Erdoğan'ın masasındaki son anket! Mustafa Şen, AK Parti'nin oy oranı açıkladı

AK Parti AR-GE ve Eğitimden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, anket sonuçlarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Şen, AK Parti'nin yüzde 38-40 bandında olduğunu çalışıldığı takdirde de 5 puan daha artırabileceklerini söyledi.

Erdoğan'ın masasındaki son anket! Mustafa Şen, AK Parti'nin oy oranı açıkladı
Erdoğan'ın masasındaki son anket! Mustafa Şen, AK Parti'nin oy oranı açıkladı
GİRİŞ 01.10.2021 17:56 GÜNCELLEME 01.10.2021 17:56
Bu Habere 142 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi... Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Düzce'ye gelen Şen, ilk olarak partisinin İl Başkanlığını ziyaret ederek, İl Başkanı Mustafa Keskin ve partililerle bir araya geldi.

Burada konuşan Şen, kentte birtakım ziyaretlerde bulunduğunu ve yapılan yatırımları incelediğini söyledi. Düzce Belediyesi tarafından yapılan hayvan barınağının örnek çalışma olduğunu belirten Şen, "Hayvan barınağıyla ilgili çok örnek bir uygulama var burada. Açık arazide yapılıyor, bir de hayvan dostlarımız gezebiliyorlar, bu çok önemli. Düzce'ye daha önce de geldik hatta yaylalarına bile çıktık inşallah daha sık gelme fırsatımız olur." diye konuştu.

Bir gazetecinin, yapılan anket çalışmalarında AK Partinin oy oranın hangi seviyede olduğunu sorması üzerine Şen, her ay birkaç araştırma üzerinden oy oranlarına baktığını söyledi.

"AK PARTİ'NİN OY ORANI YÜZDE 38 İLE 40 ARASINDA"

Ar-Ge ve Eğitim Başkanlığı olarak bunun takibini gerçekleştirdiklerini dile getirerek, "İşini düzgün yapan akademik ve bilimsel ölçülerde yapan arkadaşların araştırmalarına da bakıyorum. AK Parti yüzde 38-40 arasında bir dalgalanma çiziyor. Bütün dünyayı etkisine alan pandemi şartlarına rağmen bu böyle. Oldukça iyi bir oran. Fakat bundan daha güzeli var. Vatandaşımız, iyi çalışırsan gereğini yaparsan bize ekstra bir 5-6 puan daha verebileceğini söylüyor. Yani çeki masanın üzerine koymuş, 'Çalış nakte çevir.' diyor. Bu da bize düşen bir görev. Biz çalışacağız. Bütün AK partililer, birer Tayyip Erdoğan olarak sahada olurlarsa bir 5-6 puan daha gelir. Ben onu görüyorum inşallah." ifadelerini kullandı.

Daha sonra Düzce Üniversitesi (DÜ) bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Konuralp bölgesinde bulunan Düzce Teknopark'ı ziyaret eden Şen, Rektör
Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar'dan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Şen, daha sonra basına kapalı devam eden toplantının ardından kentten ayrıldı.

YORUMLAR 142
  • SİMAY DEMİRCİ 2 yıl önce Şikayet Et
    Ak partinin yaptıkları yapacaklarının teminatıdır Rabbim ERDOĞANI 2028 KADAR BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN İNŞALLAH YOKSA CHP İP HDP DEVLET DİYE TÜRKİYE DİYE BİR ÜLKE BIRAKMAZ.
    Cevapla
  • Murat kömbe 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu oran doğru deyil yalan söylüyorlar 100/30ile35 bu oran da aşağı olabilir tehlike çanları çalıyor bunu başkana söylemiyorlar
    Cevapla
  • RIZA TURAN DAŞKIN 2 yıl önce Şikayet Et
    ANTALYA İLİMİZDE FETÖCÜ HAKİMLER FETÖCÜ SAVCILARIN TAHRİBATI OLMUŞTUR VERMİŞ OLDUĞU TAHRİBAT YÜZÜNDEN YAKLAŞIK 450 KİŞİ VATANDAŞ MAĞDUR OLMUŞTUR BİR BASİT EYLEM OLAN TELEFON MESAJINA 149/1 TEŞEBBÜS"DEN AĞIR HAPİS CEZASI VERMEK YASAL DEĞİL BİR BASİT MESAJ SUÇUNA KATALOG SUÇLARDAN CEZA VERMEK ALLÂH KATINDA GÜNAHTIR VEBALDİR YASAL DEĞİLDİR DOSYALARIMIZ ŞAİBELİDİR YÜZLERCE BASİT MESAJLARDAN BOŞ YERE HAPİS YATAN KADER MAHKUMLARI VAR BASİT SUÇLAR İÇİN GENEL AF MÜJDESİ BEKLİYORUZ DOSYALARIMIZ BOZULSUN ADALETİN TECELLİSİ İÇİN SAYGI İLE ARZ EDERİM DEVLETİMİZİN ADALETİNE GÜVENİYORUZ HAPİS CEZALARI ÇOK YÜKSEKTİR .. ORANTILI İNDİRİM BEKLİYORUZ... Saygılarımızla ..
    Cevapla
  • Sefa 2 yıl önce Şikayet Et
    Hizmete doymadik reis seninle devam
    Cevapla
  • Mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Eyt ülkenin geleceğine dinamit demektir. Ekonomiyi canlandırsın.Ücretli kesimi ve çiftçiyi memnun edecek adımlar atsın %45-50 arasına gelir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri belli oldu
İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç son yolculuğuna uğurlandı