"Siyasi cinayetler işlenebilir" diyen Kılıçdaroğlu'na "arkadaşlar"ı hatırlatıldı

CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun, 2023 seçimlerine şaibe karıştırmak için “Siyasi cinayetler işlenebilir” diyerek Cumhur İttifakı’nı zan altında bırakmak isterken; "arkadaşlar" dediği HDP/PKK'lı teröristlerin katliamları gözler önüne serildi.

"Siyasi cinayetler işlenebilir" diyen Kılıçdaroğlu'na "arkadaşlar"ı hatırlatıldı
"Siyasi cinayetler işlenebilir" diyen Kılıçdaroğlu'na "arkadaşlar"ı hatırlatıldı
GİRİŞ 12.10.2021 19:22 GÜNCELLEME 12.10.2021 19:22
Bu Habere 36 Yorum Yapılmış

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, 2023 seçimlerine şaibe karıştırmak için “Siyasi cinayetler işlenebilir” diyerek Cumhur İttifakı’nı zan altında bırakmak isterken; yakın tarih, politik cinayetlerin kimler tarafından işlendiğini gözler önüne seriyor. Kılıçdaroğlu’nun “arkadaşlar” dediği HDP/PKK’lı teröristler, 2015’ten bu yana AK Parti’ye yönelik 348 silahlı ve bombalı saldırı gerçekleştirdi.

Vakit gazetesinden Zekeriya Say'ın haberine göre militan devşirme üssü gibi çalışan HDP il ve ilçe örgütleri aracılığı ile Kandil’e giden PKK’lı teröristler, 2015’ten bu yana AK Parti binalarına 348 silahlı ve bombalı saldırı gerçekleştirirken, aralarında sandık müşahitlerinin de olduğu 37 AK Parti’liyi katletti. PKK, Aytaç Baran dahil çok sayıda Hüda Par üyesini de vahşice öldürdü.

CİNAYETLER CHP/PKK'DAN SORULUR

Tek suçu AK Parti’ye oy vermek olan Ömer Demirbaş ile oğlu Musa Demirbaş’ı katleden teröristler, bakkal Mevlüt Bengi’yi 24 Haziran seçimlerinde AK Parti sandık müşahidi olarak görev aldığı gerekçesiyle elektrik direğine bağlayarak infaz etti. AK Partili diye Şırnak Kale Mahallesi Muhtarı Mehmet Zeki Macartay’ın kanını akıtan HDP/PKK, “Devlete hizmet ediyor” gerekçesiyle AK Parti Dicle İlçe Başkanı Deryan Aktert’i, 10 Ekim 2016 tarihinde Hani ilçe yolu üzerindeki iş yerinde şehit etti. Doğu ve Güneydoğu’da sürekli AK Parti ve Hüda Par üyelerini hedef alan terör örgütü, 9 Haziran 2015’te Yeni İhya Der Başkanı ve Hüda Par üyesi Aytaç Baran’ı katletti. Mardin’in Derik Belediyesi’ne kayyum olarak atanan Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk de odasına yerleştirilen bir bombayla şehit oldu.

YASİN BÖRÜ VE ARKADAŞLARI 

6-8 Ekim 2014’te HDP’li Selahattin Demirtaş’ın çağrısıyla 31 ilde sokaklara inen PKK’lı caniler, Kurban Bayramı’nda Müslümanlara karşı büyük bir kıyıma girişti. Muhtaçlara kurban eti dağıtan daha 15-16 yaşlarındaki Yasin Börü ile arkadaşları Ahmet Dakak, Riyat Güneş ve Hasan Gökguz hunharca katledilirken, cami ve Kur’an kursları ateşe verilip yağmalandı. 2’si polis 37 kişinin şehit edildiği vahşetin baş sorumlusu olan Demirtaş cezaevine atılırken, 20 kişi yakalandı. Vahşi cinayetleri işleyen 41 cani de müebbet hapse mahkum edildi.

İşte Kılıçdaroğlu’nun “arkadaşlar”ı tarafından katledilen AK Partili diğer siyasetçilerden bazıları: Şırnak İl Başkan Yardımcısı Ali Kılınç, Şırnak Milletvekili Mehmet Emin Dindar’ın kardeşi Ramazan Dindar ile Cizre Kale Mahallesi Muhtarı Mehmet Zeki Macartay, Beytüşşebap İlçe Gençlik Kolları Başkanı Naci Adıyaman, Şırnak Uludere belediye başkan adayı Mehmet Paksoy, Van Özalp İlçe Başkan Yardımcısı Aydın Muştu, Aydın Ahi ve Van Erciş İlçesi Belediye Meclis Üyesi Mehmet Şerif Doğu, PKK ‘nın hedefi oldu.

SİYASETÇİLER HEDEFTE

AK Parti Van Muradiye İlçe Başkanı İbrahim Vanlı’nın aracı tarandı, yeğeni Adnan Vanlı şehit oldu. Van Edremit Belediye başkan aday adayı Abdulcelil Tüci silahlı saldırıya uğradı. Hakkâri 1. sıra milletvekili adayı Ahmet Budak evinin önünde katledildi. Yüksekova Belde Belediye Başkanı Tayfun Ayhan ve ağabeyi Murat Ayhan saldırıya uğradı. Murat şehit oldu, Tayfun ağır yaralandı. AK Parti Dicle İlçe Başkan Yardımcısı Orhan Mercan da PKK saldırısında hayatını kaybetti.

