Bakan Soylu: Siyasi cinayetler tartışmasını manipüle eden hesapların yüzde 69'u bot

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ‘siyasi cinayetler’ tartışmasına ilişkin olarak, "Buradan Türkiye’ye sesleniyorum. Sosyal medyada ‘siyasi cinayetler’ tartışmasını manipüle edenlerin yüzde 69’u bot hesaplardır" dedi.

Bakan Soylu: Siyasi cinayetler tartışmasını manipüle eden hesapların yüzde 69'u bot
Bakan Soylu: Siyasi cinayetler tartışmasını manipüle eden hesapların yüzde 69'u bot
GİRİŞ 14.10.2021 13:34 GÜNCELLEME 14.10.2021 13:34

İstanbul Galata Üniversitesi 2021-2022 akademik yılı açılış töreni Beyoğlu’nda gerçekleştirildi. Düzenlenen açılış törenine, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Beyoğlu Kaymakamı Mustafa Demirelli, Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, İstanbul Galata Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Nilüfer Bulut ve İstanbul Galata Üniversitesi Rektörü Özgür Çengel ile akademisyenler ve öğrenciler katıldı. Akademik yıl açılış töreni İstiklal Marşı’nın okunması ve saygı duruşunda bulunulmasıyla başladı.

Açılış töreninde konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ”Buraya oturduğumda zihnimde bir fotoğraf canlandı. Bir insan var ve iki taraftan çekiliyor. Birisi bir tarafa diğer başka tarafa çekmek istiyor. Bir taraf ileriye ve değişime götürmek diğeri eskiye çekmek istiyor. Hep ilerlemek isteyenler kazanmışlardır. Hiç geriye götürmek isteyenler kazanmamıştır. Sadece zaman kaybetmişlerdir. Tarih bunu göstermiştir her zaman. Öğrenci kardeşlerime söylemek istiyorum. Hep idealistler kazanmıştır. İdealistler dünyanın karakterini ortaya koyarlar ve insanlığın kaderini geleceğe taşırlar. İdealistler dünyanın yol haritasını belirlerler ve en nihayetinde hep onların kuralları işler. O yüzden burada Galata’da Beyoğlu’nda bir idealle böyle bir üniversite meydana getirmek o kadar doğru o kadar güzel ki. Bu gayretin yolculuğu takdir edilir ve ayakta alkışlanır" ifadelerini kullandı.

"YÜZDE 69'U BOT HESAPLAR"

Bakan Soylu, ‘siyasi cinayetler’ tartışmasına da değinerek, "Dün bir siyasi cinayetler tartışması vardı. Buradan Türkiye’ye söylüyorum. Sosyal medyada ‘siyasi cinayetler’ tartışmasını manipüle edenlerin yüzde 69’u bot hesaplardır. Dünyada bunu birkaç yabancı yapar bir de biz yaparız” dedi.

Coşkun Başbuğ: Kılıçdaroğlu'nun 'siyasi cinayet' söylemi tesadüf değil FETÖ taktiğiCoşkun Başbuğ: Kılıçdaroğlu'nun 'siyasi cinayet' söylemi tesadüf değil FETÖ taktiği

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Erdoğan talimatı verdi! TCG Anadolu'dan daha büyüğü tasarlanıyor
Premier Lig ekibi gözünü kararttı! Galatasaray'a Barış Alper Yılmaz piyangosu