Kılıçdaroğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tazminat! Burs olarak verilecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açtığı tazminat davasında CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun 43 bin 307 lira ödemesi kararlaştırıldı. Tazminatın üniversite öğrencilerine burs olarak verileceği öğrenildi.

Kılıçdaroğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tazminat! Burs olarak verilecek
Kılıçdaroğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tazminat! Burs olarak verilecek
GİRİŞ 02.11.2021 11:11 GÜNCELLEME 02.11.2021 11:37
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik “Diktatör olmak, tefecilerin reisi olmak, DAEŞ'e kol kanat germek ve silah göndermek, terör örgütlerine yardım ve yataklık, vergi kaçırmak” ithamları davaya konu olmuştu.

ERDOĞAN, KILIÇDAROĞLU'NDAN KAZANDIĞI TAZMİNATI BURS OLARAK BAĞIŞLADI

İstinaf başvurusunun reddedilmesinin ardından da Kılıçdaroğlu’ndan 43 bin 307 lira tahsil edildi. Cumhurbaşkanı’nın avukatı Hüseyin Aydın’ın verdiği bilgiye göre, tahsil edilen tutar üniversite öğrencilerine burs olarak verilmek üzere Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Geliştirme Vakfı’na bağışlandı.

YORUMLAR 26
  • Sinan Şirin 2 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah o bursu alanlar okuyup vatana millete hayırlı olurlar. kılıçdaroğlu ve avanesi gibi ülkesini satan teröristleri öven ülkenin menfaatine bir çivi dahi çakılacak olsa fitne fesat çıkarmazlar kılıçdaroğlu ve avanesi gibi ülkesini kötüleyip Amerikayı Avrupayı ne kadar Türkiye düşmanı varsa gerekirse askerinizle silahınız topunuz uçağınızla girin ülkeyi Erdoğan dan alın diyecek kadar karaktersiz olmazlar Muhsinler Erbakanlar Türkeşler Özallar Menderesler gibi hak için vatan için millet için ölümü göze alarak yaşayıp millete hizmet edenlerden olsunlar
    Cevapla
  • TRGT 2 yıl önce Şikayet Et
    Amin kardeş gerekeni yazmışsın Allah vatanımızı milletimizi korusun.
    Cevapla
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    He he
    Cevapla
  • hhüseyin 2 yıl önce Şikayet Et
    İstemeyerek de olsa bir işe yaradın :))
    Cevapla
  • Yavuz Sultan Selim 2 yıl önce Şikayet Et
    Aldıkları paralar hep ihanet için kullanılıyor, bize ihanet olarak geri dönüyor, şer için harcanacak paranın birazı olsun bari hayra kullanılsın, ne kadar para kurtarılırsa kardır, en azından bize bir kaç mermi füze eksik gelir !..
    Cevapla
  • _(1453)_ 2 yıl önce Şikayet Et
    Sayın cumhur başkanım bağışınızı yanlış yerlere veriyorsunuz şu andaki üniversite öğrencilerinin çoğunluğu beyinleri yıkanmış bunların peşine takılmış o parayı fakir aylelere verse idiniz daha isabetli olurdu.
    Cevapla
  • Vatandaş 37 2 yıl önce Şikayet Et
    Günümüzde yardım alanların ekserisi iktidarın aleyhinde çalışıyorlar. Aldıkları yardımları inkar ediyorlar. Hatta çok fazlası ülke ortalamasının üstünde gelire sahip. Bunu bizzat bilenlerdenim. Yalan söylediğimi düşünenlere isbat ederim. Kimseyi karalamak, zan altında bırakmak için söylemiyorum. Ama malesef her yardım konusu böyle. Adamların tapusuz sözde gecekondu olan apartmanları var kira alıyorlar, çalışıyorlar ama sigortasız. Devlet bunları fakir görüp yardim ediyor ama 2000, 3000 lira emeili maaşı alan fakir değil. Devlet kriterleri inceleyip değiştirmeli diye düşünüyorum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ankara’daki Aleviler Turgut Altınok’u destekleme kararı aldı!
HDP’li Altan Tan’dan bomba itiraf! Demirtaş ve Zana'ya ayar: Eşini aday yapan...