ÖĞRETMENİ KATLETTİLER

Siirt Eruh ilçesinde AK Parti’li işadamı Mehmet Salih Arslan, oğlunu kaçırmak isteyen terörsitlerce şehit edildi. Batman Kozluk ilçesinin AK Partili Belediye Başkanı Veysi Işık’a ait araca silahlı saldırı düzenlendi. Olay yerinden geçen müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın ile 2 asker şehit oldu. AK Partili Milletvekili İbrahim Halil Yıldız’ın kardeşi Mehmet Yıldız, saldırıda şehit oldu. Erzurum Karayazı Belediye Meclis Üyesi Savcı Küçük ile yeğeni Ahmet Küçük ile Mardin Yeşilli ilçesi Bahçebaşı Mahallesi Muhtarı AK Parti üyesi Mehmet Acu da PKK saldırısına uğradı.

 OY VERDİLER DİYE ÖLDÜRÜLDÜLER

Diyarbakır Lice’den Ömer Demirbaş ile oğlu Musa Demirbaş, teröristlerce kaçırılan Ramazan Mula ve arıcılık yapan AK Partili Remzi Güler ile zihinsel engelli oğlu Mahmut Güler de AK Parti’ye oy verdikleri için PKK tarafından öldürüldü. Ağrı Doğubayazıt İlçesi Uzunyazı Köyü İmamı Ramazan Bozdağ, Bingöl Alıncak Köyünden Mahmut Bazencir, Diyarbakır Silvan’dan Mahmut Taşkıran, Taner Ünal adlı Vanlı AK Parti seçmeni, Şırnak Beytüşşebap ilçesinden Ebubekir Adıyaman ile Selman Öztunç, Şırnak Silopi’den Servet Bilen ile 13 yaşındaki kuzeni Diyar Bilen de siyasi gerekçeler nedeniyle katledildi. Van’dan Mehmet Latif Şener, Hakkâri Şemdinli’den Menderes Özer, Hakkari Şemdinli’den Erol Tekin, Yüksekova’dan Necmettin Adsız ile Müslüm Erdal ile Tunceli Ovacık ilçesinde ikamet eden siyasetçi Rıza Örük teröristler tarafından öldürüldü.

CHP TERÖRİSTLERİN CESARET HAPI CHP

Seçimlerde PKK’nın siyasi kolu HDP ile iş tutan, YPG/PKK’lı teröristleri Meclis’te ağırlayan, DHKP-C’li militanları ‘mağdur’ gibi gösterip sahiplenen, bunlar da yetmezmiş gibi askerimize kurşun sıkan PKK’lıların cenaze törenlerine katılıp gözyaşı döken CHP, eli kanlı teröristlere verdiği destekle biliniyor. CHP’li Gamze Akkuş İlgezdi ile Sezgin Tanrıkulu, Aynel Arab’ta öldürülen PKK/YPG’li terörist Aziz Güler’in cenazesine katılarak gözyaşı dökerken, CHP’li Veli Ağbaba da terörist Özge Aydın’ı Meclis’te ağırladı. İstanbul Vatan Caddesi’ndeki İl Emniyet Müdürlüğü’ne saldırısı sırasında öldürülen DHKP-C’li Elif Sultan Kalsen ise CHP’nin raporunda ‘mağdur’ olarak gösterildi.

YORUMLAR 36
  • sezayi 2 yıl önce Şikayet Et
    siyasi cinayetler asıl tarafı pkk-pyd=hdp olan chp-iyi parti işliyor.kavalayı demirtaşı fetö yü savunuyor.bu bir çeşit siyasi cinayettir.sabıkalıları chp-iyi dir.
    Cevapla
  • alaattin 2 yıl önce Şikayet Et
    sayın kemal beyi dikkate alın.bu sözlerin içi boş değil.örnek.bir zamanlar meral hanım 15 temmuzda başbakanım dedi. meğer darbenin şifrelerini söylemiş .can ataklı bu hükümetin gitmesi için çok büyük yangınlar olmalı dedi ülkemizin ormanları cayır cayır yandı.şimdi siyasi cinayet diyor kemal bey anlaşılan bunlar kaos için birilerini katledecek
    Cevapla
  • Mucahit 2 yıl önce Şikayet Et
    Bence cep kapatılarak teröre bir darbe daha vurulmalı.
    Cevapla
  • Pençe 2 yıl önce Şikayet Et
    Tam tutunduğu doslarına göre konuşmuş. Aslında avanesini ele vermiş bu patavatsız. Kimse üstüne alınmasın. Üstüne alınması gereken avanesi. Medet umduğu maşalar, yandaşlar. Aklı gibi fikride delik bunun.
    Cevapla
  • HIDIR BUDUR 2 yıl önce Şikayet Et
    MİLLET İTTİFAKI STRATEJİSİ-2 : Biden değirmenine su taşıyan CHP ve İYİ Parti birden “siyasi cinayetleri” yumurtladı !!?? ABD’nin ve Avrupanın “Ülkü Ocaklarını kara listeye aldığı bir dönemde” denkgeldi ne tesadüf ??? Rahmetli Muhsin YAZICIOĞLU’nun “Bizim tarlamızı da sürmüşler “dediği gibi yakında yapılacak bir siyasi cinateti Ülkü Ocakları/ MHP üzerine yıkılacak böylelikle cumhur ittifaki zora sokulacak bir strateji????!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Muhalefet medyasından Merkez Bankası'na operasyon girişimi!
ABD'li devden bomba altın tahmini! Rekor serisi sürüyor