Aday kim olacak? İmamoğlu mu, Kılıçdaroğlu mu, Yavaş mı? Canlı yayında açıkladı

Siyaset gündeminde Millet İttifakı'nın adayının kim olacağı tartışmaları sürüyor. 24. dönem CHP İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Aydın Ayaydın, Millet İttifakı'nın adayıyla ilgili canlı yayında çok konuşulacak sözler sarf etti.

GİRİŞ 12.10.2021 00:36 GÜNCELLEME 12.10.2021 00:36
Bu Habere 75 Yorum Yapılmış

24. dönem CHP İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Aydın Ayaydın, CNN Türk'te yayınlanan Ahmet Hakan'ın moderatörlüğünde gerçekleşen Tarafsız Bölge programında, Millet İttifakı'nın adaylığıyla ilgili çok konuşulacak açıklama yaptı. Aydın Ayaydın, 'HDP ile ittifak olacak mı?' sorusuna da cevap verdi.

KILIÇDAROĞLU ADAY OLACAK

Prof. Dr. Aydın Ayaydın, "Hem CHP tavanında hem de tabanında Kemal Kılıçdaroğlu'nun Millet İttifakı adaylığı benimsenmiş durumda" dedi.

Ekrem İmamoğlu, Kemal Kılıçdaroğlu, Mansur Yavaş

İMAMOĞLU VE YAVAŞ YORUMU

Ayaydın, 'İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş'ın aday olma ihtimalini arkadaşlarıma sordum. İstanbul ve Ankara Belediye Başkanlarını Cumhurbaşkanı adayı yapmayı düşünmüyorlar.'' ifadelerini kullandı.
 

Fatih Erbakan'dan sert sözler! İmamoğlu, Babacan ve Davutoğlu'nu yerden yere vurduFatih Erbakan'dan sert sözler! İmamoğlu, Babacan ve Davutoğlu'nu yerden yere vurdu


HDP İLE İTTİFAK OLACAK MI?

HDP ittifakıyla ilgili konuşan Ayaydın, 'Seyahatimde HDP eş başkanı Mithat Sancar'la havalimanında karşılaştım. Sayın Sancar'a da "Millet yada Cumhur İttifakı'nda yer alacak mısınız" diye sordum. Ortak aday üzerinde uzlaşırlarsa Millet İttifakı'nda yer almak isteyeceklerini söylediler. Fakat milletvekili seçiminde hiçbir ittifakın yanında olmayacaklarını belirtti. Fakat HDP ile İYİ Parti'nin aynı masada olmasını zor görüyorum.'' ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 75
  • C.Türk 2 yıl önce Şikayet Et
    Biden daha Adaylarını belirlemedi....hele bir durun bakalım? :))
    Cevapla
  • Okyanus 2 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar kendi kendilerine gelin güvey oluyorlar veya olur gibi yapıyorlar. Hatay belediye başkanı ne demişti? "Cumhurbaşkanı adayını uluslararası güçler belirleyecek " Günü geldiğinde Biden diğer yahudilere danışıp adayın kim olacağını bunlara söyleyecek.
    Cevapla
  • ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Pensilvanyadan izin çıkmışmıda konuşuyorlar. Fetöş kim derse aday o olur. KK yıda partinin başına o getirdi, diğerinede parti kuruverdi.
    Cevapla
  • Dede Safralöy 2 yıl önce Şikayet Et
    Eskiye rağbet olsa bit pazarına Nur yağardı. Ayaydın’ı K.çekmece belediye başkanlığına adayken tanıdım, hiç ısınamamıştım, aynı fikirdeyim.
    Cevapla
  • zafer gülten 2 yıl önce Şikayet Et
    İmamoğlu ulaşıma ve faturalara yaptığı zamlarla imajını yitirdi,gözden düştü.vatandaş salgından ve fahiş fiatlardan çok zarar gördü,artık oy verirken önce kendi mali çıkarını ön plana alacak,parti ve kişi fanatikliğini bırakacak. herkes ayağını ona göre denk alsın.
    Cevapla
  • AKHİLAL 2 yıl önce Şikayet Et
    Geçtiği yoldan 1 saat arayla geçmekten dahi bizar olurum.Allahım! İstanbulun başına b.elediye başkanı edilen ekrem adlı şahısla , aynı sevgiyi aynı nefreti taşımaktan sana sığınırım.Onun sevdiklerine nefretimi yerdiklerine muhabbetimi daim eyle.Amin.
    Cevapla
  • ali hacıhasanoğlu 2 yıl önce Şikayet Et
    Eyvallah erenler.Aynen.
    Cevapla
  • Enver özdemir 2 yıl önce Şikayet Et
    Sen bu ifademle,bu içi zehir saçan duygularınla Allah adını bir arada zikretme.Çünkü sen hoşgörü dininden olamazsın.Olsa olsa Firavun soyundan olabilirsin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'ndaki aksaklık 40 saattir çözülemedi
AK Parti ve MHP'li vekillerden AKPM'de dünyaya insanlık dersi