AK Parti'li Şahin: Kılıçdaroğlu süt dökmüş kediye döndü

Büyükelçilerin Osman Kavala açıklamasına destek veren Kılıçdaroğlu'nu eleştiren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şahin, "Büyükelçilerin açıklaması karşısında süt dökmüş kediye döndü" dedi.

AK Parti'li Şahin: Kılıçdaroğlu süt dökmüş kediye döndü
AK Parti'li Şahin: Kılıçdaroğlu süt dökmüş kediye döndü
GİRİŞ 30.10.2021 16:10 GÜNCELLEME 30.10.2021 16:10
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Malatya AK Parti Genişletilmiş İl Danışma toplantısında konulan Genel Başkan Yardımcısı Fatih Şahin, mecliste kabul edilen sınırı ötesi tezkeresine hayır diyen CHP’yi eleştirdi. CHP’yi HDP’nin ve PKK’nın maşası olmakla suçlayan Şahin, “Bugün CHP, HDP aracılığı ile Kandil’den talimat alır hale gelmiştir, yarın doğrudan talimat almaya başlarsa buna da hiç şaşırmayız” dedi.

AK Parti Malatya Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı Malatya Kongre ve Kültür Merkezi’nde geniş katılımla düzenlendi. Partililerin yoğun ilgi gösterdiği toplantıya AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatih Şahin’in yanı sıra AK Parti MKYK üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Ahmet Çalık ve Hakan Kahtalı, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, İl Başkanı İhsan Koca, ilçe belediye başkanları ve meclis üyeleri de katıldı.

Programda konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatih Şahin, 19 yıldır AK Parti iktidarlarında Malatya’ya 10 hastane, 68 okul, 1 üniversite ve 18 bin 500 konut kazandırdıklarını belirterek, “Benim bu söylediklerim özetinde özeti. Cumhuriyet tarihinde en fazla yatırımı bu süreçte Malatya’ya kazandırdık. Sizlerin de azmi ve çalışması ile çok daha fazlasını önümüzdeki yıllarda da kazandıracağız” şeklinde konuştu.

"KILIÇDAROĞLU SÜT DÖKMÜŞ KEDİYE DÖNDÜ"

Geçtiğimiz günlerde ABD ve Avrupa ülkesi 10 büyükelçinin açıklamalarına da değinen Genel Başkan Yardımcısı Şahin, “Biz arzu ederdik ki muhalefet burada milli bir duruş sergilesin. En azından arzu ederdik ki muhalefet bu durum karşısında ‘Siz kim oluyorsunuz da bizim iç işlerimize karışıyorsunuz, bizim bağımsız mahkemelerimize talimat veriyorsunuz’ demelerini isterdik. Ama maalesef böyle olmadı. Ağzını her açtığında öğretmenlere, emeklilere, çiftçilere, bürokratlara, memura, sanatçıya hakaretler yağdıran Kemal Kılıçdaroğlu büyükelçilerin açıklaması karşısında süt dökmüş kediye döndü” şeklinde konuştu.

"KABADAYILIĞI MİLLETE YÖNELİK"

CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun kabadayılığının millete yönelik olduğunu bu vesile ile bir kez daha gördüklerini belirten Şahin, “Irak ve Suriye tezkereleri görüşüldü ve kabul edildi. Bu tezkere ile terörü kaynağında kurutmaya yarayan tezkeredir. Bu tezkere sınırda terör koridorunun önüne geçmeye yarayan bir tezkeredir. Şehirlerimizi terör saldırıları tehdidinden bertaraf eden bir tezkeredir. CHP 2019’da ve 2020’de tezkereye evet derken bu sefer hayır dedi. 2 yıl önce Kemal Kılıçdaroğlu ‘içimiz yanarak evet diyoruz’ demişti. Herhalde bu sefer hayır diyerek yüreklerini soğuttular. Kemal Kılıçdaroğlu o zaman ‘Orada askerlerimiz var, onları korumamız lazım, onların burnunun kanamaması lazım. Türkiye’nin çıkarlarını savunuyoruz, savunmaya devam edeceğiz’ demişti. Ey Kemal Kılıçdaroğlu 2 yıl önce Türkiye’nin çıkarları için evet dediniz, bugün kimin çıkarları için hayır diyorsun. Çık bunun cevabını Türkiye’ye ver. 2019’dan yana ne değişti. Terör örgütümü ortadan kalktı, artık Mehmetçiklerimizin korunması gerekmiyor mu? Çık ve açıkla. Ama artık bunu açıklayamaz ama bizim ne olduğunu açık yüreklilik ile ortaya koymamız lazım” dedi.

CHP’nin tezkere konusunda HDP’Nin tehditlerine boyun eğdiğini de ifade eden Şahin, “CHP DHP’nin yörüngesine girdi. CHP, PKK’nın maşası oldu, hamiliğine soyunmuştur. CHP’nin ipleri Kandil’e geçmiştir ve CHP HDP’nin oyuncağı haline gelmiştir. Bugün İstanbul’da, Ankara’da bombalar patlamıyorsa bu büyük oranda sınır hareketlerinin yapılması sayesindedir. Tezkereye hayır demek Türkiye’nin şehirlerinin terör saldırılarına açık hale getirmeye rıza göstermektir. Bugün CHP Kandil’den talimat alır hale gelmiştir DHP aracılığı ile yarın doğrudan talimat almaya başlarsa buna da hiç şaşırmayız” ifadelerine yer verdi.

AK Parti İl Başkanı İhsan Koca’da yaptığı konuşmada uzun zamandır pandemi nedeniyle gerçekleştiremedikleri danışma meclisi toplantılarına yeniden başladıklarını ifade ederek, “Bundan sonra düzenli şekilde devam etmeyi planlıyoruz, Allah nasip ederse. Genel merkezimizin talimatlarıyla aylık danışma meclisi toplantılarımızı önce ilçelerimizde sonrada tüm ilçelerimizin katılımıyla ilimizde devam ettireceğiz” dedi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 2
  • Alp Eren 2 yıl önce Şikayet Et
    KK egedeki adaları alacağını söylüyordu bir zamanlar. Bi hatırlatan olsa!!!
    Cevapla
  • Pah 2 yıl önce Şikayet Et
    Reis hatırlatır yakında Chp nin tacizcilerini K.K ye hatırlattığı gibi.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek'ten kamuda tasarruf ve enflasyon açıklaması
DEM Parti Batman il binasında skandal görüntüler! Terör köşesi oluşturmuşlar