CHP'li Tanju Özcan'dan ilginç tarife: Üçüncü nikaha 50 bin, yabancı uyrukluya 100 bin TL

CHP'li Bolu Belediye Başkanı Özcan, yeni nikah tarifesini açıkladı. İlk nikahın ucuz olacağını söyleyen Özcan, ikinci nikah için 5, üçüncü nikah için 50 bin TL; yabancı uyruklu kişilerin nikahı içinse 100 bin TL alacaklarını belirtti.

GİRİŞ 11.11.2021 18:14 GÜNCELLEME 11.11.2021 18:46
Bu Habere 242 Yorum Yapılmış

Göçmenlere yönelik nefret suçu içeren açıklamalarıyla gündeme gelen CHP'li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, yine tepki çekecek ifadeler kullandı. 

İlk evliliğini yapan Türk çiftlerden normal nikah ücreti tarifesi alacaklarını söyleyen Özcan, ikinci nikaha 5, üçüncü nikaha 50 bin TL alacaklarını söyledi. Özcan, yabancı uyruklu kişilerden ise 100 bin TL nikah ücreti alacaklarını belirtti. Özcan şöyle konuştu: 

"Evlenecek olan taraflardan ikisinin de ilk nikâhı ise nikâhları ucuz olacak. Taraflardan birinin ikinci nikâhı olması halinde nikâh ücreti 5 bin TL alacağız. Taraflardan birinin üçüncü nikâhı olması halinde da nikâh ücreti olarak 50 bin TL alacağız. Taraflardan birisinin veya ikisinin de yabancı uyruklu olması halinde nikâh ücreti 100 bin TL olacak."

ÇİRKİN SÖZLER: BOLU'YA YERLEŞİP ÇOLUK ÇOCUK SAHİBİ OLMALARINI İSTEMİYORUZ

Özcan, yabancı uyrukluların Bolu'da evlenmesini istemediklerini hatta kentten gitmelerini istediklerini dile getirerek, "Yabancıların Bolu'da evlenip, Bolu'ya yerleşmelerini, çoluk çocuk sahibi olmalarını istemiyoruz. Ülkelerine dönmelerini istiyoruz, bu yüzden bu kararları da teklif ediyoruz. Mecliste de oy birliğiyle geçeceğini düşünüyorum." dedi.

Tanju Özcan'dan CHP'ye rest: Pişman değilimTanju Özcan'dan CHP'ye rest: Pişman değilim

KAYNAK: AA
YORUMLAR 242
  • Nüfuscu 2 yıl önce Şikayet Et
    Öyle bir şey yapamaz kanunda yeri yok onu bir adet geçecek
    Cevapla
  • Tahir 2 yıl önce Şikayet Et
    Belediyelerin nikah yapması kadar acayip bir durum var mı? Nikah diyanet işleri başkanlığı tarafından yapılması gereklidir.Gerçi müftülükler yapıyor ancak toplumun çoğunun haberi yok.Acilen nikah kıyma işlemleri belediyelerden alınmalıdır.
    Cevapla
  • biriii 2 yıl önce Şikayet Et
    bu adama mülteci olmak acaba nasip olur mu?
    Cevapla
  • çetin 2 yıl önce Şikayet Et
    CHP işte işi gücü yalan, dolan ve algı başkanları ne yapacaklarını şaşırdılar şunlara oy verenler görün rezilliklerini artık bunlardan ülkeye hayır gelmez
    Cevapla
  • Evet 2 yıl önce Şikayet Et
    İdeolojik oy veriyorlar anlamıyorlar CHP zihniyeti batsın İslam düşmanı
    Cevapla
  • Konuk 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu teklifin yabancılar kısmını kenara bırakırsak, tanju bu planı ile nikahsız yaşamayı teşvik ediyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Korhan Berzeg hakkında sıcak gelişme: Köy muhtarı konuştu
AK Partili Bölük, AKPM'de parlamenterlerin yüzüne söyledi: Seyirci mi kalacağız?