AK Parti'li Aydemir'den Kılıçdaroğlu'na tepki: Korku imparatorluğu istiyor

AK Parti Erzurum Milletvekili Aydemir, Kılıçdaroğlu'nun bürokratlarla ilgili sözlerine tepki gösterdi. Aydemir, "Bir korku imparatorluğu oluşturulmak isteniyor" dedi.

AK Parti'li Aydemir'den Kılıçdaroğlu'na tepki: Korku imparatorluğu istiyor
AK Parti'li Aydemir'den Kılıçdaroğlu'na tepki: Korku imparatorluğu istiyor
GİRİŞ 18.10.2021 15:13 GÜNCELLEME 18.10.2021 15:13

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, bürokratlarla ilgili sözlerine yönelik, "Bir korku imparatorluğu oluşturulmak isteniyor." dedi.

Aydemir, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, Kılıçdaroğlu'nun, bürokratları, memurları tehdit eden ifadeleri olduğunu, siyasetin, bu nedenle nitelik kaybettiğini söyledi.

Siyasetçinin, diline dikkat etmesi, bulunduğu zemini bilmesi gerektiğini dile getiren Aydemir, "Demokrasi zemininde demokrasi ile taban tabana zıt düşen ifadeler kullanmak bir partinin genel başkanına yakışır mı?" diye sordu.

Kılıçdaroğlu yine bürokratları hedef aldı: Şimdi de şereflerine dil uzattı!Kılıçdaroğlu yine bürokratları hedef aldı: Şimdi de şereflerine dil uzattı!

Devlet memurlarının, hukukun çizdiği çizgiye göre hareket ettiğini belirten Aydemir, "Devlet memurlarını tehdit ederek nereye varmak istiyorsunuz? Bir korku imparatorluğu oluşturulmak isteniyor. Önce 'siyasi cinayetler'den bahsediyorsunuz, toplumu endişeye sevk ediyorsunuz. Yetmiyor, daha mikro düzeye iniyorsunuz; bürokratları, memurları tehdit ediyorsunuz. Sebep şu; nitelik, program, plan, toplumun önüne koyabilecekleri bir vizyon yok. Bunların zihinlerinde demokrasi diye bir şey yeşermemiş." ifadelerini kullandı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yüzsüzlüğün bu kadarı: DEM Parti'den skandal çağrı!
Yine başıboş sokak köpeği saldırısı! Dehşete düşüren o anlar kameralara böyle yansıdı