Son Dakika: AK Parti Sözcüsü Çelik: Alevi-Sünni vatandaş ayrımını kabul etmiyoruz!

AK Parti Sözcüsü Çelik, "AK Parti olarak vatandaşlarımızın dinsel tercihleri ve mezhep tercihlerinin tamamen kendilerine ait olduğunu düşünüyor, Alevi-Sünni vatandaş gibi bir ayrımı asla kabul etmiyoruz. " açıklamasında bulundu.

Son Dakika: AK Parti Sözcüsü Çelik: Alevi-Sünni vatandaş ayrımını kabul etmiyoruz!
Son Dakika: AK Parti Sözcüsü Çelik: Alevi-Sünni vatandaş ayrımını kabul etmiyoruz!
GİRİŞ 24.09.2021 15:55 GÜNCELLEME 24.09.2021 15:58
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "AK Parti olarak vatandaşlarımızın dinsel tercihleri ve mezhep tercihlerinin tamamen kendilerine ait olduğunu düşünüyor, Alevi-Sünni vatandaş gibi bir ayrımı asla kabul etmiyoruz. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığı temel çatımızdır." açıklamasında bulundu.

Çelik, "Ankara'nın bir ilçesinde bir Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni ile bazı öğrenciler arasında geçtiği iddia edilen hadise, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Ankara Valiliği tarafından yakından takip edilmektedir. Peşin hükümlü açıklamalar yerine incelemelerin sonucu beklenmelidir." dedi.

"Kardeşliğimize kasteden her sözün ve davranışın karşısındayız. Kardeşliğimiz herşeyin esasıdır." diyen Çelik, "Vatandaşlarımızın bu konuda sosyal medyada ortaya atılan yalan haberleri dikkate almamasını istirham ediyoruz." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 1
  • Alp54 2 yıl önce Şikayet Et
    En büyük sahabilere elin yahudisinin uydurduğu şia dan etkilenerek laf eden kim varsa benim düşmanımdır bu kadar net.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Diyarbakır Barosu petrol arama çalışmalarının iptali için dava açtı
Dünya Bankası, "Emtia Piyasaları Görünümü" raporunun Nisan 2024 sayısını yayınladı