Meral Akşener’e çağrı: Partiden atın! Yüzlerce kez seslendik! Bir kere bile gelmedi

HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde evlat 796 gündür evlat nöbeti tutan aileler, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e çağrıda bulunarak, şehit yakınına küfür eden Lütfü Türkkan'ın partiden atılmasını istedi.

Meral Akşener’e çağrı: Partiden atın! Yüzlerce kez seslendik! Bir kere bile gelmedi
Meral Akşener’e çağrı: Partiden atın! Yüzlerce kez seslendik! Bir kere bile gelmedi
GİRİŞ 06.11.2021 20:20 GÜNCELLEME 06.11.2021 23:29
Bu Habere 169 Yorum Yapılmış

Çocuklarının terör örgütü PKK mensupları tarafından dağa kaçırıldığı iddiasıyla HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde evlat 796 gündür evlat nöbeti tutan aileler, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e çağrıda bulunarak, şehit yakınına küfür eden Lütfü Türkkan'ın partiden atılmasını istedi.



Çocuklarının terör örgütü PKK mensupları tarafından dağa kaçırılan ailelerin 3 Eylül 2019'da farklı kentlerden Diyarbakır'a gelerek HDP il binası önünde başlattığı evlat nöbeti eylemi 796'ncı gününde devam ediyor. Evlat nöbetindeki aileler, dün Bingöl'de şehit yakınına küfürler savuran İYİ Partili Lütfü Türkkan'a tepki göstererek, partinin Genel Başkanı Meral Akşener'e çağrıda bulundu. Evlat nöbetindeki aileler adına açıklamalarda bulunan Süleyman Aydın, "Biz anneler ve babalar olarak hiçbir zaman yılmadık.



Eylemimizin ilk gününden beri Türkiye'nin her yerine çağrı yaptık, gelin bize destek olun dedik bu HDP’nin iç yüzünü ortaya çıkaralım ve dört bir yandan bize destekler geldi acımızı paylaşanlar oldu. Ama maalesef muhalefet partilerinden CHP ve İYİ Parti yanımıza gelmediler. Meral Akşener’e yüzlerce kez çağrı yaptık ama o bir kere bile gelip bize destek olmadı. Dün de gördüğünüz gibi bir şehidimizin ağabeyi sırf HDP’ye destek vermeyin dediği için İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan tarafından ağza alınmayacak küfür ve hakaretler edilmiştir. Şehit ailelerimiz asla yalnız değiller. Biz evlat nöbeti tutan aileler olarak Meral Akşener'den şunu istiyoruz, eğer biraz vicdanınız varsa, şehit ailesine küfür eden Türkkan’ı partiden atarsınız" dedi.

YORUMLAR 169
  • Ertuğrul 2 yıl önce Şikayet Et
    Hiç davet için cabalamayin kardeşim . Bunların derdi ne sizsiniz nede evlatlarımız. Bunların derdi Türkiye'yi parçalamak
    Cevapla
  • mahir 2 yıl önce Şikayet Et
    çağrı yapacak insanı buldunuz .amerika git derse gelir .amerikada bizim en büyük düşmanımız olduğuna göre . öyle bir talmat vermez .chp den ip den türkiye vatanseverliği beklemek saflıktır aptallıktır .iki partide amerikanın hizmetindedir . kul kemal kul meral abd emperyalizmi tarafından o partilerin başına getirilmiştir ve o partilerin vekil seçimleri ona göre yapılmıştır. ve seçtirilmiştir .siz hiç chp ile ip ten abd ye israile tek kelime eleştiri duydunuzmu duyamazsınız .
    Cevapla
  • Muhiddin Çetin 2 yıl önce Şikayet Et
    Somada madenci yakınlarını tekmeleyen için tek kelam eşememiştiniz.
    Cevapla
  • Sun shine 2 yıl önce Şikayet Et
    Ekmek derdi vatan derdi VHS. Ama arkadaş Aziz nesini haklı çıkarmaktan başka birşey yapamaz. Kapasite ve DNA meselesi. Vermedi mafud neylesin Mahmut.
    Cevapla
  • alper tunga 2 yıl önce Şikayet Et
    arkadaşlar para devletten calındı t0rkan ve marul yiyo
    Cevapla
  • Cahil Aklım 2 yıl önce Şikayet Et
    Lütfünün batık kredilerine de bak. Şehid yakınına bacısı üzerinden küfür edilmesine cevabın bu ise yolun açık olsun. İsmini cismini yazmadığın para çalanları da savcılıklara vermeyip iftira attığın varsa onlarla da bir hesap günü var o zaman halledersin.
    Cevapla
  • dogankus 2 yıl önce Şikayet Et
    sayin meral aksener milletvekilini ihrac etmeyin sakin partiniz tam 0 laninca tabana inince arkanizda kimse kalmayinca atarsiniz partiden Boyle cok iyi dream edin hersey cok Güzel oluyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması
Fiat Topolino Türkiye’de 449 bin TL’den satışa çıktı! İşte özellikleri...