HDP'li Buldan: Bedelini ödedik, iktidarın parçası olacağız

HDP Eş Başkanı Pervin Buldan, ödedikleri bedel ve verdikleri emeklerin karşılığı olarak iktidarın bir parçası olacaklarını söyledi.

HDP'li Buldan: Bedelini ödedik, iktidarın parçası olacağız
HDP'li Buldan: Bedelini ödedik, iktidarın parçası olacağız
GİRİŞ 19.10.2021 19:38 GÜNCELLEME 19.10.2021 19:38
Bu Habere 154 Yorum Yapılmış

Daha önce yaptığı konuşmalarda muhalefet partilerine ittifak çağrısı yapan ve "Barış İttifakı kurulursa Öcalan'a uygulanan tecrit kalkar, Selahattin de Figen de Gülten de hapisten çıkar" diyen HDP Eş Başkanı Pervin Buldan, bu kez de partisinin iktidarın bir parçası olacağını öne sürdü.

"İKTİDARIN BİR PARÇASI OLACAĞIMIZA SÖZ VERİYORUZ"

Ağrı'da "Demokratik Çözüm İçin Demokrasiye Çağrı" mitinginde konuşan Buldan, "Şimdilik demokratik muhalefet yürütüyoruz ama bu böyle devam etmeyecek, elbette ki ilerideki dönemlerde, süreçlerde demokratik iktidarın parçası olacağımıza bir kez daha Ağrı halkının huzurunda söz veriyoruz" dedi.

"HDP BU ÜLKEYİ YÖNETECEK PARTİ OLACAK"

"Biz bu yolda büyük bedeller ödeyerek çıktık. Biz bu yola büyük emekler vererek çıktık." diyen Buldan, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Kadınlar ayrı emek verip, ayrı bedeller ödedi. Annelerimiz ayrı bedeller ödedi. Halkımız ayrı emek verdi, ayrı bedeller ödedi. Bu ödediğimiz bedellerin ve bu verdiğimiz emeklerin elbette ki bir karşılığı olacaktır. İşte bunun karşılığı bir dahaki seçimlerde HDP bu ülkeyi yönetecek olan parti olacak, bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın."

YORUMLAR 154
  • Hikmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Teröristlere bu millet geçit vermez.
    Cevapla
  • Hasan 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu ne diyoo Klıçdaroğlu ,Meral ne diyo. Bu akşam resmen ikisi de inkar ettiler Pervinin söylediklerini. Meral,Kemal gibi iki kuçukuçusu varken Pervin her şeyi söyler tabii. Elleri mecbur ,Pervin garantiyi Amerikadan almış niye çekinsin Kemal ,Meral vokal gurubundan.Ne zamanki Amerika Suriyeden çekilir gider hepsinin süngüsü düşer,hatta bizim menfaatçiler bile oy desteğini çeker bunlardan düşe düşe yüzde 30 a düşerler.
    Cevapla
  • Mesut 2 yıl önce Şikayet Et
    Sizin gibi askerine, polisine müslüman kürt kardeşime öğretmenime kurşun sıkanlar, asiyomizmin uşaklığını yapanlara ermeni iden dönmelere bu ülkede yer olmadığını ne zaman anlayacaksınız chpkk da olsanız iyi si kötüsü ne varsa arkanıza alsanız yüce Allah ım buna izin vermeyecek inşallah ⛔
    Cevapla
  • Cemal 2 yıl önce Şikayet Et
    Peki yüce allah izin verse kabul edecekmisiniz
    Cevapla
  • Hüseyin 2 yıl önce Şikayet Et
    PKK ile yattınız kalktınız şimdi chpkk mı oldu, dingil?
    Cevapla
  • Mgl 2 yıl önce Şikayet Et
    Burda size bir parca kemik bile yok,kimin koynuna girdiyseniz oraya gidin
    Cevapla
  • Mehmet Turgut 2 yıl önce Şikayet Et
    HDP liler açık ve net ülkesini satanlar ve onlara oy verenler düşünsün.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin beklediği an geldi! Arda Güler golle döndü
Fitch'ten Türkiye değerlendirmesi: Enflasyonda ciddi düşüş yaşanacak