Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce: Açıklıyorum cumhurbaşkanlığına adayım

Memleket Partisi (MP) Olağan Kurultayı’nda konuşan MP Genel Başkanı Muharrem İnce, “Genel başkan olarak cumhurbaşkanı adayı olmak istiyorum, açıklıyorum cumhurbaşkanlığına adayım” dedi.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce: Açıklıyorum cumhurbaşkanlığına adayım
Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce: Açıklıyorum cumhurbaşkanlığına adayım
GİRİŞ 18.09.2021 14:28 GÜNCELLEME 18.09.2021 15:42
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Memleket Partisi, Ankara Spor Salonu'nda 1. Olağan Kurultayı'nı gerçekleştirdi. Kurultayda, Türkiye'nin çok sayıda il ve ilçe teşkilatlarından gelen partililer salonu doldurdu. Sahnede partililere seslenen İnce, önümüzdeki seçimlerde cumhurbaşkanı adayı olacağını ve gençlerin yurt dışında yaşama düşüncelerine değindi.

Önümüzdeki seçimlerde cumhurbaşkanı adayı olacağını belirten MP Genel Başkanı İnce, “Genel Başkan iki genel seçimde partiyi birinci parti yapamazsa 45 gün içinde evine geri döner. Genel başkan olarak cumhurbaşkanı adayı olmak istiyor, ‘İstiyor muyum?’ Evet istiyorum, açıklıyorum cumhurbaşkanlığına adayıyım. Fakat sandığı önümüze koyacağız. Bütün üyelerin önüne sandığı koyacağız. İlerleyen günlerde tartışmalı bir konu oldu. Buna genel başkan karar vermeyecek, MYK’da karar vermeyecek, parti meclisi de karar vermeyecek. Bütün üyelerle referandum yapacağız. Partide demokrasiyi sağlayacağız sonra Türkiye’de demokrasiyi sağlayacağız” ifadelerine yer verdi.

"BU MEMLEKET BİZİM BAŞKA MEMLEKET YOK, MEMLEKET GİBİSİ DE YOK"

Olağan kurultayda gençlere seslenen Muharrem İnce, “Son günlerde gazetelerde televizyonda sıkça gençlerin yurtdışına gitmek istediklerini duyuyorum, görüyorum. Gençler, evlatlarım, öğrencilerim hiçbir yere gitmiyoruz. Bu memleket bizim başka memleket yok, memleket gibisi de yok. Bu sokaklar, bu göller, bu ovalar, bu ormanlar bizim. Sokakları biz temizlemezsek kimse temizlemez. Ağaçları biz sulamazsak kimse sulamaz. Umutlarınızı yeşertin hiçbir yere gitmek yok” diye konuştu.

YORUMLAR 26
  • 1453 2 yıl önce Şikayet Et
    Bunlarınki kayıkçı kavgası karagöz hacivat orta oyunu tiyatro vs. alavere dalavere yalancı çoban takımı !..
    Cevapla
  • salihli 2 yıl önce Şikayet Et
    muarem doymadınmı yenilgiye gerçi senin chpkk lı genel başkanın senden beter yeniliyoda yeniliyo kaybettikçe kaybediyo yinedw doymuyor
    Cevapla
  • Dadaş 2 yıl önce Şikayet Et
    :)) yav he he
    Cevapla
  • seldur 2 yıl önce Şikayet Et
    Bakmayın CHP ye muhalif göründüğüne, CHP ye kızanları başka partilere kaptırmamak için CHP ye bekçilik yapmak için görevlendirildi Muharrem Kılıçtaroğlu tarafından Muharreme verilen oy CHP ye verilmiş demektir bu adama kanıp oy vermeyin.
    Cevapla
  • izmir-doğru söyler 2 yıl önce Şikayet Et
    millet partisi yüzde 49 ak parti yüzde 49 oy alırsa ince-babacan kıymete biner o zaman tehlike bunlara en az 1 milyar verirler bakanlık verirler gel bizle ittifak ol diye o zaman yüzde 1 oyun devasa değeri olur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Tekin: Öğretmen atama rakamında uzlaştık
'Halk TV' itirafları 'pes' dedirtti! Olay sözler: Daha fakir görünelim ki...