Gürsel Tekin: Meral Hanım kapalı devre ifade etti

CHP'li Gürsel Tekin, adaylık için Kılıçdaroğlu, İmamoğlu ve Yavaş isimlerinin öne çıktığını söyledi. Akşener'in adaylık açıklamasını da değerlendiren Tekin, "Meral Hanım bu durumu kapalı devre ifade etti" diye konuştu.

Gürsel Tekin: Meral Hanım kapalı devre ifade etti
Gürsel Tekin: Meral Hanım kapalı devre ifade etti
GİRİŞ 27.09.2021 11:53 GÜNCELLEME 27.09.2021 11:54
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, Millet İttifakı'nda devam eden aday bilmecesine ilişkin açıklama yaptı. İttifak olarak seçime tek aday gireceklerini belirten Tekin, Millet İttifakı’nın önemli iki ana aktöründen bir tanesi aday olmadığını ifade ediyorsa doğal olarak da bu Millet İttifakı’nın ana lokomotifi olan CHP ağırlıklı olarak bir aday belirleme durumuna girecek demektir" dedi. 

ADAYLIK İÇİN ÖNE ÇIKAN 3 İSİM

Milliyet Gazetesi'nden Mehtap Gökdemir'e konuşan Tekin, adaylık için Kemal Kılıçdaroğlu, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ın öne çıktığını belirtti. 

"AKŞENER KAPALI DEVRE İFADE ETTİ"

Meral Akşener'in, "aday değilim" açıklamasını da değerlendiren Tekin, adaylık için öne çıkan 3 ismin olduğunu vurgulayarak, "Meral Hanım da bir kapalı devre onu ifade etti" dedi. 

Kılıçdaroğlu ile Akşener'in formülü Ankara'da alay konusu olduKılıçdaroğlu ile Akşener'in formülü Ankara'da alay konusu oldu

Gürsel Tekin ayrıca, ittifakta henüz net bir tablonun olmadığını da kaydederek, sürpriz bir adayın çıkabileceğini söyledi. 

 

KAYNAK: MİLLİYET
YORUMLAR 2
  • İsmail Mete 2 yıl önce Şikayet Et
    Topunuz dan hiçbir şey olmaz
    Cevapla
  • adanalı 2 yıl önce Şikayet Et
    ben onu bunu bilmem, ipkk derim
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Trabzonspor 10 kişiyle final kapısını araladı
Kassam Tugayları, İsrailli esir Goldberg-Polin'in açıklamasını yayınladı