Davutoğlu'na şok üstüne şok! Çok sayıda partili istifa etti

Gelecek Partisi'nde istifalar sürüyor! Şahinbey ilçe Başkanı Yaşar Yapar'ın il yönetimi tarafından görevden alınmasına tepki gösteren çok sayıda partili istifa etti.

Davutoğlu'na şok üstüne şok! Çok sayıda partili istifa etti
Davutoğlu'na şok üstüne şok! Çok sayıda partili istifa etti
GİRİŞ 21.10.2021 21:00 GÜNCELLEME 21.10.2021 21:00
Bu Habere 38 Yorum Yapılmış

Gelecek Partisi Gaziantep İl Teşkilatı'nda hareketli günler yaşanıyor. Şahinbey ilçe Başkanı Yaşar Yapar'ın il yönetimi tarafından görevden alınmasına tepki gösteren çok sayıda partili istifa etti.

Ahmet Davutoğlu öncülüğünde kurulan Gelecek Partisi'nde istifalar devam ediyor.

Şahinbey İlçe Başkanı Yaşar Yapar'ın, İl Başkanı Bekir Öztekin tarafından görevden alınmasına tepki gösteren çok sayıda partili, istifa dilekçesi sundu. Görevden alındığı konuşulan Yapar ise kendisinin daha önceden istifa ettiğini öne sürüyor.

İLÇE YÖNETİMİYLE BİRLİKTE BIRAKTI

Gelecek Partisi Gaziantep İl Başkanı Bekir Öztekin, 11 Ekim 2021 tarihli yönetim kurulu kararıyla Şahinbey İlçe Başkanı Yaşar Yapar'a görevden el çektirildiğini açıklamıştı. Ardından Yaşar Yapar ve ilçe yönetim kurulu üyeleri birlikte yaptığı basın toplantısında partiden ve görevlerinden istifa ettiklerini söyledi.

"GÖREVE GELDİĞİMİZDEN BERİ DÜŞMAN GÖRÜYOR"

Göreve geldiği günden bu yana İl başkanı Bekir Öztekin'in kendilerini düşmanı gibi gördüğünü belirten Yapar, görevden alındığı yönündeki iddialara da cevap vererek şunları söyledi:

"Ben ve yönetim kurulu arkadaşlarım birlikte bu yolla çıktık ve güzel işlere imza attık. Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren partimize yakışan bir ilçe binası açtık ve il başkanlığının yapmadığı programları ben ve arkadaşlarım ile birlikte yaptık. Ancak bunu yaparken bize destek olması gereken İl Başkanı Bekir Öztekin her zaman köstek oldu. Yetkisi olmadan beni görevden aldığına dair basında haberler çıktı.

"ÖNCE BİZ İSTİFA ETTİK"

Bunlar doğru değil. Öztekin'in bizim istifa edeceğimizi duyduktan sonra bir algı oluşturarak, 'ben görevden aldım' gibi haberler i basınla paylaştı. Öztekin'in böyle bir yetkisi yok. Şu ana kadar tarafıma Genel Merkez tarafından tebliğ edilmiş bir tebligat gelmedi. Biz kendi almış olduğumuz kararla istifa ettik. Yönetim kurulu arkadaşlarımla yapmış olduğumuz toplantı neticesinde, arkadaşlarım da biz beraber geldik beraber gidelim kararını aldık."

YORUMLAR 38
  • Selami Nallar 2 yıl önce Şikayet Et
    Dawidoğlu bu saatten sonra değil üniversite, ilkokulun bahçesine bile girmemelisin!
    Cevapla
  • cakır 2 yıl önce Şikayet Et
    babacanda davutoğluda boş adamlar, biri tuhafiyeliğe diğeri hocalığa dönmeli
    Cevapla
  • Bayram Kartal 2 yıl önce Şikayet Et
    bu da seçime girip kazanacağını sanıyor
    Cevapla
  • abdullah 23 2 yıl önce Şikayet Et
    partisini bile yönetmezken ülkeyi nasıl yönetecek mümkün değil.ülkeyi yönetmek devlet memurluğuna ,diplomaya bakmaz,alaylı olacaksın çekirdekten,çıraklıktan yetişeceksin. yöneticiklikte sıfır kapasite olduğunu düşünüyorum.
    Cevapla
  • YUNUS 2 yıl önce Şikayet Et
    ah bi seçim olsaydı :) hele bakalım neler oluyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Harita paylaşıldı! 45 il için peş peşe uyarılar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan esprili gönderme: Artık Fenerbahçeli değilim