Son dakika haberi: Kulisler kaynıyor! Saadet Partisi'nden tepki geldi, tansiyon yükseliyor

Son dakika haberi: CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun bürokrasiye yönelik skandal sözleri, Millet İttifakı'nda ortalığı karıştırdı. Kulisler bu konuyla ilgili kaynarken, Saadet Partisi Sözcüsünden Kılıçdaroğlu'na tepki geldi.

Son dakika haberi: Kulisler kaynıyor! Saadet Partisi'nden tepki geldi, tansiyon yükseliyor
Son dakika haberi: Kulisler kaynıyor! Saadet Partisi'nden tepki geldi, tansiyon yükseliyor
GİRİŞ 20.10.2021 05:45 GÜNCELLEME 20.10.2021 09:32
Bu Habere 98 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi... CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun memur ve bürokratları tehdit eden açıklamaları gündemdeki yerini koruyor.

Saadet lideri Karamollaoğlu ittifak için önceliğini açıkladı Karamollaoğlu ittifak için önceliğini açıkladı!

Kılıçdaroğlu’nun skandal açıklamalarına hükûmet cephesinden sert tepkiler gelirken, Millet İttifakı’nda da huzursuzluğa sebep oldu. CHP liderinin açıklamalarının, ittifak içinde şaşkınlıkla karşılandığı öğrenildi.

SAADET PARTİSİ'NDEN AÇIK TEPKİ

Kulislerde, ittifak ortaklarında, Kılıçdaroğlu’nun kendisini "güçlü gösterme" çabası içinde olduğu, kullandığı söylemin siyasetin tansiyonunu yükselttiği ve gerginlik çıkardığı düşüncesinin hâkim olduğu konuşulurken Saadet Partisi, CHP liderine tepkisini açık açık dile getirdi.

CHP-İYİ Parti arasında derin gerilim! 'Asıl kavga Yavaş-İmamoğlu arasında olacak'CHP-İYİ Parti arasında derin gerilim!

Saadet Partisi Sözcüsü Birol Aydın, katıldığı bir TV programında, “Kılıçdaroğlu’nun 18 Ekim’i milat etmesi garabet bir durumdur. Kılıçdaroğlu’nun bu açıklamalarını yadırgadığımı ifade etmek isterim”  dedi. 

İYİ PARTİ KILIÇDAROĞLU'NA MESAFELİ

Kılıçdaroğlu’nun son çıkışı başta olmak üzere son dönemde ittifak ortaklarına sormadan "iktidarları dönemine" ilişkin çeşitli açıklamalar yapmasının özellikle İyi Parti içinde tartışmalara neden olduğu belirtiliyor. İyi Partililerin Kılıçdaroğlu’nun adaylığına mesafeli durdukları ve tek taraflı bir aday ilanın uygun olmayacağı ifade ediliyor.

CHP'de gerilim arttı: İmamoğlu Kılıçdaroğlu'nu dinlemiyorGerilim tırmanıyor: Kılıçdaroğlu'nu dinlemiyor!

İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Cihan Paçacı, geçtiğimiz haftalarda bir TV kanalında yaptığı açıklamada Kılıçdaroğlu’nu açık bir şekilde eleştirmişti. Paçacı’nın "Çok tekil söylemlerde bulunuyor. İttifak hâlindeysek, bunları ortaklaşa kararlaştırmalı ve ortak bir dille birlikte açıklamalıyız. Madem birlikte hükûmet kuracağız, bunları bize sordunuz mu?" açıklamaları bu rahatsızlığın yansıması olarak yorumlanmıştı.

KAYNAK: TÜRKİYE GAZETESİ
YORUMLAR 98
  • fuzul 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu mahluklara insan diyenin, insanlığından şüphe ederim!
    Cevapla
  • Sedef 2 yıl önce Şikayet Et
    Saadet partililer aklını başına alsın artık,sayın Fatih Erbakan da aynı şekilde,zillete karşı birlesiniz bu zillete imkan verirseniz eğer iki elimiz yakanizda olsun ahirette
    Cevapla
  • Hüseyin 2 yıl önce Şikayet Et
    Temeli gelir diye bekleyenin saçlarına ak düşer
    Cevapla
  • Turan 2 yıl önce Şikayet Et
    Akşener ile KK bugün görüşecekmiş, sadece bu ikisi olmaz eksik var. Bunlar kendi başına karar alamazlar HDP - kandil-Atina- ABD temsilcileri nerde. Online mı baglanacaklar acaba
    Cevapla
  • Recai 2 yıl önce Şikayet Et
    Hainlikte sınır yok.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hakan Fidan ilk kez detaylı anlattı! 7 Şubat MİT krizi neden yaşandı?
Bahisçi trollün naylon şirketine İBB’den 1.5 milyonluk ihale! İşte belgesi