Sözcü'nün iftirasına CHP'li Başkandan tepki

Sözcü'nün Mahmudiye Kaymakamı Harun Reşit Han'ın eşi Kübra Han ile ilgili haberini CHP'li Mahmudiye Belediye Başkanı İshak Gündoğmuş 'iftira bu' diyerek yalanladı.

Sözcü'nün iftirasına CHP'li Başkandan tepki
Sözcü'nün iftirasına CHP'li Başkandan tepki
GİRİŞ 15.11.2021 19:49 GÜNCELLEME 15.11.2021 19:49
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Vatandaşa hizmet eden kamu görevlilerini hedef alan ve halkın yalan haberleri ile tanıdığı Sözcü Gazetesi, ‘çamur at izi kalsın’ zihniyetiyle iftira atmaya devam ediyor. Sözcü, son kurban olarak Eskişehir Mahmudiye Kaymakamı Harun Reşit Han ile eşi Kübra Han’ı hedef seçti.

SÖZCÜ’NÜN TAKTİĞİ

Sözcü Gazetesi, itibar suikastı için Kaymakam Harun Reşit Han’ın Mahmudiye Devlet Hastanesi’nde görevli eşi Kübra Han’a iftira attı. Gazete, Kaymakam Reşit Han’ın Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nda görevlendirilen eşi Kübra Han’ı bankamatik memurluğu ile suçladı.

‘MÜDÜR’ÜN MİSİLLEMESİ’

CHP’li Mahmudiye Belediye Başkanı İshak Gündoğan, “Hastane Müdürü hakkında ‘usulsüzlük’ nedeniyle tutanak tutulunca misilleme olarak böyle yaptı. Biraz sıkıntılı biri. CHP’liyim ama objektif bakarım. Kaymakamın eşi SYDV’de çalışıyor ve bu yapılan iftiradır” dedi.

CHP’Lİ BAŞKAN YALANLADI

Haberde, Hastane Müdürü E.A.'nın, Kaymakamın eşi Kübra Han hakkında hastaneye gelmediği iddiasıyla tutanak tuttuğu iftirası atıldı. CHP’li Mahmudiye Belediye Başkanı İshak Gündoğan, “iftira bu” diyerek Sözcü gazetesini yalanladı. Gündoğan, aksine E.A.’nın aylarca hastaneye uğramadığı için hakkında disiplin süreci işletildiğini söyledi.

AÇIK İFTİRA!

CHP’li Mahmudiye Belediye Başkanı İshak Gündoğan, dün manşetten yalan haber veren Sözcü gazetesinin ve kendine ‘Solcuyum’ diyen Hastane Müdürü E.A.’nın Kaymakam Harun Reşit Han ile eşi Kübra Han’a ‘Çamur at izi kalsın’ mantığı ile iftira attığını söyledi.

NİYE HEDEF ALDILAR?

Eskişehir Mahmudiye Kaymakamı Harun Reşit Han ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nda görevi eşi Kübra Han, sık sık yardıma muhtaç aileleri ziyaret ederek onların ihtiyacını karşılıyor. Mahmudiyeliler, Kaymakam’ın derdi olan herkesin yardımına koştuğunu söylüyor.

KAYNAK: MİLAT GAZETESİ
YORUMLAR 1
  • BOZO K 2 yıl önce Şikayet Et
    Laf adam olana,laftan anlayana söylenir.Bunlara ne söylesen yine kendi uydurduğu yalana inanır.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail'den İran'a saldırı: Açıklamalar peş peşe geliyor
Dilan Polat davasında yeni gelişme: Vergi suçundan tahliye edildiler