AK Parti'de görev değişimi!

AK Parti Grup Başkanı Naci Bostancı, görevinden affını istedi. AK Parti'de yeni Grup Başkanı'nın belirlenmesi için seçim yapılacak. Bostancı'nın yerine Meclis Milli Savunma Komisyonu Başkanı İsmet Yılmaz’ın geleceği iddia edildi.

AK Parti'de görev değişimi!
AK Parti'de görev değişimi!
GİRİŞ 15.11.2021 13:05 GÜNCELLEME 15.11.2021 15:00
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

AK Parti Grup Başkanlığı görevini yürüten Naci Bostancı görevinden affını istedi.

Naci Bostancı kimdir ve aslen nerelidir? AK Parti Grup Başkanı Naci Bostancı neden istifa etti? Naci Bostancı kimdir ve aslen nerelidir?

Edinilen bilgiye göre, Naci Bostancı, bir süre önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la görüşerek, bu talebini iletti ve farklı bir görev üstlenebileceğini söyledi.

Bostancı'nın genel başkan danışmanı olarak, AK Parti Genel Merkezi'nde görev alabileceği belirtiliyor. Bostancı'nın siyasal iletişim alanındaki alandaki birikimiyle partinin mutfağında seçim kampanyası boyunca yürütülecek çalışmalara katılması bekleniyor.Naci Bostancı

YENİ GRUP BAŞKANI İÇİN SEÇİM YAPILACAK 

AK Parti TBMM Grubu'nda, yeni Grup Başkanı'nın belirlenmesi için seçim yapılacak.

AK Parti Grubu, 17 Kasım Çarşamba günü saat 11.15'te basına kapalı toplanacak.

Toplantıda, AK Parti Grup Başkanı Naci Bostancı, 2023 seçimleri kapsamında AK Parti Genel Merkezi'nde görev alacağı için yeni Grup Başkanı'nın belirlenmesi amacıyla, Grup İç Yönetmeliği'nin ilgili maddelerine göre seçim yapılacak.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, saat 11.45'te, haftalık olağan grup toplantısında partililere hitap edecek. Yalnızca bakanların ve milletvekillerinin iştirak edeceği grup toplantısında, maske ve mesafe kuralına riayet edilecek.

İSMET YILMAZ İDDİASI

Naci Bostancı'dan boşalacak Grup Başkanlığı'na ise Meclis Milli Savunma Komisyonu Başkanı İsmet Yılmaz’ın geleceği iddia edildi. 

İsmet Yılmaz

KAYNAK: AA
YORUMLAR 27
  • Haber 2 yıl önce Şikayet Et
    Bir anda istifa neden acaba
    Cevapla
  • Ankaralı 2 yıl önce Şikayet Et
    Hayırlı olsun Birçok görevlerde bulundu yüz akıyla yolu açık olur inşaallah ismet yılmaz Bu ülkede ender insanlardan biri
    Cevapla
  • İklimdeğişikliği 2 yıl önce Şikayet Et
    Parti Teşkilatlarının denetlenmesi için halk içinden seçilmiş akil insanların oluşturduğu ulema heyeti kurulmalı ahalinin sorunlarını çözümlemede ulema heyetiyle istişare edip ikaz öneri ve tavsiyelerini alıp uygulamalı bu yöntem osmanlıda çok başarılı olmuştur.
    Cevapla
  • Tarihçi 2 yıl önce Şikayet Et
    Osmanlıda kul hakkı yenmezdi insanlar kamplaştırılmazdı inancına göre vakıfına derneğine göre muamele edilmezdi Hak ve Hukuk üstünlüğü vardı osmanlıda
    Cevapla
  • Sürmeneli 2 yıl önce Şikayet Et
    Adam istifa etmiş, neyin görev değişimiymiş
    Cevapla
  • darendeli kaptan 2 yıl önce Şikayet Et
    Halis dalkiliç neden düşünülmüyor.Halis bey zamaninda istanbul AK parti için hep garanti olmuştur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsveç'te Jade Sandberg isimli bir kadın polis eşliğinde Kur'an-ı Kerim yaktı
"Bu adamlar  Erdoğan’a niye bu kadar hakaret ediyor Fatih?"