Ali Babacan vekil seçildiği seçime 'Hileli' dedi

Deva Partisi Genel Başkanı Babacan, geçmiş seçimlerde hilelere şahit olduklarını, yapılacak genel seçimde Millet İttifakı'nın hileyi önlemek için açık farkla kazanması gerektiğini söyledi.

Ali Babacan vekil seçildiği seçime 'Hileli' dedi
Ali Babacan vekil seçildiği seçime 'Hileli' dedi
GİRİŞ 08.11.2021 19:44 GÜNCELLEME 08.11.2021 19:44
Bu Habere 110 Yorum Yapılmış

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Fox TV'de yayınlanan ve İsmail Küçükkaya'nın sunduğu Çalar Saat programının konuğu oldu.

"SEÇİMİ AÇIK FARKLA KAZANMAMIZ LAZIM"

Millet İttifakı'nın seçimi yüksek farkla kazanması gerektiğini söyleyen Babacan, böylelikle hile yapılmasının önüne geçileceğinin altını çizdi.

Babacan, "Biz diyoruz ki seçimi mutlaka açık farkla kazanmak lazım. Küçük farklar olursa her türlü oyunu ve hileyi yapıp o küçük farkları kapatıcı girişimlier yapılabilir. Dikkatli olmak lazım.

SANDIK GÜVENLİĞİ UYARISI

Ve sandıkları iyi korumak lazım. Sandık güvenliğini iyi sağlamak lazım. Sandığın başında kontrol edecek kimse yoksa, siyasi parti temsilcileri sandıkların başında değilse, maalesef o sandıklarda oyunlar oynanabilir. Özellikle oy kullanmayan vatandaşlarımızın oylarının toplu bir şekilde mühürler basılıp, tek bir partiye yönlendirdildiğini daha önce gördük.” diye konuştu.

YORUMLAR 110
  • Doğrucu Davut 2 yıl önce Şikayet Et
    Vay be ne kadar dürüst bir insan. O kadar dürüstki, hile ile seçildiğini kabul ediyor. Şimdiye kadar söylememesinin nedenini açıklasaydı iyiydi ya neyse.
    Cevapla
  • Birgarip 2 yıl önce Şikayet Et
    Bilderbeg masonları bu işi çok iyi bilir.
    Cevapla
  • Mehmethan 2 yıl önce Şikayet Et
    O sandıkları asıl sizin gibi hırsız zillet ittifakından korumak lazım
    Cevapla
  • Deliormanli 2 yıl önce Şikayet Et
    Adam olsaydın kabul etmeseydin..bak şimdi adamlığın sorgulanır oldu farkında mısın ?aynaya bi bk ne görüyorsun..bu milleti ahmak yerine koydukça tokadı siz yiyeceksiniz... Son olarak senden adam olmaz ancak maşa olarak kullanılırsın...
    Cevapla
  • AsilTürk 2 yıl önce Şikayet Et
    Bence oldukça tutarlı biri. Daha tutarlı bir siyasetçi görmek neredeyse mümkün değil. En azından Türkiyede. Bekara karıyı boşamak kolay diye bir söz var. Birçok siyasetçi günü kurtaran konuşmalar yaparken Babacanın eski konuşmalarına bakıyorum eskidendi ekonomi için benzer konuşmaları yapmış. Tutarlı yani. E tabiki bulunduğu parti yani Akparti de eleştirme imkanı kısıtlıydı. Bide bazı şeyleri hemen farketmez sin. Yakıştırması, konduramazsın vs.
    Cevapla
  • BOZO K 2 yıl önce Şikayet Et
    Dürüstsün meğer bu kadar o zaman o koltuğa oturmayacaktın.istifa edecektin.Bu kadar basit.İşkembeden sallama.yemezler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yunanistan neye hazırlık yapıyor? Neden Demir Kubbe'nin peşine düştü?
Katar'dan Türkiye açıklaması: Onurlu duruşu takdir ediyoruz