CHP'nin FETÖ ve PKK'yı kurtarma planına geçit yok!

CHP'nin “KHK Mağdurları ile Buluşuyoruz” etkinliklerini devam ettireceğini duyurmasına Atatürkçü ve vatansever gençlerden tepki geldi.

CHP'nin FETÖ ve PKK'yı kurtarma planına geçit yok!
CHP'nin FETÖ ve PKK'yı kurtarma planına geçit yok!
GİRİŞ 13.10.2021 10:35 GÜNCELLEME 13.10.2021 10:35

CHP’nin Diyarbakır’da yaptığı “KHK Mağdurları ile Buluşuyoruz” adı altında FETÖ ve PKK’yı kurtarma buluşmasına karşı Türkiye Gençlik Birliği (TGB) ve Vatan Partisi, Diyarbakır Mali Müşavirler Odası önünde açıklama yaptı.

“KHK’LILAR İŞE İADE EDİLSİN DEMEK FETÖ’YÜ, PKK’YI DEVLETE GERİ ALALIM DEMEKTİR”

Türkiye Gençlik Birliği adına açıklamayı Diyarbakır İl Temsilcisi Ahmet Aydın yaptı. Aydın, KHK’lıların görevine iade edilmesini FETÖ’yü ve PKK’yı yeniden devletin kademelerinde görevlendirmek olarak değerlendirerek şunları ifade etti: “ ‘KHK Mağdurlarıyla Buluşuyoruz’ adı altında PKK ve FETÖ’yü kurtarma planları yapılan salonun önündeyiz. Bu planların baş aktörü CHP’ye sesleniyoruz: PKK’yı da FETÖ’yü de kurtaramazsınız. FETÖ ve PKK bağlantısı nedeniyle KHK ile görevinden uzaklaştırılanları devlete döndürmezsiniz. KHK’lılar işe iade edilsin demek FETÖ’yü, PKK’yı devlete geri alalım demektir.”

“KHK’LILARI OKULLARIMIZDAN TANIYORUZ”

Fetö’nün üniversitelerde ve liselerde Türk gençliğini hedef aldığı ve PKK’yı okullara sokmaya çalıştığı dönemleri hatırlatan Ahmet Aydın, KHK’lılar buluşmasının yine FETÖ ve PKK’ya hizmet ettiğini söyledi.

“Biz ‘KHK zulmü’ adı altında kurtarmaya çalıştığınız FETÖ’yü üniversitelerimizden ve liselerimizden biliyoruz. Onları, Atatürk’e savaş açmalarından, vatansever öğrencileri engellemelerinden biliyoruz. Biz kurtarmaya çalıştığınız KHK’lı hocaları üniversitelerimizden tanıyoruz. Onları üniversitelerimizde PKK marşları okunduğunda alkış tutmalarından, terörist başının posterlerini asanlara göz yummalarından biliyoruz. Kılıçdaroğlu’nun cezaevlerinden çıkaracağım dediği 130 bin kişi işte bunlardır. “KHK buluşmaları” FETÖ’yü, PKK’yı yeniden okullarımıza, akademiye sokma planıdır.”

FETÖ VE PKK’YI KURTARMAYA ÇALIŞANLAR, ŞEHİTLERİMİZDEN UTANIN

Diyarbakır Mali Müşavirler Odası önüne PKK’nın  kalleşçe şehit ettiği Songül Yakut’un, Ömer Halisdemir’in, Aydoğan Aydın’ın fotoğrafları ile gelerek açıklama yapan TGB Diyarbakır İl Temsilcisi Ahmet Aydın, Türk gençliği olarak FETÖ ve PKK’yı hiçbir alanda var etmeyeceklerini ifade etti.

Ahmet Aydın, PKK’nın şehit ettiği isimleri hatırlatarak CHP’yi işaret etti ve bunun bir hıyanet süreci olduğunu dile getirdi: “O, FETÖ ve PKK dostu akademisyenlerin, KHK’lıların üniversitelerimizde, liselerimizde, ordumuzda, yargımızda, devletimizde yeri yoktur.

Ne Diyarbakır’da ne başka bir şehrimizde, üniversitelerimizde FETÖ’ye göz açtırmayacağız, PKK’ya göz açtırmayacağız. Bu salonda etkinliğe katılacaklara sesleniyoruz; salona girerken PKK ve FETÖ’nün haince, kalleşçe şehit ettiği Songül Yakut’un, Ömer Halisdemir’in, Aydoğan Aydın’ın fotoğraflarına iyi baksınlar onlardan utanmadan bu etkinliği nasıl yapacaksınız?

CHP’nin gücü PKK ve FETÖ terör örgütlerini kurtarmaya yetmez! İçerisinde bulunduğunuz hıyanet sürecinden vazgeçin. PKK ve FETÖ’yü kurtarma planları yapanlar, teröre kalkan olanlar karşılarında Türk gençliğini bulurlar!”

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
TOKİ, 33 ilde arsa satışı yapacak
Yazar Dursun Ali Taşçı son yolculuğuna uğurlanıyor