Devlet Bahçeli'den Yunanistan'a sert tepki!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türk Gençliği Büyük Kurultayı'nda konuştu. Yunanistan'a tepki gösteren Bahçeli, "Milli mücadelede denize süpürdüklerimiz bir kez daha kıyıya çıkmanın arayışındadır." dedi.

GİRİŞ 09.10.2021 13:10 GÜNCELLEME 09.10.2021 14:02
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

SON DAKİKA HABERİ: MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından düzenlenen 'Türk Gençliği Büyük Kurultayı'nda katıldı. Yunanistan'a tepki gösteren Bahçeli, "Milli mücadelede denize süpürdüklerimiz bir kez daha kıyıya çıkmanın arayışındadır." dedi.

Devlet Bahçeli'den öne çıkan açıklamalar şöyle:

"Yürekleri vatan, bakışları bayrak, duruşları mızrak olan Türk gençliği nerede diye soranlara işte burada diyorum. Dimdik ayakta olduklarını haykırarak bildiriyorum. Ülküsünde eriyen kavruk yüzlü yiğitler burada. Geleceğin teminatı Türk gençliği bu salonda.

Türk gençliğine de ancak bu yakışacaktır. Merhum Ömer Seyfettin gençliğe şöyle seslenmişti: Sizi bekleyen vazifeler pek ağırdır. Uyanınız, düşmanlarını tanımak lazımdır. Şuurlu insan, kendini sürekli aşma kararlılığı, hayatın gerçekleriyle sürekli güncelleme kabiliyeti gösteren insandır. Şuur, ufuk ve milli gurur sahibi Türk gençliği istikbalin meşalesidir.

NASIL BİR GENÇLİK?

Nasıl bir gençlik? Tarihine, kültürüne, öz değerlerine, inançlarına ve ruh yapısında sımsıkı bağlı ve sorumluluk sahibi bir gençlik. Nasıl bir gençlik? Peşin hükümlerin tuzağından kurtulmuş bir gençlik.

Dava insanı olmak kalabalıklar arasında kaybolmak değil gerekirse yalnızlığı göze alabilmektir

Mavi Vatan tatbikatı.

YUNANİSTAN'A SERT MESAJ

Milli mücadelede denize süpürdüklerimiz bir kez daha kıyıya çıkmanın arayışındadır.

BOĞAZİÇİ TEPKİSİ

Boğaziçi Üniversitesi rektörünün aracının üstünde tepinen mahlukatın Türk gençliğine mensup olması imkansızdır. Üniversite kapılarında öğretim üyelerine meydan okuyan, taş atan, hakaret eden bir güruhun Türk gençliğini değil, hain planları temsil ettiği çok açıktır.

Yurt diyerek banklarda yatmak da neyin nesidir? Bu reziller terör örgütü bağlantılıdır. Bunlar genç veya öğrenci değil, ajan provokatörlerdir. Kopuklar, kaçaklar, çapulcular öğrenci falan değil düpedüz şehir eşkıyasıdır.

ABD'YE ÜLKÜ OCAKLARI TEPKİSİ

ABD terörist görmek istiyorsa yanaşmalarına baksın. Ülkü ocaklarından terörist değil, terörizmin can düşmanı çıkar."

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 28
  • BOZO K 2 yıl önce Şikayet Et
    Denize silkeliyip attıklarımıza can simidi olmaya çalışan hainler bu ülkede yaşıyor.
    Cevapla
  • H.ibrahim Çalık 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah Razı olsun.Allah sağlık afiyet versin .Değerli Büyüğüm
    Cevapla
  • Mustafa BATTAL 2 yıl önce Şikayet Et
    SN.TÜRKMEN BEYİM yine tarih kokan konuşmasını bir kez daha TÜRK milletinin dikkatine sundu, Anlayan anlasın Anlamayan anlayanlardan dinlesin. Sn .liderim.RABBİM size hayirli ve uzun ömürler versin
    Cevapla
  • Rafet Demirel 2 yıl önce Şikayet Et
    Sn. Genel başkanım Allah sizlere uzun ömürler versin. Ülkemiz ve çevresindeki gelişmelere bakınca hiç zaman kaybedilecek gibi değil. Biliyoruz sağında sancılı solunda. Onun için kötünün iyisiyle ülkeyi doğru zemine oturtmaya calişıyorsun. Dualarım hep sizlere
    Cevapla
  • Delinin biri 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah ına kurbanım Türkmen beyi her sözü bir tarih
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Merkez Bankası anketi açıkladı: İşte yıl sonu dolar ve enflasyon tahmini
Dünyanın gözü bu görüşmede! Heniyye Türkiye'ye geliyor