Son dakika: AK Partili isimden dikkat çeken "anket" açıklaması: Patlayacağını biliyorlar

Son dakika haberi: AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, son zamanlarda yapılan anketlerin düzmece olduğunu belirterek, "Cumhur İttifakı'nın oy oranı düşmüyor" dedi.

Son dakika: AK Partili isimden dikkat çeken "anket" açıklaması: Patlayacağını biliyorlar
Son dakika: AK Partili isimden dikkat çeken "anket" açıklaması: Patlayacağını biliyorlar
GİRİŞ 03.11.2021 18:48 GÜNCELLEME 04.11.2021 00:42
Bu Habere 96 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi... AK Parti'li Muhammet Emin Akbaşoğlu, partisinin Çankırı İl Başkanlığı'nda basın toplantısı düzenledi. Akbaşoğlu, büyük ve güçlü Türkiye için çalışmaya devam ettiklerini belirterek, "Türkiye'yi bölüp parçalamak isteyenler için içeride ve dışarıda onların sözcülüğünü yapanların kafalarını ezerek, inlerine girerek kimsenin bizi yolumuzdan saptıramayacağını Çankırı'dan bütün Türkiye'ye ve dünyaya ilan ediyoruz" dedi.

Son dakika haberi: AK Partili isimden dikkat çeken "oy oranı" açıklaması!

Cumhur İttifakı olarak çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Akbaşoğlu, "Cumhuriyet döneminde 6 bin kilometre yol yapılmış, Cumhurbaşkanımızın önderliğinde 19 yılda bunu yaklaşık 30 bin kilometreye getirdik. Bunu 5 misli arttırmışız. İhracatımız 210 milyar doların üzerinde. Bir tarafta bizden önce 36 milyar dolar, bir tarafta bugün 220 milyar dolara yaklaşacak seviye; yüzde 600 oranında büyümeye vesile olmuşuz. AK Parti'nin, Recep Tayip Erdoğan'ın farkı bu. Bu parti meselesi değil, bir matematik hesabı" diye konuştu.

Son dakika haberi: AK Partili isimden dikkat çeken "oy oranı" açıklaması!

'CUMHUR İTTİFAKI'NIN OY ORANI DÜŞMÜYOR'

Ardından CHP'yi eleştiren Akbaşoğlu, son zamanlarda yapılan anketlerin düzmece olduğunu belirterek, "Cumhur İttifakı'nın oy oranı düşmüyor. Bu yalan ve kurgu siyasetinin elinde patladığını gören Kılıçdaroğlu ve yandaşları, bütün her şeye rağmen Sayın Cumhurbaşkanımızın dimdik ayakta olduğunu, Cumhur İttifakı'nın önde olduğunu gördükleri için, 2023'e kadar da yamalı bohça ittifaklarının dikişlerinin tutmayacağını, patlayacağını bildikleri için 'baskın seçim' diyorlar. İçleri kaynıyor. İYİ Parti ile CHP'nin kayıkçı kavgasını seyrediyorsunuz. Kandil'deki teröristbaşı, 'HDP bizim kontrolümüzde, CHP'de HDP'ye muhtaç' dedi. CHP daha evvel 'evet' dediği tezkereye bu sefer 'hayır' dedi ve PKK terörist elebaşının söylediğini yaptı" dedi.

YORUMLAR 96
  • Fikret veli 2 yıl önce Şikayet Et
    Durmak yok yola devam cumhurbaşkanımla gurur duyuyorum
    Cevapla
  • Hasan esenoğlu 2 yıl önce Şikayet Et
    Sevgili arkadaşlar şöyle düşünelim !olmayacaktır,allah göstermesin ama farzedelimki seçim oldu millet ittifakı seçimi kazandıııııı kılıçtaroğlu cumhur başkanı,hdp li garo paylan içişleribakanı,demirtaş cumhurbaşkan yardımcısı,ünal çeviköz dışişleri bakanı ,gülten kışanak millieğitim bakanı,vs.vs.bu ülkenin hali ne olur.
    Cevapla
  • N öz 2 yıl önce Şikayet Et
    Hic Bir şey olamaz
    Cevapla
  • Doğan Gokalp 2 yıl önce Şikayet Et
    Zaten sizin için her sey çok güzel gorucez bakalim secimlerde
    Cevapla
  • Adanalı 2 yıl önce Şikayet Et
    Evet mesela teskere meselesi yüzünden CHP ve hdp ile aşk yaşayan iyi partime oy yok
    Cevapla
  • Ramazan Ceylan 2 yıl önce Şikayet Et
    Daha güzel hizmetler için Durmak yok yola Cumhur İttifakı Ve Erdoğan la devam Eyyy Türk Milleti hedef 2023.
    Cevapla
  • SDH 2 yıl önce Şikayet Et
    Bölücülerle beraber olmaktansa aç kalırız , ama ülkemizi satmayız.
    Cevapla
  • karagöz 2 yıl önce Şikayet Et
    millet her şeyi biliyor...
    Cevapla
  • Türkiye, 2 yıl önce Şikayet Et
    Düşmemesi için partililerin, muhalif sorular ile ilgili vatandaşı bilgilendirmesi gerekiyor. İnsanların kafalarındaki soru işaretleri ortadan kalkmalı, ben 19 yıllık ak parti iktidarında, bir kez sokakta bu konular ile ilgili vatandaşı bilgilendiren bir partiliye rastlamadım. Toplu yerlerde oturup sohbetler yapılmalı. ( kahveler, taksi durakları, avm'ler, vs,vs)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Şehirlerarası yollarda dolaşan insanlar tedirgin etti! İşte yaşanan ilginç anlar
Meteoroloji'den 35 ile son dakika uyarısı: Dikkatli ve tedbirli olun!