Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan erken seçim için son dakika açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda son dakika açıklamalarında bulundu. Erken seçim çağrılarına cevap veren Erdoğan, İlginçtir hâlâ erken seçim erken seçim, Seçim tarihi 2023." diye konuştu.

GİRİŞ 23.11.2021 14:02 GÜNCELLEME 23.11.2021 15:38
Bu Habere 268 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

AK Parti’nin 20 yıldır seçimlerden hep birinci çıkmasının sırrı işte buradadır. Şöyle geriye dönük bir muhasebe yaptığımızda bu tabloyu daha net görebiliriz.

3 Kasım 2002 seçimlerinde ilk defa milletimizin huzuruna çıktı, bu ilk seçimimizdeki sloganımız “Yakın ışıkları Türkiye aydınlansın, tek başına iş başına” olarak belirlemiştik, hamdolsun milletimiz çağrımıza cevap verdi.

Ülkenin yönetimini devraldıktan sonra bir yandan milletimizin demokrasi, hak ve özgürlükler taleplerine cevap vermenin gayreti içine girdik. Yaklaşık 1,5 yıl sonra yapılan mahalli idareler seçiminde belediyelerin önemli bir kısmını kazanarak aynı hamleyi yerele de yaydık.

Karanlık cinayetlerden, Cumhuriyet mitinglerine, gece yarısı bildirilerinden meclis kürsüsünden yapılan tehditlere kadar nice kumpasla boğuştuk. Anayasayı kanunları teamülleri hiçe sayarak Meclis’te cumhurbaşkanı seçmemizin bile önüne geçmek istediler, biz de çareyi yeniden milletimize gitmekte bulduk. 

ERKEN SEÇİM İÇİN SON DAKİKA MESAJI

Kuruluşumuzdan bu yana girdiğimiz her seçimden istisnasız birinci çıktı.

İttifaklarda da yüzde 50 altına düşmedik. Şu anda muhalefet niye bu kadar çırpınıyor?

Çünkü, gelecekleri yerin ne olduğunu çok iyi biliyorlar. AK Parti bu başarısı ile dünya demokrasilerinde bu kadar uzun süre bu kadar yüksek oy seviyesini ve iktidarını koruyabilmiş istisna örneklerin başında geliyor.

2023 seçimlerinde hem cumhurbaşkanlığını yeniden kazanarak ve Cumhur İttifakı olarak Meclis çoğunluğu ile rekoru ileri taşıyacağız.

Esasen biz bundan 10 yıl önce 2023’ü ilan ettiğimizde seçim yılı 2024’tü. İlginçtir hâlâ erken seçim erken seçim, ya olmayacak erken seçim. Haziran 2023.

ÜRKİYE'NİN KILIÇDAROĞLU'NUN KİFAYETSİZLİĞİNE TERK EDEMEYİZ

Ülkemizin son 8 yılındaki hiç bir gelişme kendi tabi mecrasında ortaya çıkmış vakalara dayalı değildir. Hepsinin gerisinde senaryo vardır.  AK Parti, milletimiz tarafından kurulan bir partidir. Yaptığımız her hizmeti milletimiz için hayata geçirdik.

2023'e giden süreçte 84 milyon vatandaşımızın her birinin kapısına gideceğiz, gönlünü kazanacağız. Yan gelip durmak yok. Çok gayret edeceğiz. Şurada 1.5 yıl kaldı, bunu en iyi şekilde değerlendireceğiz. Bizim boş bıraktığımız her yer karşımızdakiler tarafından yalanla doldurulacaklardır.

Ülkemizi CHP'nin yalanlarına terk edemeyiz. Türkiye'yi helalleşme deyip de haleldar etmeye çalışan yani bozmaktan, fesat çıkarmaktan başka iş bilmeyen Kılıçdaroğlu'nun kifayetsizliğine terk edemeyiz. Meydanı bölücü örgütün güdümündeki HDP'ye de şehit yakınlarına sövmekten başka mahareti olmayan edepsizlere de bırakamayız. Yeminli Türkiye düşmanlarının ne dediğine değil bizimle birlikte yol yürüyen bu büyük davanın mensuplarına bakacağız.

YORUMLAR 268
  • TÜRKİYELİ 2 yıl önce Şikayet Et
    Cumhur ittifakı 2023 hazıran seçiminde inşaallah % 53 oy alacak..
    Cevapla
  • RIZA TURAN DAŞKIN 2 yıl önce Şikayet Et
    BÜYÜK VE GÜÇLÜ TÜRKİYE İÇİN SULTÂN FÂTİHİN EMÂNETİ İSTANBUL"DAN SELÂM OLSUN ( Cumhurbaşkanım Manevi Oğluyum) BAYRAĞIMIZ AY-YILDIZ SANCAĞIMIZ AKPARTİ TEŞKİLATIDIR 2023 AKPARTİ ZAFERLE KAZANACAKTIR DESTAN'YAZACAKTIR MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİMİZE AK'PARTİMİZE GÖNÜLDEN YÜREKTEN BAĞLIYIZ BİZ'BİZE YETERİZ TÜRKİYEM 84 MİLYON VATAN SEVDALISIYIZ İMAN DOLU KALPLERİMİZLE KAHRAMAN YÜREKLİ YİĞİTLER BURDAYIZ
    Cevapla
  • Nihal 2 yıl önce Şikayet Et
    Erken secim isteyen mal suruleri alistiniz demi caniniz sıkılınca secim yapmaya nasilsa devlet butcesi tum masraflarinizi karsiliyor hani ulke zor durumda birde biz bindirelimmi diye dusunuyorsunuz ulan hain oglu hainler yerin dibene battiginiz gun yakindir INSAAALLAH RABBIM yardimcin olsun reis
    Cevapla
  • Erturk 2 yıl önce Şikayet Et
    Reis Allah bu zor zamanlardada yardımcın olsun biliyoruz sen bu ülkenin selameti için geçeni gündüzüne katan ve yılmadan usanmadan mücadele eden birisin bizler şahidiz ümmet için yaptıklarına Rabbım seni korusun üzerindeki yüklerini hafifletsn insallah.
    Cevapla
  • RIZA TURAN DAŞKIN 2 yıl önce Şikayet Et
    BÜYÜK VE GÜÇLÜ TÜRKİYE İÇİN SULTÂN FÂTİHİN EMÂNETİ İSTANBUL"DAN SELÂM OLSUN ((Cumhurbaşkanım Manevi Oğluyum) BAYRAĞIMIZ AY-YILDIZ SANCAĞIMIZ AKPARTİ TEŞKİLATIDIR 2023 AKPARTİ ZAFERLE KAZANACAKTIR DESTAN'YAZACAKTIR MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİMİZE AK'PARTİMİZE GÖNÜLDEN YÜREKTEN BAĞLIYIZ BİZ'BİZE YETERİZ TÜRKİYEM 84 MİLYON VATAN SEVDALISIYIZ İMAN DOLU KALPLERİMİZLE KAHRAMAN YÜREKLİ YİĞİTLER BURDAYIZ
    Cevapla
  • heval 2 yıl önce Şikayet Et
    küffar iş başında biz arkandayız bırak ulusunlar biz kükreriz sen dik dur eşini dostunu iyi bil yeter
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Canlı yayında itiraf etti! 'Kılıçdaroğlu'na İmamoğlu önderliğinde kumpas kurduk'
Yerel seçimler dünya basınında: Başa baş bir yarış