Son dakika haberi: Başkan Erdoğan'ın masasına gelen dikkat çeken anket!

Son dakika haberi... Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla yapılan yeni anketin sonuçları ortaya çıktı. Araştırmaya katılanların yüzde 81'i aşılandığını belirtti. Yüzde 17 karşıtı bulunuyor ve bu gençler arasında daha yaygın.

Son dakika haberi: Başkan Erdoğan'ın masasına gelen dikkat çeken anket!
Son dakika haberi: Başkan Erdoğan'ın masasına gelen dikkat çeken anket!
GİRİŞ 24.10.2021 07:49 GÜNCELLEME 24.10.2021 11:43
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi... AK Parti Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla birçok konuda kamuoyunun nabzını tutma konusundaki yöntemlerini çeşitlendirerek artırmaya devam ediyor.

Bu kapsamda yeni ve çok başlıklı bir kamuoyu araştırması ve anket çalışması yaptıran AK Parti yetkili organları bu anketin sonuçlarını da Başkan Erdoğan'a sundu.

AK Parti için yapılan ve Eylül ayı araştırma sonuçlarında öne çıkanlar şöyle:

YÜZDE 81 AŞI OLDU, YÜZDE 17 AŞI KARŞITI VAR

Araştırmaya katılanların yüzde 81'i aşılandığını belirtti. Yüzde 17 karşıtı bulunuyor ve bu gençler arasında daha yaygın. Toplumun yüzde 12 ise aşıya güvenmiyor.

EVDE KALMAYA DEVAM EDENLERİN ORANI ÜÇTE BİR

Salgında alınan önlemler sonrası başlayan normalleşmelere rağmen vatandaşların üçte biri hala evde. Dörtte bir tamamen normal hayata döndü.

TOPLUMUN YÜZDE 50'Sİ KORONAVİRÜSLE TANIŞTI

Araştırma salgının ne kadar yaygın olduğu ve toplumun ne kadarını etkilediğinin anlaşılması açısından önemli sonuçlar ortaya koydu. Buna göre her iki kişiden birisinin ailesinde koronavirüsten hastalanan oldu.

Seçim anketinde çok çarpıcı sonuçlar! Kendi seçmenine bile umut vermediSeçim anketinde çok çarpıcı sonuçlar!

SELLER YAPILAŞMA SORUNU

Ankette son yaşanan afetler de vatandaşlara soruldu. Her üç kişiden ikisi Karadeniz'i sarsan selleri yanlış yapılaşmaya bağladı.

YANGINDA KARA PROPAGANDA DETAYI!

Orman yangınları ile ilgili muhalefetin algı operasyonu ve kara propagandasının toplumun bir kesiminde karşılık bulduğu görülüyor. Üç kişiden biri yangınların bilinçli olarak söndürülmediğine inanıyor.

MİLLİ TAKIM BİRLEŞTİRDİ

Türk Kadın Milli Voleybol takımının başarılarının toplumda coşku ile karşılandığı, uzun süredir özlenen bir tablonun ortaya çıkmasını sağladığı görüldü. Adeta tüm toplum birleşti vatandaşların "yüzde 97" gibi ezici bir çoğunluğu kadın voleybol takımının başarılarından gurur duydu.

KAYNAK: SABAH GAZETESİ / ZÜBEYDE YALÇIN
YORUMLAR 26
  • Özkan Demir 2 yıl önce Şikayet Et
    SİVİL ANAYASAMIZ ÇIKMALIDIR DARBECİLERİN HUKUKSUZ ANAYASA DEĞİŞTİRİLMELİDİR.Erzurum teşekkür.
    Cevapla
  • Ben 2 yıl önce Şikayet Et
    Eyt ne alemde
    Cevapla
  • Mehmet Günbaktı 2 yıl önce Şikayet Et
    Düşük SSK emeklisi Geçinemez Ken Eyt .Diye tutturmuşunuz öncelik Düşük Maaş için Bizlere Zam Müjdemizi Bekliyoruz
    Cevapla
  • Sivasspor 2 yıl önce Şikayet Et
    Eyt de ney kardeş tutturmuşunuz bir eyt eyt.bir yasa çıkmışsa o yasa herkesi bağlıyor.ekim 2008den sonra ssk lı olan 65 yaşında emekli olacak.bu yasa herkezi bağlıyor.herkes yaşa takılıyor.daha bunu uzatmayın yeter artık.
    Cevapla
  • Ergün 2 yıl önce Şikayet Et
    O iş öyle olmaz. Yeni girecek adam dersin ki 65 de olacaksın. O işe girerken bilir. Ama sen 25 sene önce bir anlaşma ile işe almışsın sonra demişsin ben vazgeçtim. Bu hoş değil.
    Cevapla
  • Bekleyen 2 yıl önce Şikayet Et
    Bi ankette eyt için yapın bakalım
    Cevapla
  • *BEKÇİ İLYAS* 2 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Cumhurbaşkanım ; Sivil Anayasamız Çıkmalıdır Antalya Adliye Sarayında Savcı Ekrem Akkuş Hakim Suat Yürekli Hakim Nihat Altuğ Delillerimizi Dikkate Bile Alınmıyor Adaletsiz ve Hukuka Aykırı Yargılama Yapıyorlar Nerede Bir CHP.li varsa Onlara Torpil Yapıyorlar Nerde Bir MHP.Akpartili Varsa Rasgele İspatsız Delilsiz Hapise Atıp Cezaevine Gönderiyorlar Acil Müdahale Gerekiyor Millet olarak Bunların Yüzünden Perişan Olduk Antalya ilimizde Yüzlerce İnsanımızın Delillerini Dikkate Almadan Kafalarına Göre Beraat Kafalarına Göre Hapis Cezaları Veriyorlar Kişinin Siyasi Görüşü Ne olursa olsun Adaletli Yargılamak Gerekir Bu Hakim ve Savcılar Acil Görevden Alınsın Gereğini Rica Ederiz.
    Cevapla
  • sasonlu 2 yıl önce Şikayet Et
    reis yapacağımız tek şey var acilen pandemide millete yazılan cezalar acilen silinmesi lazım yoksa çok oy kayıp olur
    Cevapla
  • *BEKÇİ İLYAS* 2 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Cumhurbaşkanım ; Sivil Anayasamız Çıkmalıdır Antalya Adliye Sarayında Savcı Ekrem Akkuş ve Hakim Suat Yürekli Hakim Nihat Altuğ Delillerimizi Dikkate Bile Alınmıyor Adaletsiz ve Hukuka Aykırı Yargılama Yapıyorlar Nerede Bir CHP.li varsa Onlara Torpil Yapıyorlar Nerde Bir MHP.Akpartili Varsa Rasgele İspatsız Delilsiz Hapise Atıp Cezaevine Gönderiyorlar Acil Müdahale Gerekiyor Millet olarak Bunların Yüzünden Perişan olduk Antalya ilimizde Yüzlerce İnsanımızın Delillerini Dikkate Almadan Kafalarına Göre Beraat Kafalarına Göre Hapis Cezaları Veriyorlar Kişinin Siyasi Görüşü Ne olursa olsun Adaletli Yargılamak Gerekir Bu Hakim ve Savcılar Acil Görevden Alınsın Gereğini Rica Ederiz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kudüs'ü savunmak insanlığı savunmaktır
İki sektörde akıl almaz rakamlar! Devleti soymuşlar, maliye peşlerine düştü