Sarıgül'den Akşener ve Kılıçdaroğlu'na tepki: Oy avcılığı...

TÜRKİYE Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, 'Hiç kimse oy almak için oy avcılığı için asla ve asla 'siyasi cinayetler' lafını kullanmamalıdır. Bu laf, demokrasi için gerçekten son derece üzüntü vericidir' dedi.

Sarıgül'den Akşener ve Kılıçdaroğlu'na tepki: Oy avcılığı...
Sarıgül'den Akşener ve Kılıçdaroğlu'na tepki: Oy avcılığı...
GİRİŞ 14.10.2021 19:11 GÜNCELLEME 14.10.2021 19:11
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, 'Siyasi cinayet' iddialarıyla ilgili İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki gösterdi.

TDP Genel Başkanı Sarıgül, Çankırı'da muhtarlarla bir araya geldi. Burada konuşan Sarıgül, TDP'nin artık seçime girmeye hak kazandığını belirterek, "TDP, sağcı, solcu bir parti değildir; ekmek, iş ve aş partisidir. Bizim siyasi çizgimiz; vatan sevgisidir, millet çizgisidir, insan sevgisidir. Bizim çizgimiz; vicdan, merhamet ve bereket çizgisidir" diye konuştu.



Mustafa Sarıgül, siyasi cinayetler işlenebileceği iddialarıyla ilgili de "Son günlerde 'siyasi cinayetler' ve 'siyasi kavgalar olacağından' bahsediliyor. En kızdığımız rakiplerimiz bile olsa TDP olarak hiç kimseye düşüncelerinden dolayı kaba kuvvet uygulanmasını asla kabul etmeyiz. Kim olursa olsun, dünyanın neresinde olursa olsun TDP, 'siyasette silahlar gitmeli barış gelmeli' diyen bir siyasi partidir. Biz ülkemizi, barışa barışa büyüteceğiz. Hiç kimse oy almak için oy avcılığı için asla ve asla 'siyasi cinayetler' lafını kullanmamalıdır. Bu laf, demokrasi için gerçekten son derece üzüntü vericidir. Bu kelimelerin konuşulması, bizi gerçekten üzer. Türkiye'nin ve dünyanın her noktasında silahlar gitmeli ve barış gelmeli. Siyaset kavgayla dövüşle değil sevgiyle yapılmalı. TDP olarak kinle nefretle hiçbir zaman işimiz yok, bizim işimiz sevgiyle. Biz, bütün yurttaşlarımızın gönlüne sevgi tohumları ekecek tek partiyiz" dedi.

YORUMLAR 15
  • omursamaz 2 yıl önce Şikayet Et
    bes para etmez
    Cevapla
  • dostacısı 2 yıl önce Şikayet Et
    chp liler hep gelmeden güzel konuşur ama sonra her şey daha güzel oluvermiiiş.
    Cevapla
  • Adil 2 yıl önce Şikayet Et
    Seçimler yaklaşırken mağdur göstermek ve dolayısıyla millet ittifakının oylarını çoğaltmak için muhalefetten birisi veya birilerine suikast hazırlığı içinde olabilirler.
    Cevapla
  • cabbar 2 yıl önce Şikayet Et
    Çare sarıgül ,oğlu için
    Cevapla
  • Asım 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne partisi bu ya! değişim partisiymiş, Çorap mı değiştirecekler?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'nin Saadet'e gönderdiği vekil dönüyor! Saadet Partisi grubu düşebilir
ABD'de üniversiteler Gazze için ayaklandı! Akademisyenler ters kelepçe