksi bir mesaj verilmiş olsaydı, tepkimizi o esnada gösterir, gerekirse gösterinin devam etmemesini sağlardık” denildi.

ÇYDD'DEN AÇIKLAMA: BELEDİYEYLE BİRLİKLTE DÜZENLEDİĞİMİZ...

ÇYDD'den yapılan açıklamada, ''Kutlama törenini Edremit Belediyesiyle birlikte düzenledik'' ifadeleri dikakt çekti.

YORUMLAR 229
  • millet 2 yıl önce Şikayet Et
    islam dusmani chp
    Cevapla
  • dostt birr 2 yıl önce Şikayet Et
    laiklik dini inanç ve özgürlükleri zincire vurmuş bundan kimsenin haberi yok. chp bunu bir açıklasın. tabii laiklik diyecek. bende laiklik bana zincir vurursa kaldırılsın deme hakkım doğar. laiklik kaldırılsın. ...
    Cevapla
  • Sağlıkçı 2 yıl önce Şikayet Et
    Edep sınırlarını aşmayan kadınlara saygı duyuyorum. Vatanı için canı pahasına mücadele eden çarşaflı kadınları canı gönülden tebrik ediyorum ve gurur duyuyorum.
    Cevapla
  • Müfit 2 yıl önce Şikayet Et
    Kim olursa olsun şeref herkese verilmiyor sonradanda kazanılmıyor insan şerefini ailesinden alıyor
    Cevapla
  • Yavuz Sultan Selim 2 yıl önce Şikayet Et
    Çağdaş yaşamı destekleme derneği çağdaş yaşam neymiş neyini destekleyecekmiş ? Gördük demek ki münafıklığı zındıklığı firavun nemrut şeytan düzeni gavurluğu destekleme, Müslüman Türkiye düşmanlığını destekleme derneğiymiş, soyunuz kurur İNŞAALLAH soysuzlar it oğlu itler diyorum !..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan-Özel görüşmesine CHP'den ilk itiraz Kılıçdaroğlu'ndan geldi
Hasan Öztürk'ten dikkat çeken Cumhur İttifakı yazısı